Drop image here

Welkom lieve Sint!

Hoort wie klopt daar… Het is zover, de Sint klopt aan de deur en heeft zijn boek en een zak vol cadeautjes mee! Ontvang de beste vriend van ieder kind in alle stijl. Bij AVA vind je alles om Sinterklaas en Zwarte Piet een warm onthaal te geven. Versiering aan de muur, tafel mooi gedekt, uitdeelzakjes klaar, kindjes zitten allemaal even recht, het feest kan beginnen!

"Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!"

 

Maak het de Sint helemaal naar zijn zin met vlaggenlijnen en ballonnen. Zo creëer je meteen de juiste feeststemming voor jong en oud! Laat de ballonnen vullen met helium, dat geeft steeds een feestelijk aspect. In je AVA-winkel kies je uit 100 ballonnen in verschillende kleuren, vormen en formaten.
 

Kies leuke uitdeelzakjes, vul ze op met speculoos, snoepjes en koekjes. Stop er nog een grappig Sinterklaaspotlood bij en hang er een leuk naamkaartje aan. Bij AVA vind je alles om vrolijke uitdeelzakjes in Sinterklaasthema te maken.

Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
 
Drop image here

Met de Sint aan tafel

 

Verwen de Sint, de kindjes en de mama's en de papa's met zoete lekkernijen. Pannenkoeken, wafels, koekjes, ijsjes,… Bij AVA vind je voor elke zoetigheid het juiste bord.

Voorzie tenslotte nog een drankje voor iedereen. Bij AVA vind je een ruim gamma van bekers en glazen voor groot en klein. Bekers voor een warme choco of een verfrissende frisdrank voor de kleintjes. Bekers voor de koffie, glazen voor een pintje of een wijntje voor de volwassenen, bij AVA vind je zeker en vast het bord dat je nodig hebt.

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

De zak van Sinterklaas!

 

De Sint weet wat kinderen graag krijgen en haalt veel van zijn cadeautjes bij AVA. Creatieve tekenboeken, kraskaarten, spelletjes, leuke schrijfwaren, strijkparels, 3D pennen, pakketten om zelf zeepjes maken en nog veel meer… Met een cadeautje van AVA maak je ieder kinderhartje blij.

En dat mag, want er zijn geen stoute kinderen dit jaar!