Drop image here
 
 

 

Wat heeft AVA Pro jou te bieden

Drop image here

Tafelbekleding
 

Wil je je tafel op een originele manier dekken?
Bij AVA PRO vind je het meest uitgebreide assortiment tafelbekleding. Servetten, placemats en tafelloper stelen de show op jouw tafel.

Drop image here

Kaarsen
 

Deze sfeermakers mogen niet ontbreken in jouw zaak. Laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod kaarsen in verschillende kleuren en formaten: kaarsen in glas, kaarsen voor buiten, theelichtjes, ...

Drop image here

Disposables - eenmalige verpakkingen
 

AVA PRO heeft een zeer uitgebreid assortiment borden in karton of plastic, bestek in verschillende formaten, diverse soorten glazen en bekers voor zowel koude als warme toepassingen.

 
Drop image here

Menu staanders en menu kaarten
 

Bij een smaakvol menu hoort een originele menukaart die perfect past bij jouw zaak. Met het totaalaanbod van AVA geef je een persoonlijke toets aan je menukaart. Van fardes tot duurzame staanders voor jouw suggesties.

Drop image here

Verpakking voor voedingswaren

AVA heeft een groot gamma verpakkingen voor een take-away service of om je voeding te bewaren. Dit in verschillende materialen, al dan niet met deksel: alu-bakjes, schuim en karton food contaniers, ...

Drop image here

Verpakking NON-FOOD
 

Producten die je het werk wat gemakkelijker maken: handige schalen, zakken in verschillende formaten, dozen. Maar ook handige hulpmiddelen zoals etiketten behoren tot dit assortiment.

 
Drop image here

Horeca materiaal
 

Kleine producten die het verschil maken en door jouw klanten gesmaakt worden: ijsroomversiering en cocktail decoratie, rietjes in verschillende kleuren, kantjes, vlaggetjes, cuvetten, ...

Drop image here

Hygiëne
 

Alles om jouw zaak, keuken en sanitaire voorzieningen kraaknet te houden: toiletpapier, hand- en poetsdoeken in passende dispensers, doekjes en sponzen tot zepen. Ook verdelen we Dyson handdroog toestellen. 

Drop image here

Gepersonaliseerde bedrukking
 

Laat AVA u helpen en maak indruk met uw opdruk! Onze productie in Temse is gespecialiseerd in het bedrukken van placemats, onderleggers, servetten en zoveel meer. Jouw logo of ontwerp drukken wij voor jou.

 

Hoe bestellen bij AVA PRO:​

 


  • Mail naar: sales@ava.be
  • Bel ons gratis nummer: 0800 1 77 99

Jouw producten worden snel bij jouw zaak geleverd.