doopsuiker en suikerbonen
Drop image here

Doopsuiker om van te smullen

Een kindje op komst? Niks zo leuk dan snoepjes uitkiezen om straks uit te delen aan alle nieuwsgierige bezoekers in de kraamkliniek, op de babyborrel of op het doopfeest. Kies bij AVA uit een ruime variatie aan suikerbonen, confetti’s, snoepjes, lolly’s, rice crisps, biscuit balls en dwerghartjes. Ga zelf creatief aan de slag en combineer je presentatie met verschillende kleuren en vormen. Voor de ruimste keuze, advies en tips voor je doopmand zit je bij AVA meteen goed.

chocolade suikerbonen
Drop image here

Chocolade suikerbonen - puur genot


Gemaakt van verrukkelijke zwarte Belgische chocolade, omhuld met een fijn suikerlaagje. Beschikbaar in meer dan 30 kleuren.

Verpakt per 1 kg*. Afhankelijk van je doosje, vul je hiermee 20 à 30 doosjes. Vraag gerust naar de aantallen in je winkel.
*Met uitzondering van het Gold & Silver gamma.

  • TIP: stem de kleuren van je doopsuiker af op de kleuren van je geboortekaartje en doopmand. Kies voor 2 of meer kleurtjes, combineer en varieer. Zo wordt je doopmand een echt pareltje!
  • TIP: wil je je kleuren even uittesten in alle rust thuis? Dat kan! In je AVA-winkel koop je aan een zacht prijsje een staaltje met suikerbonen in verschillende kleuren. Zo stem je de kleur perfect af op je thema.  
 

Amandelsuikerbonen - een echte klassieker

 

Een selectie van de beste amandelnoten uit Sicilië en Californië omhuld met een fijn suikerlaagje. Beschikbaar in klassiek wit. Verpakt per 1 kg. Afhankelijk van je doosje, vul je hiermee 15 tot 20 doosjes. Vraag gerust naar de aantallen in je winkel.

  • Wist je dat: de gewoonte om te trakteren bij een geboorte teruggaat tot de Romeinen. Zij gaven bij een geboorte bonen, bedekt met een laagje honing. Ook in de Middeleeuwen gaf men wel eens bonen bij een geboorte, aan het einde van de 19e eeuw werd het een algemeen gebruik. De bonen staan symbool voor vruchtbaarheid en nieuw leven.
suikerbonen amandel
Drop image here
 
suikerbonen confetti's
Drop image here

Confetti's: lekkere mini suikerbonen

 

Heerlijke melkchocolade in een vrolijk jasje. Ideaal om uit te delen aan de kindjes, eveneens beschikbaar in 8 kleuren.
Nog meer in trek, de kleine variant: de mini confetti’s. Klein, maar fijn. Om van te watertanden. De mini confetti’s heb je in 16 verschillende kleuren! Verpakt per 1 kg. Dat zijn ong. 1000 confetti’s/doos en ong. 2000 mini confetti’s/doos.

  • TIP: varieer in kleur en formaat, combineer de confetti’s met de klassieke suikerbonen, dat geeft een leuk effect. Je hebt ook dozen met een kleurenmix, zo breng je meteen leven in je  doopmand.

 

 

Mini hartjes - met liefde gemaakt

 

Hartjes van melkchocolade omhuld met een fijn suikerlaagje. Kies uit verschillende kleuren, mix en creëer de lieflijkste doopsuiker voor je hartendiefje. Beschikbaar in 5 kleuren. Verpakt per 1 kg. Ongeveer 1000 mini hartjes in één doos.

suikerbonen hartjes
Drop image here
 
rice crisps suikerbonen
Drop image here

Rice Crisps – plezierig  gepoft

 

Een leuk alternatief voor de klassieke doopsuiker: gepofte rijstkorrels met een dun suikerlaagje.  Gebruik ze als origineel alternatief voor de doopsuiker of als extraatje bij de presentatie van je doopmand. De gepofte rijskorrels zijn erg geliefd bij de kindjes die op bezoek komen! Beschikbaar in 9 vrolijke kleuren. Kies voor één kleur of een mix van kleurtjes, aan jou de keuze! De rice crisps zijn verpakt per 300g.

 

Silver & Gold – een vleugje glamour

 

De geboorte van je kindje is uniek en daar past een vleugje glamour bij. Kies daarom voor suikerbonen, confetti’s, parels of mini hartjes met een zilveren of gouden suikerlaagje. Bijna te mooi om op te eten! Verpakt per 300g.

gouden suikerbonen
Drop image here
zilveren suikerbonen
Drop image here
 
Biscuit balls suikerbonen
Drop image here

Biscuit balls – luchtig krokant

 

Balletjes met een knapperige biscuit vulling omhuld met chocolade en een fijn suikerlaagje. De bolle ronde vorm van de biscuit balls oogt leuk en je hebt ze in 5 verschillende kleuren. Verpakt per 400g. Kies uit in je AVA-winkel!

 

Snoepjes en lolly’s – te lekker om af te blijven

 

Ben je een echte snoeper, kies dan voor echt snoepgoed. In je AVA-winkel heb je keuze uit een fijne selectie snoepjes: gommetjes, zure tuutjes, beertjes, feestneusjes, lolly’s, …

  • TIP: meter of peter is een echte zoetebek? Vul dan een hele bokaal met snoepjes en geef het af als bedankje. Succes gegarandeerd!
lolly suikerbonen
Drop image here
 
mini confetti's suikerbonen
Drop image here
snoepjes suikerbonen
Drop image here
gommetjes suikerbonen
Drop image here
zure beertjes suikerbonen
Drop image here
blauwe tuutjes suikerbonen
Drop image here
beertjes suikerbonen
Drop image here