Visitekaartjes

 (4 producten)
 • Kredietkaartetui 54x86mm RFID Secure Capaciteit 8 Kaarten
  DURABLE
  Kredietkaartetui 54x86mm RFID Secure Capaciteit 8 Kaarten
  € 7.39

  Bekijk product
 • Visitekaarthouder Palermo 13x20,5cm Zwart Kunstleder
  BREPOLS
  Visitekaarthouder Palermo 13x20,5cm Zwart Kunstleder
  € 15.19

  Bekijk product
 • Businesscard Box In Aluminium Voor 20 Kaartjes
  DURABLE
  Businesscard Box In Aluminium Voor 20 Kaartjes
  € 5.99

  Bekijk product
 • Visitekaarten 85x54mm 280g/m² I Wit 100 Stuks
  APLI
  Visitekaarten 85x54mm 280g/m² I Wit 100 Stuks
  € 16.19

  Bekijk product

Visitekaartjes voor een onvergetelijke eerste indruk

Wil je je onderneming op de kaart zetten en veel goede contacten leggen? Dan kun je niet zonder een passend visitekaartje. Deze kleine, handzame kaartjes bevatten al je belangrijke gegevens en zijn makkelijk te bewaren. Ze zijn bovendien dé manier om te laten zien waar jouw onderneming voor staat. Bij AVA vind je alles wat je nodig hebt, van het juiste papier tot een visitekaartjeshouder.

Maak je eigen visitekaartjes

Je hoeft geen speciale designer in te schakelen om visitekaartjes te maken. Deze ontwerp en print je gewoon zelf. Daarvoor heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Daarom vind je bij ASA geschikt papier. Dit witte papier heeft een mooie dikte en is voorzien van geperforeerde randen. Hierdoor hoef je alleen maar je design op het papier te printen en alle kaartjes uit te drukken. Zo heb je professionele naamkaartjes die je met trots aan zakenrelaties overhandigt.

Alles om je visitekaartjes te ordenen

Eigenlijk zijn de naamkaartjes van zakenrelaties je persoonlijke adressenbestand. Heb je het telefoonnummer of e-mailadres van iemand nodig? Dan wil je wel weten waar je deze kunt vinden. Koop daarom een visitekaartjeshouder. Deze plaats je op je bureau en kan tot wel 240 verschillende kaartjes houden. Kies voor een klein model met één laag of juist voor een gelaagd exemplaar met nog meer opbergruimte. Deze houders staan professioneel, maar zijn ook nog bijzonder praktisch.

Ideaal voor onderweg

Ben je altijd onderweg, van de ene bespreking naar de andere? Dan heb je natuurlijk een manier nodig om je visitekaartjes netjes te vervoeren. Daar zijn speciale houders voor. Deze kleine portemonnees hebben handige vakjes waar je je eigen naamkaartjes kunt bewaren, maar ook die van zakenrelaties. Het kleine formaat van de houders zorgt ervoor dat je ze makkelijk in je broekzak, binnenzak of tas doet. Kies uit tijdloos leer of modern aluminium.

Vind jouw zakelijke benodigdheden bij AVA

Of je nu op zoek bent naar het juiste papier om je visitekaartjes op te printen, tot een houder voor op kantoor of onderweg: bij AVA vind je wat je zoekt. In onze collectie ontdek je verschillende naamkaartjes, visitekaarthouders en etuis om al je visitekaartjes netjes te ordenen. Zo ben je op alles voorbereid en heb je altijd een plek om je waardevolle contactgegevens te bewaren. Misschien vind je deze categorieën ook interessant voor op je werkplek: badgehouders, inktpatronen of printpapier.