geboorte doopsuiker kiezen verpakken en presenteren

van suikerbonen

tot decoratie

Alles voor

je doopsuiker

geboorte doopsuiker kiezen verpakken en presenteren

van suikerbonen

tot decoratie

Alles voor

je doopsuiker

Alles voor je doopsuiker: van suikerbonen tot decoratie

Een baby op komst? Proficiat! Bij AVA helpen we je graag bij alle voorbereidingen tijdens en na je zwangerschap: van doopsuiker uitkiezen, verpakken en presenteren tot tips om babyfeestjes te organiseren of de toekomstige meter en peter de grote vraag te stellen. Ontdek hier alles om je voor te bereiden op de komst van je kindje, laat je inspirereren en vooral: geniet van je zwangerschap en alle mooie momenten die een feestje verdienen.

Doopsuiker kiezen


Voor je doopsuiker kies je uit heel wat lekkers. Naast de traditionele suikerbonen en andere lekkernijen van chocola, vind je er confetti's, snoepjes, koekjes en een heleboel leuke uitdeelcadeautjes. Als kers op de taart vind je onder de rubriek Mijn ontwerp heel wat designs voor een bijpassend geboortekaartje. Ontdek en kies uit.

Doopsuiker verpakken

 

Alle lekkernijen en geschenkjes die je uitgekozen hebt, verdeel je over verschillende soorten verpakkingen. Bij AVA kies je uit verpakkingen van glas, plastic, metaal, papier, textiel en andere materialen. Doosjes, zakjes, stolpjes, bokaaltjes, er is voor ieder wat wils.

Doopsuiker decoreren


Om je doopsuikerverpakkingen tot in de puntjes af te werken, vind je bij AVA heel wat decoratiemateriaal: droogbloemen, lintjes, strikjes, letters, labels en stickers. Ontdek ze hier en kies je favoriete deco uit.

Doopsuiker presenteren

 

Een houten dienblad, een koffertje, een rek of kistje ... Bij AVA heb je keuze uit een heleboel meubeltjes om je afgewerkte verpakkingen en geschenkjes uit te stallen. Snuister door de collectie en laat je inspireren.

In 5 stappen naar je ideale doopmand

Download je gratis stappenplan boordevol tips en voorbeelden en ontdek:

  • wanneer je met je voorbereidingen start
  • hoeveel suikerbonen je nodig hebt
  • hoe je kleuren en verpakkingen uitkiest
  • welke afwerkingen mogelijk zijn
  • ...

Doe ideetjes op in de inspiratiegids

inspiratieboekje met doopmanden