brunch organiseren

Een brunch organiseren

Een mooie lente- of zomerdag? Organiseer een brunch voor familie en vrienden in je tuin of op het balkon. Maak je brunch zo uitgebreid als je zelf wenst en serveer zowel tapas als zoete gerechten. Zet een mooie frisse tafel, bij AVA vind je alles om te decoreren en je eten te serveren. Zet op de dag zelf nog een bos verse bloemen en je tafel is om te stelen!

 

Drankjes voor een brunch
 

Bij een brunch serveer je zowel warme als koude drankjes. Koffie, thee, soep of voor zij die liever al iets fris drinken voorzie je fruitsap, water en waarom geen glaasje cava. Of kies een paar trendy drinkbekers in glas met deksel en een rietje. Ideaal om er zelfgemaakte limonade of ijsthee in te serveren. En dankzij het deksel hou je vervelende insecten uit de buurt. Kom langs bij AVA en je vindt er alles om je warme en koude dranken te serveren. Van isolerende beker voor de koffie, thee of soep tot een beker voor de fruitsap of een flûte voor de cava. Tchin tchin!

drankjes voor brunch
drankjes voor brunch
 

Hapjes voor een brunch
 

Stel je buffet samen en serveer broodjes, gezonde hapjes, tapas met een leuke prikker, yoghurt met vers fruit,... Ook voor de zoetebekken voorzie je best wat lekkernijen zoals pannenkoekjes, zelfgemaakte koekjes of wafeltjes. Bij AVA vind je alles om je eten te presenteren: plastic borden in verschillende kleuren en vormen, elegante potjes voor tapas, serveerkommen en serveerschalen, bestek, prikkers en nog veel meer!

zoute hapjes presenteren
yoghurt voor brunch
hapjes voor brunch
 
plastic borden voor brunch
plastic schalen om te serveren
 

Tafeldeco
 

Ook voor je tafel zit je bij AVA op het goede adres. Zet een frisse lentetafel in zachte naturel tinten en kies voor een wit tafellaken in combinatie met beige en groen. Bladertakken, witte bloemetjes en eventueel een paar grappige slakken maken je lentetafel compleet. Kies ook nog kaarsenhouders en kleine vaasjes in dezelfde tinten uit. Of ga voor servetten met een hippe print van een tropical leaf, zo breng je meteen sfeer op elk bord van je tafel.

servetten in de lente
tafeldecoratie
tafeldecoratie slak
 

Servetten vouwen
 

Maak je tafel compleet af en vouw je servetten tot bestekpochetten. Of rol ze elegant op en bind ze samen met een touwtje. Bij AVA vind je tal van mogelijkheden om servetten te plooien. Inspireer je hier, succes!

servetten vouwen
bestekpochette met servet vouwen
 

TIP:

Combineer een brunch met een picknick. Zo geniet je samen met vrienden of familie van lekker eten en een leuke uitstap! Inspireer je hier voor je picknick.

Picknick
picknick