Zelfklevende Folie

 (3 producten)
 • Zelfklevende Folie Glanzend 40cm x 5m -40%
  HERMA
  Zelfklevende Folie Glanzend 40cm x 5m
  € 4.02 € 6.99

  Bekijk product
 • Zelfklevende Folie Glanzend 40cm x 2m
  HERMA
  Zelfklevende Folie Glanzend 40cm x 2m
  € 3.19

  Bekijk product
 • Zelfklevende Folie Sadipal Transparant 45cm x 2m
  SADIPAL
  Zelfklevende Folie Sadipal Transparant 45cm x 2m
  € 3.29

  Bekijk product

Zelfklevende folie voor het plastificeren van je boeken

Een nieuw schooljaar betekent dat het tijd is om je boeken te kaften met kaftpapier. Daar zijn genoeg methodes voor, van kaftpapier tot complete hoezen die je gewoon over je boeken schuift. Ben je op zoek naar de beste bescherming voor je boeken? Dan is plastificeren een goede optie. Het stevige plastic beschermt de kaft tegen allerlei vormen van schade. Tegelijkertijd is de kaft van het boek nog altijd door het plastic zichtbaar. Dat maakt plastificeren een ontzettend praktische oplossing.

Verschillende soorten zelfklevende folie

Bij AVA heb je de keuze uit meerdere variaties van zelfklevende folie. Zo is het mogelijk om voor zelfklevende folie met een glanzende finish te kiezen. Deze laat je boeken er altijd zo goed als nieuw uitzien. Vind je het juist fijner om boeken te plastificeren met een matte zelfklevende folie? Ook dat kan dankzij de ruime collectie van AVA. De verschillende soorten zelfklevende folie zijn bovendien in meerdere maten verkrijgbaar, met een lengte tussen de 2 en 5 meter. Heb je dus veel boeken die gekaft moeten worden? Bestel dan meteen een extra grote rol, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Ook geschikt voor lamineren

De folie van AVA gebruik je niet alleen voor het plastificeren van boeken. Ook voor het lamineren van losse papieren is het een goede oplossing. Heb je een belangrijk document dat je jarenlang mooi wilt houden? Of een schema dat veel gebruikt wordt en dus wel wat extra bescherming kan gebruiken? Wikkel het in zelfklevende folie. De sterke folie maakt het zelfs mogelijk om op het papier te schrijven en vervolgens alle letters weer uit te wissen.

Zelfklevende folie online bestellen

Ben je op zoek naar hulpmiddelen voor het plastificeren van je boeken en belangrijke documenten? Dan kun je bij AVA terecht. Hier heb je de keuze uit verschillende soorten folie die makkelijk op maat te knippen zijn. Ga voor een glanzende of matte finish en kies bovendien uit rollen van verschillende formaten. Zo heb je de juiste materialen bij de hand om jouw boeken netjes te kaften voor het nieuwe schooljaar.