uitpakken met kerst collectie voor kerst

met Kerst

Uitpakken

uitpakken met kerst kerstcollectie

met Kerst

Uitpakken

Uitpakken 
met Kerst

Elk seizoen heeft zijn charmes, maar toegegeven, de winter is toch wel de gezelligste periode van het jaar. Er fonkelen volop lichtjes, want Kerst en eindejaar komen eraan. Bij AVA vind je alles om er een onvergetelijke eindejaarperiode van te maken.

Stal de kerstboom uit, haal je kerstdecoratie boven, dek de tafel, pak cadeautjes in en trek je mooiste outfit aan, want er komt een magische tijd aan. AVA helpt je alvast een handje op weg en laat je kiezen tussen 4 verschillende kerstthema's voor je kerstboom en je tafel. Daarnaast heb je kant-en-klare kerstboxen, leuke DIY's en de maand december is gevuld met gezelligheid. 

Gespot
4 nieuwe kersttrends

De trendwatchers van AVA hebben 4 nieuwe trends voor Kerst gespot. De trend Nordic Dream neemt je mee naar het hoge noorden en brengt je huis in een Scandinavische sfeer. Als romantiek en roze bloemen je blij maken, bezwijk je gegarandeerd voor Romance. Hou je eerder van de klassieke kersttraditie in rood en groen, dan weet Charming Classic jou te bekoren. Of mag het iets strakker en hou je van een stijlvolle Kerst, dan is Lofty helemaal jouw ding. Laat je inspireren en kies je favoriete trend uit.

kersttrend nordic dream scandinavische sfeer

Silence of nature

kersttrend charming classic klassieke kerst

Wonderful Xmas

kersttrend lofty puur en stijlvol

Pure & stylish

kersttrend romance romantische stijl

Flower happiness

Shop je kerstgerief
per categorie 

De belangrijkste kerstcategorieën staan hier voor je opgelijst. Hieronder kies je alles wat je nodig hebt om je huis helemaal in kerstsfeer te brengen. Kerstbomen, lichtjes, kerstboomversiering, kerstdecoratie, tafeldecoratie en vergeet de cadeautjes niet in te pakken. Zo ben je zeker dat je niks over het hoofd ziet voor de feesten.

kerstverlichting

Twinkelende lichtjes

valse kerstbomen

Grote en kleine kerstbomen

kerstboomversiering

Decoratie voor in de kerstboom

kerstdecoratie

Kerstdecoratie voor in je huis

kersttafel tafelbekleding en servetten

Alles voor een feestelijke tafel

kerstcadeaus creatief inpakken met inpakpapier

Cadeautjes en inpakpapier

Tips & tricks
voor een gezellige Kerst

Met deze weetjes ga je aan de slag als een pro. Ontdek onder andere hoe je de kerstboom versiert in 5 stappen, hoe je een magische kerstsfeer in je huis tovert en hoe je de feesttafel dekt.  Veel leesplezier.

kerstboom versieren

in 5 stappen

Zo versier je

de kerstboom

sfeer kerst

tijdens Kerst

Zo breng

je sfeer in huis

tips en tricks tafel decoreren

de mooiste

​feesttafel

Zo zet jij

Kant-en-klare boxen
voor je tafel of de kerstboom

Maak het je gemakkelijk en kies voor een kant-en-klare kerstbox van AVA. Zo heb je alles in 1 pakket om je tafel of kerstboom te versieren. Je kiest uit verschillende variaties, zowel voor je kerstboom als voor je tafel. De kerstboxen zijn door onze AVA-trendwatchers zorgvuldig en rijkelijk samengesteld en ze passen, binnen éénzelfde thema, perfect bij elkaar. Zo kom je tot één harmonieus geheel. 

De tafelboxen zijn royaal voorzien van tafelbekleding, onderborden en decoratie. Beschikbaar in verschillende stijlen en geschikt voor 8 personen. Ben je met meer dan 8 personen, dan koop je nog extra onderborden en servetringen op ava.be. Kies hier je tafelbox uit.

Voor de kerstboom zijn er ook verschillende boxen in verschillende stijlen, telkens voorzien van kerstballen, kerstdeco en lichtjes. Kies hier uit.

complete pakketten voor je kersttafel

Kies je tafelbox

Je kersttafel

kant-en-klaar

complete pakketten voor je kerstboom

Kies je boombox

Je kerstboom

​kant-en-klaar