Klemborden

 (6 producten)
 • Klembord A4 Plastic 1 Van De 3
  HERLITZ
  Klembord A4 Plastic 1 Van De 3
  € 3.49

  Bekijk product
 • Klembord Standaard A4 Zwart
  DURABLE
  Klembord Standaard A4 Zwart
  € 5.99

  Bekijk product
 • 4File Klembord 18,5x11cm PVC 1 Van De 4
  AURORA
  4File Klembord 18,5x11cm PVC 1 Van De 4
  € 2.39

  Bekijk product
 • Klemmap A5 Zwart
  DURABLE
  Klemmap A5 Zwart
  € 8.99

  Bekijk product
 • Klembord 33,7x24,1cm PP Blauw
  ESSELTE
  Klembord 33,7x24,1cm PP Blauw
  € 9.89

  Bekijk product
 • Klembord 33,7x24,1cm PP Rood
  ESSELTE
  Klembord 33,7x24,1cm PP Rood
  € 9.89

  Bekijk product

Koop een klembord bij AVA

Al die rondslingerende papieren, wat moet je daar eigenlijk mee? Je kunt ze perforeren en in een map stoppen, maar het is meestal nog makkelijker om ze gewoon in een klembord te bewaren. Hier klem je gewoon al je belangrijke documenten in vast. Heb je ze nodig? Dan heb je ze in een mum van tijd weer gevonden. Bij AVA heb je altijd de keuze uit verschillende soorten klemborden. Ontdek het hier.

Klemborden met extra opbergruimte

Ieder klembord zorgt ervoor dat je je belangrijke papieren bij de hand hebt, maar soms is het fijn om nog wat extra opbergruimte te hebben. Kies dan voor een exemplaar dat je dicht kunt klappen, met een extra vakje voor papieren aan de binnenkant. Hier kun je een klein notitieboekje kwijt, maar ook papieren die je regelmatig wilt raadplegen. Een pluspunt van dit design is dat je het klembord echt dicht kunt klappen, waardoor je papieren beschermd worden tegen vlekken, vegen en andere vervuiling.

Kies uit verschillende formaten

Of je nu op zoek bent naar een handzaam klembord of juist een exemplaar wilt kopen dat al je A4 papieren op kan bergen: je vindt het bij AVA. Zo heb je de keuze uit verschillende klemmappen met A5 formaat. Deze zijn klein genoeg om in je tas te stoppen en ideaal voor kleine notities. Een klembord in A4 formaat is juist een heel praktische keuze, aangezien je de vellen papier niet hoeft te vouwen om ze netjes vast te klemmen. Daarom ontdek je bij AVA verschillende klemmappen in A4 formaat.

Van neutrale tinten tot verrassende kleuren

Je school- en werkspullen hoeven natuurlijk geen leuke kleur te hebben. Soms is effen zwart precies wat je nodig hebt: ingetogen, neutraal en jarenlang mooi. Ben je juist een kleurrijk type en mogen je kantoorspullen dat ook zijn? Kies dan voor een klembord in een opvallende kleur. Bij AVA vind je onder andere blauwe, rode en roze varianten. Ook voor een wit en groen exemplaar kun je hier slagen. Bekijk het assortiment en vind de kleur die het beste bij jou past.