review schrijven product ava

want jouw

​mening telt

Beoordeel

je aankoop

review schrijven product ava

want jouw

​mening telt

Beoordeel

je aankoop

Met een review help jij ons

en helpen wij jou

 

Wat vond jij van je aankoop bij AVA? Helemaal top of helemaal flop, jouw mening als klant is erg waardevol voor ons. Door een beoordeling achter te laten op ava.be, laat je ons weten wat jij als klant belangrijk vindt. Met die inzichten gaan wij aan de slag om jouw winkelervaring nog beter te maken. Kortom, met een review help jij ons en wij jou.​

Tips om een goede review te schrijven

 

Check even deze tips zodat jij een relevante review schrijft die iedereen vooruit helpt:

 

1. Geef je mening met sterren en een tekstje

 

Met sterren geef je een score aan een artikel en in het tekstvlak geef je een woordje uitleg hierbij. Bij de plus- en minpunten voeg je nog één of meerdere eigenschappen van het product toe. Eigenschappen die jij als voor- of nadelig ervaart. Elk onderdeel bevat nuttige info waarmee wij aan de slag gaan om jou nog beter van dienst te zijn.

2. Schrijf beknopt en concreet

 

Een tip om je beoordeling zo beknopt en volledig mogelijk te maken: denk vooraf even na welke producteigenschappen je mening ondersteunen. Hoe duidelijker en concreter je uitleg, hoe makkelijker voor ons om voortaan rekening te houden met jouw ervaring.

 

3. Verzorg je taalgebruik

 

Het kan zijn dat je ontevreden bent over je aankoop. In dat geval horen we dat graag van jou, maar dan wel liefst op een vriendelijke manier. Beledigingen en scheldwoorden gaan niet door.

 ​

4. Schrijf over het product, niet over de service

 

Een productbeoordeling schrijf je vanuit je ervaring met het product. De beoordeling gaat dus over het product en zijn eigenschappen. Beoordelingen die gaan over de prijs, levering of klantenservice zijn hier minder relevant en verschijnen niet online. Contacteer in dat geval de klantendienst, zij helpen je hier graag mee verder.

  1. E-mailadres: mail naar [email protected]
  2. Telefoonnummer: bel naar 0800 177 99
  3. Chat: klik op 'Support' rechts onderaan om een chatvenster te openen

Veelgestelde vragen

Een product review is een productbeoordeling. Het is een korte tekst waarin een klant zijn/haar mening geeft over een product vanuit de eigen gebruikservaring.

Om een goed totaalbeeld te schetsen van jouw beoordeling, bestaat een review op ava.be uit meerdere onderdelen:

- Aantal sterren: op basis van je mening geef je het product een score op vijf. Dit doe je aan de hand van sterren.

- Titel: je geeft je review een titel die je boodschap samenvat. Die titel verschijnt na goedkeuring bij je review.

- Toelichting: bij de vraag wat je van het artikel vindt, licht je kort de score toe die je het product toekent.

- Plus- en minpunten: hier voeg je kort één of meerdere eigenschappen van het product toe die jij als voor- of nadelig ervaart.

- Naam gebruiker: wanneer je ingelogd bent met je account, verschijnt je voornaam automatisch bij je review.

Wanneer je een product aanklikt, kom je op een pagina terecht met meer gedetailleerde info over het product. Op die pagina zijn er 2 plaatsen om een review achter te laten: rechts bovenaan naast de foto van het product en links onder de foto van het product. Je klikt op 'Schrijf review' om een beoordeling achter te laten. Je geeft een score, een titel, een tekstje en als je nog zin hebt, enkele plus- en minpunten. Daarna klik je gewoon op 'Bevestigen'.

Soms verschijnt je review pas na enkele dagen. Dat komt omdat we nauwkeurig alles checken en meteen aan de slag gaan om jouw winkelervaring nog beter te maken. Eens goedgekeurd, zie jij je review onder de foto's en de productomschrijving.

Indien je review niet zichtbaar is, dan wil dit zeggen dat je review niet relevant of misschien een beetje beledigend was. Weet wel dat we je opmerkingen genoteerd hebben. Wanneer je eerder de services van AVA aanhaalde, bv. levering of prijs, komt je beoordeling ook niet bij de reviews te staan.