Oudejaar
Drop image here
 

10, 9, 8, 7, … Gelukkig Nieuwjaar!

De feestelijke overgang van oud naar nieuw komt eraan! Het hoogtepunt van de kerstvakantie is steevast het feestelijk aftellen naar het nieuwe jaar. Tijd om samen te feesten en elkaar op middernacht een fantastisch 2018 te wensen. Bij AVA ben je aan het goede adres om de overgang van oud naar nieuw in alle stijl te vieren.​

Hapjes voor oudejaar

 

De aperitiefhapjes mooi gepresenteerd

 

Heerlijk toch om samen met vrienden en familie bij te praten over het afgelopen jaar en wat 2018 wel allemaal in petto heeft. Vergezel de laatste aperitief van het jaar met heerlijke hapjes om de eerste honger te stillen. Ontdek bij AVA talrijke tapas schalen, potjes, schoteltjes en glaasjes om deze culinaire creaties op gepaste wijze te dresseren en te presenteren.

Je vindt ze in verschillende kleuren, hoeveelheden en vormen. Zilver- en goudkleurig, doorzichtig, suikerriet, wit, bio, … alles is mogelijk. Goed begonnen is half gewonnen, ook om de eindejaarsnacht te starten.

 

 

Drop image here
aperitiefhapjes presenteren
Drop image here
apertiefhapjes presenteren
Drop image here
aperitiefhapjes presenteren
Drop image here
aperitiefhapjes presenteren
Drop image here

Prachtige tafel

 
Drop image here

Een feestelijke tafel waar het gezellig vertoeven is
 

Creëer voor eindejaar een feestelijke tafel waarvan jouw gasten onder de indruk zijn. In je AVA winkel vind je tafelpapier in alle kleuren en verschillende kwaliteiten. Werk af met een passende loper en mooi gevouwen servet. Ontdek hier verschillende vouwtechnieken en verras je tafelgenoten met een originele servet. Werk de tafel af met kaarsen en tafeldecoratie. Waarom de cijfers ‘2018’ niet met Décopatch of verf een decoreren en deze een prominente plaats geven aan tafel? Maak naamkaartjes in de stijl van de tafel. Meteen ook een leuk aandenken om mee te nemen naar huis. Van voorgerecht tot dessert, aan een prachtige tafel smaakt elk gerecht nog veel beter.

 
Drop image here
Drop image here
feesttafel
Drop image here

Glazen voor alle drankjes

 
Drop image here

 

We klinken op 2018
 

Klokslag twaalf uur gaan alle glazen de hoogte in om te toosten op het nieuwe jaar. Zorg voor aangepaste glazen voor cocktails, wijn, vruchtensap en natuurlijk champagne of cava. Bij AVA vind je wellicht het grootste aanbod wegwerp glazen. Super gemakkelijk en geen afwas achteraf. Ideaal dus wanneer je het nieuwe jaar inzet met veel gasten.

Tip: zorg voor een passende sticker of glasmarker om elk glas toe te wijzen aan een gast. Even je glas kwijt tijdens het dansen? Geen probleem, je vindt het snel terug.

Feestversiering voor oudejaar

 
Promo confetti kanon
Drop image here

Versiering, de instant sfeermaker
 

  • Kleed je feestruimte aan met ballonnen, slingers, pomponnen en guirlandes. Stem de kleur van de feestversiering af op de kleuren van de tafelbekleding. Zo vormt alles een prachtig geheel. Pak ook je geschenkjes in dezelfde tinten in. In je AVA winkel heb je geschenkverpakkingen en geschenkzakjes in alle kleuren, met of zonder prints.
  • Ook voor geschenkjes zit je goed bij AVA. Kaarsen, leuke gadgets, boeken, schrijfwaren, agenda's,... Of geef een geschenkbon van AVA, verpakt in een leuk doosje: het Cadeau'sje. 
  • Kies voor folie ballonnen in de vorm van cijfers en letters. Vorm met deze grote ballonnen '2018' of 'happy new year' en hang ze in de feestzaal.  Je koopt in je AVA winkel de hele set folieballonnen '2018' vanaf 4.95 euro! Bij AVA kun je ook meteen je ballonnen laten vullen met helium gas. 
  • Tijd om af te tellen! Geef alle gasten een half uur op voorhand punthoedjes, toeters, roltongen, blaaspijpjes en serpentines. Bij AVA vind je complete partyboxen voor 10 personen en dat in verschillende kleuren. Zo heb je meteen alles bij de hand. Laat het feestje maar beginnen!
 
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Beste wensen van AVA

 

Beste wensen
 

Het voltallig AVA-team wenst iedereen een sprankelend, schitterend, gezond, gelukkig en zorgeloos nieuw jaar toe!

Een jaar vol prachtige momenten.

 

10, 9, 8, 7, ... GELUKKIG NIEUWJAAR !

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: