Drop image here
 

Gelukkige verjaardag!

Of je nu 1 jaar wordt of 100, elke verjaardag verdient een knalfeest. Ben je op zoek naar originele ideetjes voor het verjaardagsfeest van je kleine spruit, of voor je zoon of dochter die eindelijk de ‘sweet sixteen’ mag vieren? Of verjaar je binnenkort zelf en wil je er een onvergetelijk feest van maken? ​

Bij AVA zit je goed om er een prachtig feest van te maken.

Eerste verjaardag

 
Drop image here

Alles om een 1ste verjaardag te vieren
 

Wat gaat de tijd snel, het eerste levensjaar van jouw baby is er ééntje vol talrijke gebeurtenissen: de eerste lach vergeet je nooit, de eerste tandjes, de eerste fruitpap en babyvoeding, het kruipen, ... De eerste verjaardag is dan ook een mijlpaal die moet gevierd worden.

Mama, papa, meter en peter zijn maar al te trots om de verjaardag van hun kleinste kapoen te vieren. Een prachtig en uniek moment om samen te vieren.

Laat je inspireren bij AVA en ontdek:

 • Vlaggenlijnen en ballonnen met het cijfer 1
 • Een eerste kroon
 • Verschillende kaarsjes met het cijfer 1
 • Passende tafelbekleding en tafeldecoratie
 • Kleurrijke glazen, bordjes en schoteltjes

 

En zoveel meer.

 

 

Verjaardag kids

Hiep hiep hoera
 

‘Alle kleuren van de regenboog’ is natuurlijk hét thema bij uitstek wanneer je een verjaardagsfeest voor kinderen organiseert. Een vrolijk gedekte tafel met kleurrijke servetjes,  placemats, ballonnen en zorgvuldig gekozen decoratiespulletjes staan centraal. Zet voor elk kind een feesthoedje op tafel, dat ze tijdens het eten kunnen dragen. Schattige foto’s gegarandeerd!

 

Extra tips:

 • Feestslingers en kleurrijke ballonnen zetten de juiste toon: hang ze aan de brievenbus, aan de voordeur, in de tuin, in de woonkamer en op tafel.
 • Vul een piñata met snoepjes en haal hem pas boven na het eten, als leuke verrassing. Bij AVA vind je ze in alle kleuren en vormen.
 • Vergeet de gebruiksvriendelijke glazen, bordjes en bestek niet.
 • Verzin een leuke knutselactiviteit met de kinderen, het hobby werkje mogen ze dan meenemen als leuke herinnering.

 

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

Sweet 16


16 jaar? Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten
 

16 worden is een mijlpaal in het leven van elke tiener. Laat de 16de verjaardag van je zoon of dochter niet onopgemerkt voorbijgaan en trakteer hem of haar op een ‘sweet sixteen’ van formaat! De buffettafel versier je, net zoals de rest van de feestlocatie, volledig in de lievelingskleur van het feestvarken. Op enkele statafels deel je tapas uit op leuke minischoteltjes om het verjaardagsfeest een lekker volwassen receptiesfeer te geven.

Serveer eens iets anders dan frisdrank en ga voor mocktails – cocktails zonder alcohol. Bij je AVA-winkel vind je de tofste cocktailglazen en decoratiespulletjes om je mocktails op gepaste wijze te serveren. Uiteraard sieren cocktaildecoratie het glas.

Bij AVA kan je steeds terecht om ieder feestje tot in de puntjes te verzorgen. Deze jonge feestvierders gaan op zoek naar hippe feestversiering en accessoires om er een onvergetelijke avond van te maken. De typische rode bekers die je ziet op Amerikaanse studentenfeestjes of de transparante festivalbekers, fluo bandjes, drankbonnetjes, bloemenslingers, enzovoort!

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Verjaardagsfeest in stijl

 

Een stijlvol verjaardagsfeest voor volwassenen.
 

Volwassenen geven het dan misschien wat minder graag toe, maar ook zij houden van verjaardagen. Gezellig samenzijn met vrienden en familie en grapjes maken over de eerste grijze haren. Ook de verjaardagsfeestjes voor een meer volwassen publiek kunnen ingekleed worden met AVA. Ons verjaardagsthema biedt een compleet feestpakket en maakt het mogelijk om in geen tijd een prachtige feesttafel op te zetten en de ruimte gezellig aan te kleden.

Ben jij binnenkort de jarige job en is een knalfuif niet zo aan jou besteed? Een bescheiden – of iets minder bescheiden – etentje aan een stijlvolle aangeklede tafel is minstens zo prettig!

Breng een bezoekje aan een AVA-winkel in je buurt en vraag onze medewerkers gerust om samen met jou te brainstormen.

Uitnodigingen bestellen

 

Uitnodiging online bestellen bij de AVA kaartenshop.
 

Een prachtige uitnodiging is de start van een geslaagd feest. Uiteraard kan je deze uitnodiging zelf maken door creatief aan de slag te gaan. 

Iets minder tijd? Bestel dan snel jouw persoonlijke uitnodiging via onze online shop.
 

 • Ontdek ons heel uitgebreid aanbod.
 • Bij www.kaartenshop.ava.be kent creativiteit geen grenzen. Alles is mogelijk. Een eigen tekst, eigen foto, alles kan...
 • Een proefdruk toont precies hoe jouw uitnodiging er straks gaat uitzien.
 • De drukkwaliteit is van hoog niveau. Het resultaat wordt dus sowieso prachtig.
 • Online bestellen is supermakkelijk. De kaartjes worden in een recordtijd thuis of in jouw AVA winkel geleverd.

 

Ga naar onze kaartenshop

 

 

 

 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: