4 decotips

4 decotips om het zelf te maken

 

Geef je feest extra uitstraling met zelfgemaakte decoratie. Een photobooth om de mooiste souvenirs vast te leggen, de naam van je zoon of dochter pimp je met Décopatchpapier, de gasten leid je doorheen het feest met pijlen en de servetten plooi je in de origineelste vormen.

Decotip 1: photobooth

Smile

 

Maak een photobooth en je hebt een blijvend souvenir aan je feest, je vrienden en familie. Geef iedereen een paar leuke props en met één druk op de knop heb je de grappigste foto's. Deze photobooth maak je eenvoudig zelf met een kader in wit schuimkarton. Je kiest de grootte van je kader en dan pimp je het schuimkarton met folieballonnen of andere decoratie.

 • Clairefontaine Schuimkarton 100x70x0,5mm Wit Pe-Schuim
  CLAIREFONTAINE
  Clairefontaine Schuimkarton 100x70x0,5mm Wit Pe-Schuim
  € 5.95

  Bekijk product

Decotip 2: Décopatch

Scheur & plak

 

Kies alle letters van de naam van je zoon of dochter en bekleef ze met Décopatchpapier. Bij AVA vind je letters in papier-maché, décopatch-lijm en papier met de leukste motiefjes op. 

Decotip 3: handlettering op pijlen

Het is naar daar

 

Neem een krijtstift in de hand en schrijf de mooiste letters neer. Zo loods je alle feestgangers op een leuke manier doorheen het feest. Bij AVA vind je de krijtstiften, pijlen en sjablonen van de letters. 

 • Sjabloon Handlettering A3
  AVA selection
  Sjabloon Handlettering A3 "Party" "Drinks" "Buffet" "Photobooth"
  € 4.49
  vel

  Bekijk product

Decotip 4: servettechnieken

in verschillende thema's

 

Bij AVA vind je niet alleen servetten in alle kleuren, maar leer je ze ook vouwen. Hier vind je verschillende servettechnieken. Een zeilbootje, een vlinder of een geklede strik, kies je favoriete techniek uit en sier elk bord met een zelfgeplooide servet.