kant en klare kerstboom pakket

met Kerst

en eindejaar

Je kerstboom

kant-en-klaar

kant en klare kerstboom pakket

met Kerst

en eindejaar

Je kerstboom

kant-en-klaar

Een kant-en-klare kerstboom
met de kerstboxen van AVA

Hou jij van de eindejaarsfeesten, maar ben je minder fan van zelf decoratie uitzoeken voor je kerstboom, dan helpt AVA je graag verder. Met de kant-en-klare kerstboxen maak je het jezelf lekker gemakkelijk, want daarin vind je alle nodige decoratie voor je kerstboom verzameld in één enkel pakket.

De kerstboxen zijn door onze AVA-trendwatchers  zorgvuldig en rijkelijk samengesteld. De boxen voor de boom en de tafel binnen hetzelfde thema passen perfect bij elkaar. Zo kom je tot één harmonieus geheel. Kies hieronder jouw stijl voor de feesten.

De kerstboxen worden geleverd zonder kerstboom. Indien je zelf nog een kerstboom zoekt, dan kies je die hier uit.

Voor de versiering van je kerstboom kies je uit meerdere pakketten in verschillende stijlen, telkens voorzien van kerstballen, kerstdeco en lichtjes:

Decopakket Château d'Hiver

(enkel verkrijgbaar via ava.be)


Met de versiering in dit decopakket hang jij je kerstboom vol pracht en praal. Je combineert goudkleurige, zilverkleurige en witte kerstballen met glinsterende bladeren, kerstbloemen, sterren en champagnekleurige accenten. Nog een glanzende zilverkleurige piek voor de top en je kerstboom is klaar voor een Kerst vol glamour en magie.

Decopakket Classique

(enkel verkrijgbaar via ava.be)


Met decopakket Classique zorg jij voor een klassieke Kerst. Kerstballen, bloemen, lintjes, kralenslingers en glittertakken in rood, bordeaux en goud hullen je kerstboom meteen in een traditionele, warme kerstgloed.

Decopakket Harmony

(enkel verkrijgbaar via ava.be)

 

Decopakket Harmony is het pakket bij uitstek als je fan bent van strak en een tikkeltje retro. Warme tinten als bruin, brons, terra en goud kleuren de takken van je boom. Grote gouden ringen en sierlijke glinsterende veren brengen je kerstboom in een harmonieuze kerstsfeer.

Decopakket Rose Garden

(enkel verkrijgbaar via ava.be)

 

De deco van Rose Garden hult je kerstboom in een laagje romantische winterpracht: kerstballen, veren, takjes, kerstrozen en bloemen in zachtroze, champagne en wit. Tot slot nog een winterwitte piek op de top en een snoer vol fonkelende warm witte lichtjes en je hebt een droom van een boom.

Ontdek hier alle kant-en-klare kerstboompakketten

 • Decopakket Voor Kerstboom Harmony
  AVA selection
  Decopakket Voor Kerstboom Harmony
  € 135.00

  Bekijk product
 • Decopakket Voor Kerstboom Rose Garden
  AVA selection
  Decopakket Voor Kerstboom Rose Garden
  € 149.00

  Bekijk product
 • Decopakket Voor Kerstboom Château D'Hiver
  AVA selection
  Decopakket Voor Kerstboom Château D'Hiver
  € 149.00

  Bekijk product
 • Decopakket Voor Kerstboom Classique
  AVA selection
  Decopakket Voor Kerstboom Classique
  € 149.00

  Bekijk product