Tuinkaarsen

 (3 producten)
 • Tuinkaars Royal Flame Ivoor Ø 23cm 13u
  SPAAS
  Tuinkaars Royal Flame Ivoor Ø 23cm 13u
  € 5.59

  Bekijk product
 • Tuinkaars In Terracottapot Wit Vulling Zwart H 8,2cm Ø 13,8cm 11u
  SPAAS
  Tuinkaars In Terracottapot Wit Vulling Zwart H 8,2cm Ø 13,8cm 11u
  € 5.99

  Bekijk product
 • Tuinfakkel Rustiek H 113cm Ø 3cm 15u 1 Van De 3
  BOLSIUS
  Tuinfakkel Rustiek H 113cm Ø 3cm 15u 1 Van De 3
  € 6.49

  Bekijk product

Tuinkaarsen online bestellen

Op zoek naar tuinkaarsen? Bij AVA vind je een ruim aanbod aan tuinkaarsen. Via de webshop bestel je eenvoudig online en laat je jouw bestelling met tuinkaarsen eenvoudig aan huis leveren. Bestel je bovendien voor 18u, dan mag je jouw pakket de volgende werkdag al ontvangen. Verder geniet je van gratis verzending bij een bestelwaarde van minimaal 30 euro.

Terracotta tuinkaarsen & Spaas tuinkaarsen

Terracotta tuinkaarsen mogen niet ontbreken op jouw toekomstig tuinfeest. Het zijn klassieke tuinkaarsen die voor heel wat sfeer zorgen. Vooral bij tuinfeesten 's avonds zorgen ze voor extra gezelligheid. Ontdek ook zeker de collectie met Spaas tuinkaarsen met een ruime variëteit aan kleuren.

Een feestje organiseren bij je thuis? Met AVA zorg je ervoor dat je de mooiste tafelversiering in huis haalt. Van tuinkaarsen, plastic bekers, wegwerp borden tot tafelpapier: met AVA bereid je jouw feestje voor tot in de puntjes. Met de uitgebreide collectie aan tafelversiering overtref je de verwachting van alle genodigden. Ook tuinkaarsen mogen niet ontbreken op je evenement. Bestel daarom eenvoudig tuinkaarsen online. Is het product toch niet volledig naar verwachting? Omruilen kan volledig gratis in een AVA-winkelpunt bij jou in de buurt.