Tout pour organiser une fête d'anniversaire
Drop image here
 

Gelukkige verjaardag!

Of je nu één jaar of honderd jaar wordt, elke verjaardag heeft een feestje nodig. Op zoek naar originele ideeën om de eerste verjaardag van je kindje te vieren of de 'sweet sixteen' van je zoon of dochter? Bij AVA ben je aan het goede adres om er telkens een origineel feest van te maken. Ballonnen, feestversiering, tafelbekleding en leuk decoratiemateriaal? Bij AVA vind je het allemaal.
 

 

Eerste verjaardag

Drop image here

Alles om een eerste verjaardag te vieren!


Wat gaat de tijd snel! Het eerste levenjaar van jullie baby is een jaar vol hoogtepunten: de eerste lach, de eerste tandjes, de eerste fruitpap die al dan niet met smaak wordt opgegeten, het beginnend kruipen ... Dit boeiend eerste jaar verdient dan ook een passend feest!

Mama, papa, meter, peter, vrienden en familie staan dan ook te popelen om de eerste verjaardag van de kleine spruit de vieren.

Laat je inspireren bij AVA en ontdek:

  • Vlaggenlijnen en ballonnen met het magische cijfer 1. 
  • NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen om op te vullen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.
  • Een eerste kroon voor op het hoofdje van het feestvarken.
  • Kaarsen om uit te blazen, al dan niet met het cijfer 1.
  • Passende tafelbekleding.
  • Gekleurde glazen, bordjes, bestek.

En zoveel meer.

Verjaardagsfeestje

Hiep hiep hoera, er is iemand jarig!

 

Kies voor een thema in alle kleuren van de regenboog. Creëer een feestelijke tafel aangekleed met kleurrijke servetten, een passende tafelloper, vrolijke ballonnen en origineel decoratie materiaal. Zet voor elk kind een leuk feesthoedje en een roltong klaar. Ambiance verzekerd!

 

Extra tips voor een geslaagd feest:

Slingers en ballonnen sieren de feestruimte! Maar hang ook enkele ballonnen aan de brievenbus en de voordeur. Ook op afstand is het duidelijk: hier is dat feestje! 

NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen om op te vullen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.

Vul een piñata met snoep en kleine cadeautjes en maak er een heuse activiteit van. Zeker en vast een hoogtepunt van dit verjaardagsfeest. Je vindt ze in alle kleuren en vormen.

Zorg voor passende bordjes, glazen en bestek, die dragen zeker bij tot een kleurrijk geheel en na het feest is alles snel opgeruimd!

Zorg voor een leuke knutselactiviteit in de namiddag. Na het feest kunnen de gasten hun werkje mee naar huis nemen. Een leuke herinnering aan dit feest om niet snel te vergeten.

Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

Sweet 16

 

16 jaar! Een mijlpaal om gepast te vieren.
 

16 jaar is een belangrijk gebeuren in het leven van een jongeren. Een echt 'sweet16' feestje is dan ook op zijn plaats. Werk in de lievelingskleuren van de tiener om de feestruimte origineel aan te kleden. Decoreer de buffettafel, hang passende plooiballen en pomponnen op, decoreer met slingers en ballonnen! NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen om op te vullen!

Zorg voor een orgineel drankje en serveer eens enkele mocktails, dit zijn cocktails zonder alcohol. Bij AVA vind je hiervoor passende glazen, kleurrijke rietjes en originele cocktail versiering. Serveer de smaakvolle drankjes in stijl! Je vind ook de typische American Cups in ons assortiment.

Bij AVA ben je aan het goede adres om het feest georganiseerd te laten verlopen. Zijn er best veel gasten uitgenodigd, zorg dan voor drankbonnetjes, vestiaire bonnen, polsbandjes, grote gekleurde papiervellen, ...
 

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Een verjaardag voor volwassenen

 

Een elegant verjaardagsfeest boordevol gezelligheid 

 

Volwassenen zullen het minder snel toegeven, maar ook zij staan te springen om hun verjaardag feestelijk te vieren. Het samenzijn met vrienden en familie, het lachen met de eerste grijze haren, en ophalen van anekdotes, ... Puur genieten!

Bij AVA vind je alles onder om er een origneel geheel van te maken. Een stijlvol gedekte tafel, passende feestversiering en leuke decoratie stelen de show.

Ga zeker langs bij AVA, we staan klaar om jou met raad en daad bij te staan.

Tip:

Folieballonnen zijn helemaal in, je vindt bij AVA alle cijfers en letters. Vorm jouw leeftijd of geboortejaar, of woorden zoals 'hoera', 'bday' of 'party'!

NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Een passende uitnodiging

 

Bestel online jouw drukwerk op onze kaartenshop.

 

Een passende uitnodiging is de start van elk geslaagd feest! Bij AVA heb je alles om zelf een leuke uitnodiging te maken. Toch iets minder handig of minder tijd? Ontdek dan de mogelijkheden van onze online kaartenshop.

Bestel in geen tijd jouw gepersonaliseerde kaart op onze kaartenshop.

 

  • Ontdek ons uitgebreid gamma
  • Personaliseer jouw kaart met tekst en/of een foto
  • Bestel ze en in geen tijd worden jouw kaarten geleverd bij jou thuis of in jouw dichtste AVA winkel.

 

Ontdek hier onze kaartenshop

 

Meer inspiratie, let's AVAtise