Drop image here
 

Hoera, het is ei zo na Pasen

Wat heerlijk om de paasvakantie af te sluiten met een vrolijk paasfeest. De (klein)kinderen die de tuin afzoeken op zoek naar chocolade eieren, het gezellig samenzijn, een heerlijke paasbrunch of -lunch, …

De lente is in volle bloei als het Pasen is, en mag dit gevierd worden. Breng kleur in huis en laat leuke paasfiguren de woning sieren. Zorg voor een prachtige paastafel met vrolijke accessoires. Kies voor kant en klare decoratie stukken of maak ze helemaal zelf! Met AVA kan het allemaal.

 

De perfecte paastafel

 

De perfecte paastafel

 

Nee, je hoeft geen doorgewinterde stylist te zijn om van je paastafel een pareltje te maken. Met een paar basisregels en wat slimme tips lukt het iedereen.

  • Om een overdaad aan indrukken te vermijden, hou je het aantal kleuren best beperkt. Kies één basiskleur en één accentkleur.  Ideale paascombinaties zijn: geel - grasgroen, wit - groen en wit - geel.
  • Let erop dat de tafelbekleding en het servies elkaar aanvullen.
  • Laat je ten slotte gaan in het decoreren met verschillende paasdecoraties, van kuikens tot konijnen, van eitjes tot stro. Varieer gerust in vorm en uitstraling, maar denk ook hier aan de eerste basisregel: hou het kleurenpallet beperkt.
Drop image here
Drop image here

Voor deze tafel is gekozen voor de witte GALA tafelbekleding met een dubbele tafelloper (fingerstripes green tea en uni-geel). In de servet komt de groene kleur van de tafelloper terug.

 

 

Voor deze tafel is gekozen voor uni paaskleuren: een gele GALA tafelrol als basis met hierboven een green-tea tafelloper. Om een extra stijlvolle afwerking te krijgen wordt er op deze centrale tafelloper een witte transparante loper in draadstructuur gelegd.

Paasservetten

 
Drop image here
Drop image here

Paasservetten sieren de tafel
 

Een servet zorgt altijd voor een feestelijk accent op de tafel.

Het spreekt voor zich dat de kleuren van de tafel worden doorgetrokken in de servetten. Zorg voor een leuke kleurencombinatie en een originele vouwtechniek en de gasten voelen zich onmiddellijk thuis aan jouw paastafel.

Tip: Integreer decoratieve elementen in jouw servet. Werk af met een lint, pluim of paasfiguurtjes.

 

 

Paasdecoratie

Paasdecoratie brengt sfeer in huis en op de tafel

 

Zorg voor leuke paasdecoratie op de tafel. De gasten zullen ogen tekortkomen bij zo’n feestelijk aangeklede tafel vol eitjes, kaarsen, pluimen en paaskuikentjes. We hebben ook decoratieve chocolade eitjes in ons assortiment. Een tafel om letterlijk van te smullen…

Denk ruimer dan de tafel

Beperk je niet tot de tafel maar voeg ook (kleine) decoratie-elementen aan de kamer toe. Paasfiguren op de kast, een paastak met wat versiering in, eieren in een vaas, lieflijke paashaasjes en passende kaarsen. Sfeer verzekerd!

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Paasknutselen

 

Zelfgemaakte paasdecoratie

 

Niets zo gezellig als samen met de kinderen aan de keukentafel zitten om paasdecoraties te maken. Zelfgemaakte paasdecoratie is ook ideaal om cadeau te doen. Een persoonlijk en leuk geschenk met liefde gegeven zal meer dan gesmaakt worden.

Met klei kunnen prachtige paasfiguren tot leven komen en een zelfgemaakte paasslinger zal elke ruimte instant sfeer geven. 

 

Paasmandje

 

Deze zelf gemaakt haasjes zijn naast een leuk knutselwerkje ook ineens een mandje om de gevonden paaseieren een plaats te geven. Ontdek hier twee verschillende zelfgemaakte paasmandjes. 

Het is een echt feest als de kinderen in hun zelf gemaakt paasmandje de zoektocht naar paaseieren kunnen starten.

 

 

Nog een ander feest in aantocht?