Helium

 (5 producten)
 • Balloongaz Helium Tank Voor 18 Ballonnen Van 30cm
  AVA selection
  Balloongaz Helium Tank Voor 18 Ballonnen Van 30cm
  € 54.99

  Bekijk product
 • Balloongaz Helium Tank Voor 12 Ballonnen Van 30cm
  AVA selection
  Balloongaz Helium Tank Voor 12 Ballonnen Van 30cm
  € 39.99

  Bekijk product
 • Ballonaccessoire 150ml Hi-Float
  BELBAL
  Ballonaccessoire 150ml Hi-Float
  € 9.99

  Bekijk product
 • Helium Kit Happy Birthday (Heliumtank + Ballonnen + Lint)
  AVA selection
  Helium Kit Happy Birthday (Heliumtank + Ballonnen + Lint)
  € 49.99

  Bekijk product
 • Ballonaccessoire 473ml Hi-Float
  BELBAL
  Ballonaccessoire 473ml Hi-Float
  € 17.99

  Bekijk product

Helium voor ballonnen? Dat koop je bij AVA

Een feestje is pas echt een feestje wanneer er ook ballonnen zijn. Je kunt ze natuurlijk normaal opblazen, maar heliumballonnen zijn net wat specialer. Hoe kom je aan helium? Gewoon door het bij AVA te bestellen. In het ruime assortiment vind je verschillende soorten helium, van grote verpakkingen tot kleine tanks. Zo heb je altijd een manier om jouw ballonnen op te blazen.

Voor grote en kleine hoeveelheden ballonnen

Ga je helium kopen? Dan is het goed om te kijken naar de capaciteit van de container. De grootte heeft namelijk invloed op de hoeveelheid ballonnen die je op kunt blazen. Bij AVA vind je containers die goed zijn voor vijf ballonnen, maar ook exemplaren waarmee je er meer dan tien kunt opblazen. Natuurlijk is de helium ook lang houdbaar. Wil je dus nu een enkele ballon opblazen en over een paar maanden de volgende? Dan kan dat ook. Daarom loont het vaak om voor het grotere exemplaar te kiezen.

Complete sets met ballonnen

Aan alleen helium heb je natuurlijk niet genoeg. Het is ook belangrijk om mooie ballonnen bij de hand te hebben. Daarom koop je bij AVA ook complete sets. Je ontvangt dan niet alleen een helium tank, maar ook alle accessoires die je nodig hebt om de ballonnen op te blazen. Er zitten zelfs mooie ballonnen in de set, zodat je direct aan de slag kunt. Zo heb je aan één set genoeg om een feestje helemaal aan te kleden.

Geniet langer van je heliumballonnen

Heb je eenmaal je ballonnen met helium opgeblazen? Dan wil je natuurlijk wel zo lang mogelijk van deze versieringen genieten. Dat kan wanneer je naast helium ook Hi-Float gebruikt. Dit is een speciale oplossing die je eerst in de ballon doet, waarna je hem gewoon opblaast als gewoonlijk. Vervolgens kun je tot wel 25 keer langer genieten van je opgeblazen ballonnen, waardoor het feestje nog wel even door kan gaan. Al deze handige accessoires vind je ook gewoon bij AVA, zodat je moeiteloos een feestje bouwt.