Drop image here
 

Mijn communie of lentefeest wordt fantastisch!

Stilaan komt de grote dag dichterbij. Uiteraard wil je een prachtig feest voor je oogappel. Bij deze dag komt immers heel wat kijken. Met de outfit en de gerechten kunnen we niet helpen. AVA is wel de ideale plaats voor de uitnodigingen, menu kaartjes,  passende feestversiering, originele decoratie items, piñata’s en stijlvolle tafelbekleding.

Snuif hier alvast de feestsfeer op en laat je inspireren door onze speciaal voor deze grote dag samengestelde collecties. Voor roze prinsesjes, of stoere boys, voor eerste of plechtige communie.

Bij AVA vind je zeker en vast hetgeen wat perfect past bij jouw zoon of dochter. Hier alvast een greep uit ons assortiment. 

A Perfect Day

 

"Mijn feest wordt een echt prinsessenfeest in mijn lievelingskleur. Wat kijk ik er naar uit!"


Bekijk het leven door de roze bril van je prinses. Gekleurde vlinders en sierlijke flamingo’s vormen de roze draad doorheen je communie- of lentefeest.


Een tafel voor prinsessen.


De combinatie van twee tafellopers en passende servetten zorgen voor een stijlvol geheel. De witte basis geeft meteen een rustige en romantische sfeer in huis. De zachte kleuren en de hoogwaardige materialen zorgen voor een feesttafel om van te smullen.

Met decoratieve vlinders op de zachte servetten, bloemblaadjes verspreid over de tafel verras je gegarandeerd jong en oud.
Drop image here
Drop image here
 

Een prachtige flamingo die het feest aanschouwt kan na het feest een mooie plaats krijgen op de slaapkamer van de communicant. Een blijvende herinnering van een prachtige dag.

Verras je gasten op het einde van de dag met een klein aandenken.

Geen fan van roze, wat dacht je van watergroen als stijlvolle hoofdkleur? Een kleur die vandaag enorm populair is.

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

Arriba, arriba!

 

"Arriba, arriba! Bienvenido a mi comunión. Ik hou van felle kleuren en een gek feest waar iedereen onmiddellijk in de juiste feeststemming is."

 

Sombrero’s in felle kleuren, grappige drinkbekers voor een origineel kids aperitief, decoratieve gloeilampen als warme sfeermakers, ananassen als subtiele afwerking en een tafel waar iedereen direct een warm gevoel bij krijgt.

 

Een gedekte tafel met ananassen in een hoofdrol.

 

De basis van deze tafel is de GALA witte tafelrol met hierboven een tafelloper in opvallend azuurblauw. De GALA tafelrollen zijn heel stevig en voelen aan als linnen. Boven de blauwe tafelloper komt nog een decoratieve loper in textiel bedrukt met ananassen. Dit zorgt voor een afgewerkt, toch speels geheel. Zorg vervolgens voor een origineel gevouwen servet (met opnieuw het ananas motief) en leg dit centraal op het felgekleurde onderbord.

 • De kleuren kunnen ook omgedraaid worden: een witte tafelloper op een azuurblauwe tafel
 • Geen fan van azuur blauw? Deze tafel kan je perfect opbouwen met andere kleuren zoals limoen groen of fuchsia als hoofdkleur. Ook in deze kleuren zijn servetten met het leuke ananas motief beschikbaar.

 

 

Drop image here
 

Dit tex-mex feest start reeds bij het aperitief. Laat dezelfde kleuren terugkomen als de tafel en zorg voor subtiele decoratie-items.

Serveer enkele tapas op een kleurrijke schaal, jouw hapjes zullen steevast bij iedereen in de smaak vallen.

In de 'spaarbus’ kan het feestvarken direct zijn centjes in deponeren. Naast een opvallende sfeermaker is dit na het feest een aandenken om lang te koesteren.

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 
Drop image here

Voetbal in de hoofdrol

 

"Ik had mama gevraagd of we mijn communiefeest niet op het voetbalveld van mijn ploeg kunnen houden, maar dat zag ze niet zitten. 

Gelukkig had ze wel een ander fantastisch idee: ze maakt een voetbalveld op tafel!"

Drop image here

Nevada

 

 

"NEVADA, welcome to my party! Toen mijn mama me het Nevada thema voorstelde was ik onmiddellijk verkocht. Stoere kleuren, een tafel vol cactussen, een leuk aandenken voor de gasten, passende hapjes ..."
 

Ook helemaal weg van de far-west, van ruwe eindeloze landschappen en een warme sfeer? Dan heet je jouw gasten welkom op een heus Nevada feest.

 

Originele tafeldecoratie

 

De GALA tafelrol in kleur ‘Stone Grey’ vormt de basis van deze stoere tafel. Centraal ligt een ecru tafelloper met daarboven een groene doorzichtige loper met draadstructuur. Werk de tafel af met leuke cactus potjes en leg bij alle gasten een naamkaartje gemaakt uit kurkvellen. Enkele grotere decoratieve cactussen versterken dit feest.

Denk aan de details door bijvoorbeeld de stoelen van een strik en naamkaartje te voorzien.

 

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

De hapjes worden gedresseerd in houten schaaltjes. Iedereen zal direct in de juiste sfeer komen. Ontdek bij AVA heel wat soorten apero schaaltjes en bordjes.

Deze stoere serverol stevig vastgebonden met een touw maakt indruk. Gebruik hiervoor een grote GALA servet in Stone Grey die je open vouwt, leg daarboven een FIESTA servet met leuke cactusprint. 

Draai beiden om en rol ze op. De twee servetten worden samengebonden met een touw en een ‘cactus’ knijper zorgt voor een mooie afwerking.

Suikerbonen in een leuke tube.

De gasten laat je niet met lege handen naar huis gaan. en zelfgemaakt aandenken als blijvende herinnering van een mooie dag.

Een naamkaartje in kurk, een leuke knijper en een stevig touw, meer heb je niet nodig.

 

Drop image here
Drop image here
Drop image here

Follow your dreams

 

"Ik ben een vrolijke dromer. Dromenvangers mogen dan absoluut niet ontbreken op mijn feest. Mijn lentefeest, een droom die uitkomt."
 

Een bont, fleurig en veelkleurige collectie zal lang blijven nazinderen bij de gasten. Wat een eer om op zo’n feest aanwezig te zijn.

 

Kaars, bloem, pluim en vaas sieren de gekleurde feesttafel.

 

Een witte GALA tafelrol en een kleurrijke tafelloper liggen aan de basis van deze tafel waar je ogen tekort komt. Centraal komen vaasjes met bloemen, decoratieve pluimen, kaarsen in verschillende kleuren en groottes. Centraal op een opvallend onderbord een stijlvol gevouwen servet met opvallend lint. Ontdek bij inspiratie talrijke vouwtechnieken om een servet feestelijk te plooien.

 

Drop image here
 

Droom decoratie maak je met pluimen

Deze decoratie wordt echt van jou als je jouw naam opf favoriet symbool op een pluim stempelt. Wist je dat je bij AVA stempels met jouw naam kan bestellen? Ontdek ook onze standaard stempels en stempelkussens in verschillende kleuren.

Kleurrijke pompons, honingraatballen, dromenvangers en originele slingers met parels en pluimen fleuren de feestruimte verder op. Zorg ervoor dat dezelfde hoofdkleuren terug komen in de feestdecoratie. Het wordt beslist een feest om nooit meer te vergeten!

Drop image here
Drop image here

Piñata's

 

Piñata's, het hoogtepunt van de dag!
 

Een Piñata is een felgekleurde figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en geschenken. Bij AVA vind je ze in verschillende kleurrijke thema's.

Hoe ga je te werk?

 • Opvullen met snoep...
 • Stevig ophangen, een halve meter hoger dan het feestvarken
 • Elke deelnemer wordt apart geblinddoekt en mag drie maal slaan
 • Uiteraard mag de communicant de eerste slagen uitdelen
 • Er wordt geslagen op de piñata tot de snoepen eruit vallen
 • Het snoep wordt verdeeld, de winnaar mag als eerste kiezen

 

Drukwerk online bestellen

 

Geniet nu van een korting van 10% bij jouw online bestelling van drukwerk. Geef bij jouw bestelling volgende actiecode in: AVACOM17

Mijn uitnodigingen en menukaarten bestel ik online bij AVA

 

Een origineel lentefeest of eerste communie is natuurlijk pas echt compleet met een volledige set toffe communieuitnodigingenfotohouders, menu- en tafelkaarten in dezelfde kleuren en stijl.

Bij AVA kan je communie drukwerk kiezen dat perfect past bij jouw tafelbekleding en decoratie. 

Geniet nu van een korting van 10% bij jouw online bestelling van drukwerk. Geef bij jouw bestelling volgende actiecode in: AVACOM17

 • Ontdek ons heel uitgebreid aanbod.
 • Bij www.kaartenshop.ava.be kent creativiteit geen grenzen. Alles is mogelijk. Een eigen tekst, eigen foto, alles kan...
 • Een proefdruk toont precies hoe jouw uitnodiging er straks gaat uitzien.
 • De drukkwaliteit is van hoog niveau. Het resultaat wordt dus sowieso prachtig.
 • Online bestellen is supermakkelijk. De kaartjes worden snel bij jou thuis of in jouw AVA winkel geleverd.

 

 Ga naar onze kaartenshop

 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: