Pasen
Pasen

Alles voor een geslaagd paasfeest

Kies bij AVA de mooiste decoratie en tafelbekleding voor Pasen
 

Wat heerlijk om samen met je familie Pasen te vieren. De (klein)kinderen die in de tuin zoeken naar chocolade eieren, het gezellig samenzijn, een heerlijke paasbrunch of -lunch, dat is zalig Pasen.

De lente is in volle bloei en dat mag gevierd worden. Breng kleur in huis en laat leuke paasfiguren de woning sieren. Zorg voor een prachtige paastafel met vrolijke accessoires. Zet de borden, leg originele paasservetten, zet een paashaas op uitkijk en haal paasmandjes in huis om de paaseieren te rapen. Kies voor kant-en-klare paasdecoratie in huis of maak ze helemaal zelf. Bij AVA vind je alles om Pasen te vieren op je eigen creatieve manier. 

Pasen aan tafel

Slimme tips

Met een paar tips en tricks zet je in handomdraai de mooiste tafel voor Pasen:

  • Kies een kleurschema voor de aankleding van je tafel: ga voor één basiskleur en één accentkleur. Ideale paascombinaties zijn: geel - grasgroen, wit - groen, wit - geel of wit met mooie pastelkleuren.
  • Als eye-catcher op de borden, vouw je de servetten in de vorm van een paashaas of maak je een nestje met een paasei erin. Maak je het jezelf liever gemakkelijk, dan kies je voor kant-en-klare servetten met een vrolijke paasprint.
  • Laat je gaan in het decoreren met paasdecoratie, van kuikens en konijnen, eitjes en pluimpjes tot stro. Varieer in vorm en uitstraling en kies je decoratie binnen je gekozen kleurenpalet.

2 x inspiratie voor je tafel aankleding

Ga voor een stijlvolle look in pastel met een neutraal tafellaken als basis met een mintkleurige tafelloper erbovenop. Om het paasgevoel te versterken, zet je pastelkleurige paashaasjes en eieren met glitter op tafel. Verstop tot slot voldoende paaseitjes voor iedereen.

Kies frisse kleuren uit voor je tafelbekleding: een combinatie van geel, wit en fris groen brengt de tafel meteen in paasstemming.  Tafellopers, servetten, tafellakens: bij AVA kies je het allemaal in de mooiste paastinten.

Kies frisse paaskleuren voor je tafelbekleding uit: een combinatie van geel, wit en fris groen brengen je tafel meteen in paasstemming.  Tafellopers, servetten, tafellakens, bij AVA kies je het allemaal in de mooiste paaskleuren.

Ga voor een stijlvolle pastel look met een neutraal tafellaken als basis met een mintkleurige tafelloper erbovenop. Om het paasgevoel te versterken, zet je pastelkleurige paashaasjes en glitterende eieren op tafel en verstop je voldoende paaseitjes voor alle gasten.

Servetten vouwen voor Pasen

Een pluim voor stijl

Breng je tafel helemaal in paasstemming en vouw een speels servet voor ieder bord.

De vrolijke kleurencombinatie en een originele vouwtechniek zorgen ervoor dat je gasten zich onmiddellijk thuis voelen aan jouw paastafel.

Tip: Verwerk decoratie in je gevouwen servet. Werk af met een lint, pluim, paaseitjes of paasfiguurtjes.

 

Een servet in de vorm van een paashaas of een servet met een pluim erin, kies hier een leuke techniek uit en ga aan de slag. Veel plezier.

Paasdecoratie in je huis

Versier je huis voor Pasen

Een kip, een paasei of een konijn, bij AVA vind je alles om je huis helemaal in paasstemming te brengen. Organiseer een paasbrunch met een feestelijk aangeklede tafel vol paaskuikentjes, pluimen en kaarsen. Leg een vogelnestje neer om eitjes in te serveren en houten bestek voor een picknick gevoel in huis. Dat wordt een tafel om van te smullen.

Versier ook de rest van het huis met paasfiguren op de kast, een paastak met wat versiering in, eitjes in een vaas, lieflijke paashaasjes en passende kaarsen in klassieke paaskleuren of in trendy pastelkleurtjes.  Kies uit de leukste decoratiespullen en haal Pasen in je interieur.

Alle paaseieren in een paasmandje

1, 2, 3 start!

 

De paasklokken hebben paaseieren verstopt, de grote zoektocht kan beginnen. Bij AVA vind je handige paasmandjes om aan de kindjes uit te delen. Zo sprokkelen ze gemakkelijk hun chocolade eitjes samen. Ook op je brunchtafel passen ze perfect: gebruik een kleurrijk paasmandje om broodjes of verse eitjes te serveren.

Creatieve kindjes maken zelf een paasmandje. Knutselen is een ideale bezigheid voor de paasvakantie. Ontdek hieronder twee verschillende zelfgemaakte paasmandjes.

Geef iedere chocolade freak een mandje en klaar? Start!