Gekleurde kerstverlichting

 (1 producten)
  • Verlichting Gekleurd Twinkle 500 Leds 14m
    AVA selection
    Verlichting Gekleurd Twinkle 500 Leds 14m
    € 19.99

    Bekijk product

Gekleurde kerstverlichting van AVA

Geef de kerstdagen wat meer kleur door je boom te vullen met gekleurde kerstverlichting. De vrolijke kleuren van deze kerstlampjes zorgen voor een feestelijke sfeer en voor dat klassieke kerstgevoel. Gebruik ze om de boom te versieren of om delen van je tuin op te fleuren. Bij AVA heb je de keuze uit verschillende soorten gekleurde kerstverlichting, waardoor je ieder deel van je huis op een mooie manier aankleedt tijdens de feestdagen.

Gekleurde lichtsnoeren in verschillende lengtes en uitvoeringen

Iedere kerstboom vraagt weer om een andere hoeveelheid lampjes. Waar je voor een miniboom voldoende hebt aan 50 lichtjes, kan een grote boom makkelijk gevuld worden met 500 lampjes. Daarom vind je bij AVA verschillende soorten lichtsnoeren, allemaal met een andere hoeveelheid lichten en verschillende lengtes. Sommige snoeren zijn ook gemaakt van zilverdraad. Dit maakt het makkelijker om de lichtjes vast te maken. Zo gebruik je ze niet alleen in de boom, maar ook bij de vensterbank of om kerststukjes mee te versieren.

Kerstverlichting met extra opties

Kerstverlichting die gekleurd is zorgt direct voor levendigheid in huis. Wist je dat het ook mogelijk is om lichtjes te kopen met extra functies? Deze maken de feestmaanden wat makkelijker of zorgen voor net wat meer sfeer. Zo ontdek je lichtsnoeren met tot wel acht verschillende standen, van een subtiele fonkeling tot een knipperend festijn. Enkele lichtsnoeren hebben zelfs lampjes met aanpasbare kleuren. Wil je de ene dag van wit licht genieten en de volgende dag naar gekleurde lampjes kijken? Het kan allemaal. Toevoegingen als een instelbare timer zorgen ervoor dat je nooit hoeft na te denken over het aan- en uitzetten van de lichtsnoeren.

Ontdek de gekleurde kerstlampjes van AVA

Ben je op zoek naar leuke manieren om je huis de decoreren voor de feestdagen? Laat je dan inspireren door de lichtjes met kleur in het assortiment van AVA. Kies uit verschillende lengtes, uitvoeringen en settings om zo de juiste kerstsfeer te creëren. Dankzij de ruime collectie van AVA vind je altijd wat je zoekt om deze Kerst weer een groot succes te maken.