Pasen vieren

Alles om Pasen te vieren bij AVA

Daar zijn de paasklokken

 

Wat heerlijk om samen met je familie Pasen te vieren. De (klein)kinderen die de tuin afzoeken op zoek naar chocolade eieren, het gezellig samenzijn, een heerlijke paasbrunch of -lunch, …

De lente is in volle bloei als het Pasen is, en dit mag gevierd worden. Breng kleur in huis en laat leuke paasfiguren de woning sieren. Zorg voor een prachtige paastafel met vrolijke accessoires. Kies voor kant en klare decoratie stukken of maak ze helemaal zelf! Bij AVA vind je alles om het te maken!

De mooiste tafel voor Pasen
Slimme tips

 

Met een paar slimme tips en tricks zet je in handomdraai de mooiste tafel voor Pasen!

  • Om een overdaad aan indrukken te vermijden, hou je het aantal kleuren best beperkt. Kies één basiskleur en één accentkleur. Ideale paascombinaties zijn: geel - grasgroen, wit - groen en wit - geel.
  • Let erop dat de tafelbekleding en het servies elkaar aanvullen.
  • Laat je ten slotte gaan in het decoreren met verschillende paasdecoraties, van kuikens tot konijnen, van eitjes en pluimpjes tot stro. Varieer gerust in vorm en uitstraling, maar denk ook hier aan de eerste basisregel: hou het kleurenpallet beperkt.
Paastafel geel

Voor deze tafel is gekozen voor de gele GALA tafelbekleding met een dubbele tafelloper (witte tafelrol met daarbovenop een groene sizoweb). In de servetten komen de kleuren van de tafelrol en tafelloper terug.  

 

Liever eens iets anders? Dat kan! Met het pastelgamma maak je een dromerig paastafereel in zacht groen, roze en wit. Kies uit en zet een droom van een tafel voor Pasen!

Pasen tafel pastel
paasdecoratie tafel pastel

Servetten vouwen

voor Pasen

Versier je tafel voor Pasen met een mooie servet
 

Een servet zorgt altijd voor een feestelijk accent op de tafel.

Het spreekt voor zich dat de kleuren van de tafel worden doorgetrokken in de servetten. Zorg voor een leuke kleurencombinatie en een originele vouwtechniek en de gasten voelen zich onmiddellijk thuis aan jouw paastafel.

Tip: Integreer decoratieve elementen in jouw servet. Werk af met een lint, pluim, paaseitjes of paasfiguurtjes.

Ontdek HIER alvast hoe je een paashaas op je bord tovert.

 

 

Met decoratie voor Pasen

Breng je meteen sfeer

Met paasdecoratie breng je meteen sfeer in huis en op tafel

 

Zorg voor leuke paasdecoratie op de tafel en in je huis. De gasten zullen ogen tekort komen bij zo’n feestelijk aangeklede tafel vol eitjes, kaarsen, pluimen en paaskuikentjes. AVA heeft ook decoratieve chocolade eitjes in het assortiment. Een tafel om letterlijk van te smullen…

Denk ruimer dan de tafel en beperk je niet tot de tafel alleen, maar kies ook kleine en grote decoratie uit. Paasfiguren op de kast, een paastak met wat versiering in, eitjes in een vaas, lieflijke paashaasjes en passende kaarsen in klassieke paaskleuren of in trendy pastelkleurtjes. Sfeer verzekerd!

Paasdecoratie
paasdecoratie
paasdecoratie
paasdecoratie
paasdecoratie

Paasmandjes bij AVA

 

In je AVA-winkel vind je vrolijke paasmandjes, handig om aan de kindjes uit te delen. Zo sprokkelen ze gemakkelijk hun eitjes samen.

Of maak met de kindjes zelf een paasmandje! Deze zelfgemaakte haasjes zijn een ideale bezigheid voor het paasfeest. Ontdek hier twee verschillende zelfgemaakte paasmandjes. Het is pas echt feest als de kinderen met hun zelfgemaakt paasmandje hun zoektocht naar paaseieren kunnen starten!

 

paasmandje

Knutselen voor Pasen