Xmas all the way
Kerst en nieuwjaar vieren

Elk seizoen heeft zijn charmes, maar toegegeven, de winter is toch wel de gezelligste periode van het jaar. Er fonkelen volop lichtjes, want Kerst en eindejaar komen eraan. Bij AVA vind je alles om er een onvergetelijke eindejaarperiode van te maken.

Stal de kerstboom uit, haal je kerstdecoratie boven, dek de tafel, pak cadeautjes in en trek je mooiste outfit aan, want dit jaar worden het magische feestdagen. AVA helpt je alvast een handje op weg en laat je kiezen tussen 4 verschillende kerstthema's voor je kerstboom en je tafel. Daarnaast heb je kant-en-klare decopakketten, leuke DIY's en de maand december is gevuld met gezelligheid. 

kerst all the way decoratie voor boom en tafel

Kerst en

nieuwjaar vieren

Xmas

all the way

kerst all the way decoratie voor boom en tafel

Kerst en

​nieuwjaar vieren

Xmas

​all the way

Gespot
4 nieuwe kersttrends

De trendwatchers van AVA hebben 4 nieuwe trends voor Kerst gespot. Als eerste ontdek je de collectie Château d'Hiver, speciaal voor zij die houden van glamour en magie. Ben je eerder fan van een traditionele kerst in rood en groen, dan is de collectie Classique echt iets voor jou. Mag het iets strakker en zelfs een tikkeltje retro, dan zit je bij de Harmony meteen goed. Of toch liever een kerst vol poederzachte winterpracht, dan is Rose Garden jouw bestemming voor de feesten. Laat je inspireren en kies je favoriete trend uit.

kersttrend château d'hiver glamour en magie

Glamour & magie

kersttrend classique ode aan traditie

Ode aan traditie

kersttrend harmony een tikkeltje retro

Een tikkeltje retro

kersttrend rose garden poederzachte winterpracht

Poederzachte winterpracht

Shop je kerstgerief
per categorie 

De belangrijkste kerstcategorieën staan hier voor je opgelijst. Hieronder kies je alles wat je nodig hebt om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen. Kerstbomen, lichtjes, kerstboomversiering, kerstdecoratie, tafeldecoratie en vergeet de cadeautjes niet in te pakken. Zo ben je zeker dat je niks over het hoofd ziet voor de feesten.

kerstverlichting

Twinkelende lichtjes

valse kerstbomen

Grote en kleine kerstbomen

kerstboomversiering

Decoratie voor in de kerstboom

kerstdecoratie

Kerstdecoratie voor in je huis

kersttafel tafelbekleding en servetten

Alles voor een feestelijke tafel

kerstcadeaus creatief inpakken met inpakpapier

Cadeautjes en inpakpapier

Tips & tricks
voor een gezellige Kerst

Met deze weetjes ga je aan de slag als een pro. Ontdek onder andere hoe je de kerstboom versiert in 5 stappen, hoe je een magische kerstsfeer in je huis tovert en hoe je de feesttafel dekt.  Veel leesplezier.

kerstboom versieren

in 5 stappen

Zo versier je

de kerstboom

sfeer kerst

tijdens Kerst

Zo breng

je sfeer in huis

tips en tricks tafel decoreren

de mooiste

​feesttafel

Zo zet jij

Kant-en-klare pakketten
voor je tafel of de kerstboom

Maak het je gemakkelijk en kies voor een kant-en-klare kerstbox van AVA. Zo heb je alles in 1 pakket voor je tafel of je kerstboom. Je kiest uit 4 variaties voor je kerstboom en 5 variaties voor je kersttafel. De kerstboxen zijn door onze AVA-trendwatchers zorgvuldig en rijkelijk samengesteld. De boxen voor de boom en de tafel binnen éénzelfde thema passen perfect bij elkaar. Zo kom je tot één harmonieus geheel.
 

De tafelpakketten zijn royaal voorzien van tafelbekleding, onderborden en decoratie. Beschikbaar in verschillende stijlen en geschikt voor 8 personen. Ben je met meer dan 8 personen, dan koop je nog extra onderborden en servetringen op ava.be. Kies hier je tafelpakket uit.

Voor de kerstboom zijn er ook verschillende pakketten in verschillende stijlen, telkens voorzien van kerstballen, kerstdeco en lichtjes.

complete pakketten voor je kersttafel

Kies je pakket

Kant-en-klaar

kerstpakket

voor de tafel

complete pakketten voor je kerstboom

Kies je pakket

Kant-en-klaar

kerstpakket voor

de kerstboom