Geodriehoeken

 (6 producten)
 • Geodriehoek Met Greep 22cm
  WESTCOTT
  Geodriehoek Met Greep 22cm
  € 1.39

  Bekijk product
 • Mars Geodriehoek 16cm Met Handvat -40%
  STAEDTLER
  Mars Geodriehoek 16cm Met Handvat
  € 2.21 € 3.79

  Bekijk product
 • Geodriehoek Geperforeerd Voor In Ringmap 16cm -40%
  KUM
  Geodriehoek Geperforeerd Voor In Ringmap 16cm
  € 0.71 € 1.19

  Bekijk product
 • Geodriehoek Buigbaar 16cm
  LINERO
  Geodriehoek Buigbaar 16cm
  € 1.39

  Bekijk product
 • Mars Geodriehoek 16cm Onbreekbaar
  STAEDTLER
  Mars Geodriehoek 16cm Onbreekbaar
  € 2.25

  Bekijk product
 • Geodriehoek Hard 16cm
  LINERO
  Geodriehoek Hard 16cm
  € 0.49

  Bekijk product

Geodriehoeken online bestellen

Heb je een nieuwe geodriehoek nodig? Dan wil je natuurlijk dat de geodriehoek aan verschillende eisen voldoet. Een geodriehoek moet gemakkelijk te gebruiken zijn en tegelijkertijd speelt de duurzaamheid een rol. Gelukkig vind je bij AVA verschillende hoogwaardige meetinstrumenten, zoals meetlatten, geodriehoeken en passers.

Verschillende merken van geodriehoeken

In de webshop van AVA vind je meetinstrumenten van verschillende gerenommeerde merken. We verkopen aan de ene kant producten van het merk Westscott. Dit Amerikaanse bedrijf heeft zich gespecialiseerd in meetgereedschap en is al actief sinds 1872. De kantoorproducten van Westscott worden in verschillende landen verkocht.

Daarnaast worden ook geodriehoeken van de merken Linero en Staedtler verkocht. Ook deze merken hebben een goede reputatie binnen de branche. Het kan natuurlijk zijn dat je een voorkeur voor een specifiek merk hebt. Maak dan gebruik van het filtersysteem op de website. Je kunt daar aangeven welk merk je voorkeur heeft en vervolgens weergeeft het systeem alleen de meetinstrumenten van je favoriete merk.

Verschillende soorten meetinstrumenten

Een geodriehoek kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Misschien heb je er een voor je studie of werk nodig. In onze webshop vind je aan de ene kant buigbare geodriehoeken, daarnaast worden ook reguliere geodriehoeken verkocht en speciale geodriehoeken met een handvat. Moet het meetinstrument tegen een stootje kunnen? Ga dan voor een onbreekbare geodriehoek. Ontdek het volledige gamma aan geodriehoeken in verschillende formaten, zoals geodriehoeken van 16 cm of 22 cm.

Bestel je meetinstrumenten in onze webshop en profiteer van een uitstekende service

Alle geodriehoeken op de webshop van AVA zijn op voorraad en daarom geniet je na de bestelling snel van je favoriete product. Bovendien geniet je ook van gratis verzending bij een aankoop van meer dan 30 euro. Voor 18u besteld = morgen in huis.