Diamond Dotz

 (4 producten)
 • Diamond Dotz Opbergbox 25 Vaks
  DIAMOND DOTZ
  Diamond Dotz Opbergbox 25 Vaks
  € 6.69

  Bekijk product
 • Diamond Dotz Opbergkoffer 55 Delig
  DIAMOND DOTZ
  Diamond Dotz Opbergkoffer 55 Delig
  € 17.39

  Bekijk product
 • Diamond Dotz Opbergbox 30 Potjes
  DIAMOND DOTZ
  Diamond Dotz Opbergbox 30 Potjes
  € 8.19

  Bekijk product
 • Diamond Dotz Opbergdoos 8 Vakjes
  DIAMOND DOTZ
  Diamond Dotz Opbergdoos 8 Vakjes
  € 1.89

  Bekijk product

Diamond dotz kopen

Diamond Dotz is een creatieve manier om iets af te beelden. Het zijn eigenlijk kleine Strass steentjes. Je hebt een voorgedrukte afbeelding nodig en een speciale pen om je Diamond dotz te bevestigen. De afbeelding is reeds voorgedrukt op de stof. 

Creatief met Diamond dotz

De kleine Strass steentjes bevatten reeds een laagje lijm. Waardoor het een plezier is om deze te bevestigen. In een mum van tijd en zonder grote inspanning heb je een prachtige creatie die je zelf hebt gemaakt. Deze creatieve bezigheid wordt gesmaakt door zowel jongere- als oudere mensen.

Ontdek ons uitgebreid assortiment

Je vindt bij AVA naast handige opbergdozen, extra accessoires en verschillende knutselsets, ook heel wat verschillende afbeeldingen. Ben je op zoek naar een dier of maak je liever een natuurlandschap met je Strass steentjes? Of vertrek je van een wit blad? 

Voordelige Diamond dotz artikelen bij AVA

Op zoek Diamond dotz artikelen? Je kan deze op onze webshop bestellen of je kan terecht in één van onze 50 winkels. Geniet bij een online bestelling bovendien van gratis retourneren in de winkel en gratis verzending voor bestellingen vanaf €30.