aftellen naar kerst collectie voor kerst en eindejaar

naar Kerst

Aftellen

aftellen naar kerst kerstcollectie

naar Kerst

Aftellen

Aftellen naar Kerst: ontdek de nieuwe kerstcollectie

Elk seizoen heeft zijn charmes, maar toegegeven, de winter is toch wel de gezelligste periode van het jaar. Er fonkelen volop lichtjes, want Kerst en eindejaar komen eraan. Bij AVA vind je alles om af te tellen naar een onvergetelijke eindejaarperiode.

Stal de kerstboom uit, haal je kerstdecoratie boven, dek de tafel, pak cadeautjes in en trek je mooiste outfit aan, want er komt een magische tijd aan. AVA helpt je alvast een handje op weg en laat je kiezen tussen 4 verschillende kerstthema's voor je kerstboom en je tafel. Daarnaast heb je kant-en-klare kerstboxen, leuke DIY's en de maand december is gevuld met gezelligheid. 

4 nieuwe kersttrends
voor de feesten

Xmas time charmeert je met tijdloze elegantie van de klassieke kersttraditie. Zilver, grijs en veel sterren maken je blij, dan is Made of stars jouw thema voor de feesten. Winter wonder sleept je mee naar het hoge noorden en brengt een Scandinavische sfeer in je huis. Je houdt van romantiek en er mag best wel wat glitter bij voor de feesten, dan is Sparkles jouw favoriet. Laat je inspireren en shop alles voor magische feestdagen.

kersttrend Xmas time klassieke kersttraditie

Charming elegance

kersttrend made of stars

Neverending dreams

kersttrend winter wonder

Frosted moments

kersttrend sparkles

Shiny nights

Shop je kerstgerief
per categorie 

De belangrijkste kerstcategorieën staan hier voor je opgelijst. Hieronder kies je alles wat je nodig hebt om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen. Kerstbomen, lichtjes, kerstboomversiering, kerstdecoratie, tafeldecoratie en vergeet de cadeautjes niet in te pakken. Zo ben je zeker dat je niks over het hoofd ziet voor de feesten.

kerstverlichting

Twinkelende lichtjes

valse kerstbomen

Grote en kleine kerstbomen

kerstboomversiering

Decoratie voor in de kerstboom

kerstdecoratie

Kerstdecoratie voor in je huis

kersttafel tafelbekleding en servetten

Alles voor een feestelijke tafel

kerstcadeaus creatief inpakken met inpakpapier

Cadeautjes en inpakpapier

Tips & tricks
voor een gezellige Kerst

Met deze weetjes ga je aan de slag als een pro. Ontdek onder andere hoe je de kerstboom versiert in 5 stappen, hoe je een magische kerstsfeer in je huis tovert en hoe je de feesttafel dekt.  Veel leesplezier.

kerstboom versieren

in 5 stappen

Zo versier je

de kerstboom

sfeer kerst

tijdens Kerst

Zo breng

je sfeer in huis

tips en tricks tafel decoreren

de mooiste

​feesttafel

Zo zet jij

Kant-en-klare boxen
voor je tafel of de kerstboom

Maak het je gemakkelijk en kies voor een kant-en-klare kerstbox van AVA. Zo heb je alles in 1 pakket om je tafel of kerstboom te versieren. Je kiest uit verschillende variaties, zowel voor je kerstboom als voor je tafel. De kerstboxen zijn door onze AVA-trendwatchers zorgvuldig en rijkelijk samengesteld en ze passen, binnen éénzelfde thema, perfect bij elkaar. Zo kom je tot één harmonieus geheel. 

De tafelboxen zijn royaal voorzien van tafelbekleding, onderborden en decoratie. Beschikbaar in verschillende stijlen en geschikt voor 8 personen. Ben je met meer dan 8 personen, dan koop je nog extra onderborden en servetringen op ava.be. Kies hier je tafelbox uit.

Voor de kerstboom zijn er ook verschillende boxen in verschillende stijlen, telkens voorzien van kerstballen, kerstdeco en lichtjes. Kies hier uit.

complete pakketten voor je kersttafel

Kies je tafelbox

Je kersttafel

kant-en-klaar

complete pakketten voor je kerstboom

Kies je boombox

Je kerstboom

​kant-en-klaar