Trek op 1 september met de mooiste spullen naar school!
Drop image here
 

Met de leukste schoolspullen naar school!

De schoolpoorten zijn geopend! De schoollijstjes worden uitgedeeld, tijd om al je schoolgerief te halen. Mappen, schrijfgerief, schriften, verfjes, stiften, tekenpotloden, van geperforeerde geodriehoek tot ultraprecieze passer. Bij AVA vind je het allemaal in een stijl die bij je past.

 

terug naar school appeldoosje
Drop image here
 


Talrijke promoties en sterk verlaagde prijzen, ontdek ze nu in je AVA-winkel.
 

Fluo of pastel in je boekentas?

 

10 op 10 voor je schoolgerief!

 

Doe mee met de mode en ga voor discrete pasteltinten in je schooltas. Zacht roze, muntgroen of babyblauw, combineer en maak er een zacht jaartje van.

 

 

Wil je het van ver doen opvallen? Kies dan voor de vrolijke fluo-collectie: mappen, gommen, Atoma-schriften, schrijfwaren en nog veel meer.

Check!

 

Maak meteen een goede indruk

 

Verplichte schoollijstjes, daar maak je beter meteen komaf mee. Bij AVA zit je goed om je hele schoollijstje meteen af te vinken. Neem je lijstje, ga naar je AVA-winkel, neem een winkelkar en vink je lijstje af in een recordtempo. 1-2-3 START! Indien je niet vind wat je zoekt, spreek één van de medewerkers aan, ze helpen je graag verder.

 

Kies je thema

 

Bekende helden
 

Een jaar lang op de bank met Spiderman of Soy Luna. Beleef een te gek schooljaar met je favoriete held aan je zij. Bij AVA vind je alles voor school in je heldenthema: mappen, brooddozen, boekentassen, kaftpapier, etiketten en schrijfwaren. Kies uit en beleef samen spannende avonturen.

Drop image here
Drop image here
 

Smileys, diertjes of K3’tjes?

 

Snoezige dieren, coole smileys of de meisjes van K3 op je schoolspullen. Kom snel uitkiezen, je vindt deze thema’s terug op mappen, brooddozen, kaftpapier, etiketten, schrijfwaren. Je kiest uit een breed en compleet gamma.

 

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 
 

Voor jongedames met pit

 

Ga in stijl door het nieuwe schooljaar en fleur elke dag op met de mooie prints van PIP Studio en Awesome. Hippe pennenzakken, schooltassen, agenda’s en nog veel meer.

 

Drop image here
Drop image here
 
Drop image here
Drop image here

Voor de echte mannen

 

Omhul je schoolspullen in de Urban style of camoufleer ze met een jungleprint. Ongezien stoere prints die je schooljaar net dat tikje meer avontuur bezorgen. Pennenzakken, mappen, schrijfwaren,… @AVA natuurlijk!

 


Voetbal is helemaal jouw ding?


Kleed je schoolspullen dan sportief aan. Bij AVA vind je pennenzakken, mappen en nog veel meer in voetbalthema. Ga recht op je doel af!

Drop image here
Drop image here
 

Creatief in de tekenles

 

Alles om je creativiteit de vrije loop te geven
 

  • Verf in alle soorten
  • Tekenpotloden van hard tot zacht
  • Kleurpotloden
  • Krijtjes
  • ... en nog veel meer!

 

Bij AVA ben je zeker van de kwaliteit, dat is alvast een eerste stap vooruit in je opdracht!

Wat lekkers van thuis

 
Drop image here

Smullen van plezier!
 

Drukke tijd, die schooltijd! Neem genoeg lekkers mee van thuis om de dag energiek rond te komen. Bij AVA vind je brooddozen, drinkbussen, snackdoosjes in alle kleuren en formaten. En, ze kunnen tegen een stootje, een ongelukje is snel gebeurd. Je kiest steeds voor kwaliteit die de smaak van je eten en drinken optimaal bewaard. Dat is een heel jaar lang smullen zonder zorgen!

 

Neem je agenda erbij

 

Stipte studenten!
 

“Oh neen, ik ben mijn test wiskunde vergeten studeren!?”

Met een agenda overkomt het je niet meer, voortaan zit je perfect voorbereid in elke les. Ruime keuze in formaten, kleuren en thema’s in je AVA-winkel.

 

 
Drop image here
Drop image here
Drop image here
 
Drop image here

Elke leraar in het juiste lokaal

 

Als leraar verander je voortdurend van lokaal. Stippel je dagen en route perfect uit en sta steeds in de juiste klas met de juiste les. Met een lerarenagenda zit je steeds goed.

 
 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise:

 


Talrijke promoties en sterk verlaagde prijzen, ontdek ze nu in je AVA-winkel.