Passers

 (5 producten)
 • Noris Club Passer + Etui Minnen -5%
  STAEDTLER
  Noris Club Passer + Etui Minnen
  Promo geldig tot 15/10/2023
  € 3.99 € 4.19

  Bekijk product
 • Mars Basic Passer Standaard Met Verlengstuk -15%
  STAEDTLER
  Mars Basic Passer Standaard Met Verlengstuk
  Promo geldig tot 15/10/2023
  € 7.49 € 8.99

  Bekijk product
 • Mars Basic Passer -20%
  STAEDTLER
  Mars Basic Passer
  Promo geldig tot 15/10/2023
  € 14.99 € 18.19

  Bekijk product
 • Passer 552 -15%
  STAEDTLER
  Passer 552
  Promo geldig tot 15/10/2023
  € 18.99 € 21.99

  Bekijk product
 • Mines Voor Passer 2x5 Stuks
  HERLITZ
  Mines Voor Passer 2x5 Stuks
  € 1.39

  Bekijk product

Altijd de juiste maat met een passer

Van opdrachten voor wiskunde tot belangrijke berekeningen voor je werk: het komt altijd goed van pas wanneer je een passer bij de hand hebt. Dit meetinstrument is op veel scholen onmisbaar en helpt je om nette cirkels te tekenen. Bij AVA vind je ze in verschillende uitvoeringen. Bekijk het assortiment en vind het model dat het beste op jouw wensen aansluit.

Kies uit verschillende maten

De afmeting van een passer heeft invloed op de cirkels die je kunt tekenen en de afstanden die je kunt meten. Daarom vind je bij AVA verschillende exemplaren met uiteenlopende lengtes. Een kleiner model is handzaam en past makkelijk in je etui. Kies je juist voor een groter exemplaar? Dan word je minder beperkt in de afstanden die je op kunt meten. Kies voor een simpel model van 12 centimeter of juist voor een exemplaar van bijna 15 centimeter.

Verwisselbare potloodstiften

Bij iedere passer wordt een bijpassende potloodstift geleverd. Deze stelt je in staat om streepjes en cirkels te tekenen terwijl je aan het meten bent. Na verloop van tijd is deze potloodstift natuurlijk aan vervanging toe. Ook dan vind je bij AVA wat je zoekt. Koop een handige set met navullingen voor je passer. Deze komen in een fijn opbergdoosje, waardoor ze goed beschermd zijn. Doe ze in je etui en je kunt altijd vooruit.

Jouw passer kopen bij AVA

Of je nu op zoek bent naar een goed exemplaar voor je wiskundelessen of juist voor je werk een passer wilt kopen: bij AVA vind je het model dat je nodig hebt. Deze worden altijd geleverd in een handig doosje, zodat je ze veilig kunt opbergen wanneer ze niet in gebruik zijn. Je kiest bovendien uit de beste merken, zoals Staedtler. Zo weet je zeker dat het meetinstrument jarenlang meegaat en bovendien de meest nauwkeurige metingen doet. Bekijk de collectie van AVA en bestel jouw gloednieuwe passer en navullingen.

Misschien heb je ook interesse in...

Ben je op zoek naar andere meetinstrumenten zodat je klaar bent voor de volgende wiskundeles? Ontdek dan zeker ook ons aanbod aan geodriehoekenmeetlatten of rekenmachines.