Inkt

 (5 producten)
 • Atome Penhouder + 6 Pennen
  BIC
  Atome Penhouder + 6 Pennen
  € 7.39

  Bekijk product
 • Tekeninkt Zwart 10ml
  PELIKAN
  Tekeninkt Zwart 10ml
  € 4.69

  Bekijk product
 • Tekeninkt Zwart 9ml Chin-Oostindische Inkt
  PELIKAN
  Tekeninkt Zwart 9ml Chin-Oostindische Inkt
  € 4.69

  Bekijk product
 • Tekeninkt Kobaltblauw
  PELIKAN
  Tekeninkt Kobaltblauw
  € 4.69

  Bekijk product
 • Tekeninkt Wit 10ml
  PELIKAN
  Tekeninkt Wit 10ml
  € 4.69

  Bekijk product

Maak de mooiste creaties met inkt

Je hebt talloze manieren om jouw creatieve ideeën op papier te zetten. Houd je van traditioneel en gebruik je graag diepe kleuren? Dan is inkt wat je nodig hebt. Bij AVA ontdek je verschillende soorten inkt, allemaal van de beste kwaliteit. Zo creëer je de mooiste beelden en heb je altijd de juiste materialen bij de hand voor jouw volgende project.

Kies uit verschillende kleuren

Wil je een inkttekening maken? Dan is het natuurlijk mogelijk om voor een compleet zwart beeld te kiezen. Dat oogt rustig en klassiek. Wil je toch nog met wat mooie schaduwen en lichtpunten werken? Kies dan voor witte inkt als mooie toevoeging. Bij AVA vind je ook verschillende inktsoorten in mooie kleuren, zoals kobaltblauw. Het is deze veelzijdigheid die ervoor zorgt dat je altijd het beeld schetst dat jij in gedachten hebt.

Accessoires voor inkttekeningen

Het is belangrijk om goede inkt bij de hand te hebben, maar de accessoires tellen ook. Bij AVA kun je ook terecht voor de juiste schrijfwaren die je met de inkt gebruikt. Koop bijvoorbeeld een penhouder voor je vulpennen. Ook bijpassende navullingen zijn verkrijgbaar, zodat je altijd een verse pen bij de hand hebt voor je volgende project.

Altijd de beste merken

Voor je creatieve projecten wil je natuurlijk de juiste materialen hebben. Daarom vind je bij AVA alleen inkt van uitstekende kwaliteit. Deze werkt fijn, heeft een mooie kleur en blijft ook jarenlang mooi op het papier. Zo vind je inktsoorten van het merk Pelikan in de collectie. Al bijna 200 jaar maakt Pelikan de beste schrijfwaren, waaronder tekeninkt.

Koop al je inktproducten bij AVA

Of je nu op zoek bent naar de perfecte zwarte inkt of liever een blauwe kleur gebruikt: bij AVA vind je alles wat je nodig hebt. In de collectie vind je alleen maar inktproducten die jouw tekeningen naar een hoger niveau tillen. Vind nog een fijne vulpen en je bent klaar om je ideeën op papier te zetten.

Misschien heb je ook interesse in...

Ben je op zoek naar andere knutselmateriaal om creatief aan de slag te gaan? Ontdek dan zeker ook ons aanbod aan verfstiften, tekenpapier en penselen.