Bureau onderlegger

 (2 producten)
 • Onderlegger Wereldkaart 40x53cm -30%
  DURABLE
  Onderlegger Wereldkaart 40x53cm
  Promo geldig tot 15/10/2023
  € 9.99 € 14.49

  Bekijk product
 • Onderlegger Transparant 40x53cm
  LEITZ
  Onderlegger Transparant 40x53cm
  € 9.59

  Bekijk product

Bescherm je bureau met bureau onderleggers

Op je werkplek wil je zo comfortabel mogelijk kunnen werken. Soms zijn het de kleine dingen die dat makkelijker maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bureau onderlegger? Deze matten leg je onder je computer, knutselmateriaal of andere spullen die je op je bureau hebt staan. De mat beschermt het bureau, maar zorgt ook voor een zachte plek om je handen op te laten rusten. Je hebt bovendien geen muismat meer nodig.

Kies uit de leukste kleuren

Een onderlegger voor je bureau is niet alleen maar praktisch. Het zorgt er ook voor dat je werkplek net wat meer kleur krijgt. Daarom vind je bij AVA bureau onderleggers in de meest uiteenlopende kleuren. Zo ontdek je rode, blauwe of groene exemplaren. Vind je het juist prettiger wanneer de onderlegger niet zo opvalt? Dan is een doorzichtig model precies wat je nodig hebt.

Een bureau onderlegger met print

Soms ben je juist op zoek naar een bureau onderlegger die je bureau net wat meer opfleurt. Een effen kleur is dan niet voldoende. Wat dacht je van een onderlegger met een opvallende print? Zo kun je kiezen voor een exemplaar met de wereldkaart erop. Dat staat niet alleen heel leuk, maar is ook nog eens een educatieve optie. Gebruik hem bijvoorbeeld op een studeerkamer.

Verschillende formaten

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat de onderlegger de juiste afmeting heeft voor je bureau. Daarom kun je bij AVA bureau onderleggers kopen in verschillende formaten. Kies voor een model dat net wat breder is wanneer je een groot bureau hebt. Heb je juist weinig ruimte op je bureau? Dan is een smal model van 50 centimeter misschien wat je zoekt.

Bureau onderleggers kopen bij AVA

Ben je op zoek naar een manier om je bureau helemaal te personaliseren? Dat kan met een bureau onderlegger. Dankzij het ruime aanbod van AVA vind je altijd wel een model dat je aanspreekt, van de juiste kleur tot het perfecte formaat. Bekijk het assortiment om de ideale bureau onderlegger te kopen.

Misschien heb je ook interesse in...

Ben je op zoek naar andere ideeën om jouw bureau in te richten? Bekijk dan zeker ook ons aanbod aan brievenbakjes en pennenbakjes.