Knus en gezellig bij elkaar
tijdens de feesten

Kerst en eindejaar, de gezelligste periode van het jaar. En het is dit jaar een heel bijzonder jaar, alles staat in het teken van knus en gezellig bij elkaar zijn in intieme kring. Bij AVA vind je alles om de feesten knus door te brengen.

Stal de kerstboom uit, haal je kerstdecoratie boven, dek de tafel, pak cadeautjes in en trek je mooiste outfit aan, want dit jaar worden het magische feestdagen. AVA helpt je alvast een handje op weg en laat je kiezen tussen 4 verschillende kerstthema's voor je kerstboom en je tafel. Daarnaast heb je nog kant-en-klare pakketten, nog een paar DIY's en de maand december is gevuld met gezelligheid. 

kerst decoratie voor boom en tafel

tijdens de
feesten

Knus en
gezellig

bij elkaar

kerst decoratie voor boom en tafel

tijdens de
feesten

Knus en
gezellig

bij elkaar

Gespot
4 nieuwe kersttrends

De trendwatchers van AVA hebben 4 nieuwe trends voor Kerst gespot. Als eerste ontdek je de Epic Glam collectie, speciaal voor zij die graag uitpakken met pracht en praal. Hou je van een dromerig roze kerst, dan bezwijk je gegarandeerd voor de Frosted Poetry collectie. Is strak en stijlvol helemaal jouw ding, dan zit je bij de Starry Night collectie meteen goed. Je wilt het eerder rustiek en naturel, dan is Chamonix jouw bestemming voor de feesten. Laat je inspireren en kies jouw favoriete trend.

kersttrend epic glam pracht en praal

Pracht en praal

kersttrend frosted poetry dromerig en zacht

Dromerig en zacht

kersttrend chamonix rustiek en natuur

Rustiek en natuur

kersttrend starry night strak en stijlvol

Strak en stijlvol

Shop je kerstgerief
per categorie 

De belangrijkste kerstcategorieën staan hier voor je opgelijst. Hieronder kies je alles wat je nodig hebt om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen. Kerstbomen, lichtjes, kerstboomversiering, kerstdecoratie, tafeldecoratie en vergeet de cadeautjes niet in te pakken. Zo ben je zeker dat je niks over het hoofd ziet voor de feesten.

kerstverlichting

Twinkelende lichtjes

valse kerstbomen

Grote en kleine kerstbomen

kerstboomversiering

Decoratie voor in de kerstboom

kerstdecoratie

Kerstdecoratie voor in je huis

kersttafel tafelbekleding en servetten

Alles voor een feestelijke tafel

kerstcadeaus creatief inpakken met inpakpapier

Cadeautjes en inpakpapier

Tips & tricks
voor een gezellige kerst

Met deze weetjes ga je aan de slag als een pro. Ontdek onder andere hoe je de kerstboom versiert in 5 stappen zet, hoe je een magische kerstsfeer in je huis tovert en hoe je de feesttafel dekt.  Veel leesplezier.

kerstboom versieren

in 5 stappen

Zo versier je

de kerstboom

sfeer kerst

tijdens Kerst

Zo breng

je sfeer in huis

tips en tricks tafel decoreren

om je tafel

​te decoreren

Tips

Kant-en-klare pakketten
voor je tafel of de kerstboom

Maak het je gemakkelijk en kies voor een kant-en-klare kerstbox van AVA. Zo heb je alles in 1 pakket voor je tafel of je kerstboom. Je kiest uit 9 variaties voor je kerstboom en 7 variaties voor je kersttafel. De kerstboxen zijn door onze AVA-trendwatchers zorgvuldig en rijkelijk samengesteld. De boxen voor de boom en de tafel binnen éénzelfde thema passen perfect bij elkaar. Zo kom je tot één harmonieus geheel.
 

De tafelpakketten zijn royaal voorzien van tafelbekleding, onderborden en decoratie. Beschikbaar in verschillende stijlen en geschikt voor 8 personen. Ben je met meer dan 8 personen, dan koop je nog extra onderborden en servetringen op ava.be. Kies hier je tafelpakket uit.

Voor de kerstboom zijn er ook verschillende pakketten in verschillende stijlen, telkens voorzien van kerstballen, kerstdeco en lichtjes.

complete pakketten voor je kersttafel

Kies je pakket

Kant-en-klaar

kerstpakket

voor de tafel

complete pakketten voor je kerstboom

Kies je pakket

Kant-en-klaar

kerstpakket voor

de kerstboom