Drop image here
 

Verwen je geliefde voor Valentijn

Staat 14 februari met een hartje omcirkeld in jouw agenda? De grote dag waarop liefde hoogtij viert! Laat je van je meest romantische kant zien en ga creatief aan de slag voor deze grote liefdesdag. Knutsel een cadeautje, een groot hart in elkaar of maak je cadeautje extra persoonlijk door het origineel in te pakken. Zet de tafel, steek de kaarsjes aan, schenk een glaasje bubbels uit en pen je mooiste liefdesboodschap neer. Bij AVA vind je alles om het met Valentijn te maken!

Een romantische tafel voor Valentijn

 
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Een romantische tafel voor een dinner for two

 

Heerlijk genieten van een romantisch etentje doe je aan een liefdevolle tafel. Kies je voor het warme rood, of ga je voor het stijlvolle wit? Bij AVA vind je alles om een tafel aan te kleden zoals het hoort.

 • Een witte of rode tafelbekleding als stijlvolle ondergrond
 • een contrasterende tafelloper op de tafel. Leg deze tafelloper zeker ‘tête-à-tête’ of van bord naar bord. Dit geeft ineens een intiem karakter. Bij een feest met veel gasten aan de tafel is het aangewezen om een tafelloper dwars te leggen over de lengte van de tafel.
 • Een mooi gevouwen servet maakt altijd indruk.
 • Een mooi gedekte tafel bij kaarslicht zal de avond nog unieker maken. Kaarsen, rode kaarsen, witte kaarsen, stompkaarsen, cilinderkaarsen, theelichtjes, drijfkaarsen, geurkaarsen, … keuze genoeg om het zo gezellig te maken als je zelf wil.
 • Strooigoed zoals bloemblaadjes, steentjes, parels,... zetten de puntjes op de i.
 • Een kanten strik omheen de stoel. Liefde zit verstopt tot in de kleinste details.
Drop image here

Geschenkjes voor Valentijn: met liefde gemaakt

 

Geschenkjes voor Valentijn

 

Bij AVA vind je talrijke kleine liefdevolle producten om op Valentijn uw liefde de tonen.

 • Mini hartjes om subtiel de verspreiden in de woning
 • Mini-wasknijpers om leuke boodschappen doorheen het huis te verspreiden, om een servet samen te houden, om een cadeau af te werken, om een liefdesbrief af te werken, …
 • Linten om een cadeau extra romantisch in te pakken
 • Steentjes om een zelf gemaakt decoratiestukje af te werken
 • En nog veel meer...

 

 

Decoratie voor Valentijn

 

 

Decoreren met hartjes

 

 • Hang grote harten op en creëer zo een echt liefdesnestje in je huis.  Bij AVA vind je harten om op te hangen of om te leggen. ook ideaal om je winkel of etalage aan te kleden. Je klanten zullen zich direct welkom voelen.
 • Nog origineler: décopatch zelf een hartje of de eerste letter van je geliefde, je vindt verschillende hartjes en letters met een leuk décopatch papiertje in je AVA-winkel.
 • Vorm de letters LOVE met folieballonnen. Bij AVA heb je de 4 letters in één pakket.
 • Of geef een tros ballonnen af: bij AVA vind je rode ballonnen in hartvorm en laat je ze snel vullen met helium. Een origineel cadeau, om bij weg te zweven!
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Geschenkzakken en wenskaarten

 

Cadeautassen met hartjes

 

Wat is het leuk om op Valentijn een cadeau af te geven aan diegene die je lief hebt. Geef jouw geschenk af in stijl en pak het netjes in.

Bij AVA kan je heel wat leuke geschenkzakken vinden in verschillende formaten.

Het spreekt voor zicht dat we ook romantisch geschenkpapier hebben, linten en strikken.

Ook mag een wenskaart niet ontbreken. Bij AVA hebben we een heel groot aanbod wenskaarten in verschillende formaten en stijlen.

 

Knutselen voor Valentijn

Zelf een hart knutselen

 

Wellicht dat een zelfgemaakt Valentijnsgeschenk elk hart sneller zal doen slaan. Ontdek hier enkele leuke en eenvoudige hobbytips om jouw geliefde te verrassen.

 

Aan iedereen een mooi valentijnsmoment toegewenst!