5 tips om een communie- of lentefeest te organiseren
Check

 

Je communiefeest thuis organiseren vergt wel wat voorbereiding. Daarom enkele gouden tips om je feest vlekkeloos te organiseren.

1. Kies een thema

Kijk samen met je communicantje of lentefeester welk thema jullie willen en trek dit thema door in heel je communiefeest. Het favoriete dier of de favoriete hobby van je kind of leuke kleurtinten. Je vindt beslist een stijl die bij jullie past. Een overzichtje van de communie- of lentefeestthema's vind je hier.

2. Uitnodigingen, bedankjes en menukaartjes

In de kaartenshop van AVA ga je zelf aan de slag om je kaartjes te maken. Kleine stickers, menukaarten, bedankjes en uitnodigingen die je personaliseert met een foto en je eigen tekst.

3. Leuke activiteiten voor tijdens het feest

Om alles in goede banen te leiden en ook van het feest te genieten, voorzie je best enkele activiteiten op voorhand. Bellen blazen, placemats inkleuren of je uitleven met een piñata, bij AVA vind je het allemaal.

4. Bedankjes maken

Geef je genodigden een herinnering aan de mooie dag. En als je zelf de bedankjes maakt, zijn ze extra persoonlijk.

5. Tafel zetten en decoreren

Zet je tafel 2 dagen op voorhand en start ook al met het decoreren, zo ben je zeker en vast klaar voor de stralende dag. Laat je zoon of dochter meehelpen, ze zullen nog zo trots zijn op hun feest. 

 

4 leuke thema's voor je communie- of lentefeest
Inspireer je hier