Texas Rekenmachine Grafisch Ti84 Plus Ce-T Kleurscherm-Examenfunctie

Texas Rekenmachine Grafisch Ti84 Plus Ce-T Kleurscherm-Examenfunctie

Texas Instruments de oplossing voor al je rekenproblemen!
Product code 00015201
Lees meer
€ 129,50

Hier lees je alle details:

De Texas Instruments rekenmachine TI-84 Plus is jouw hulp voor wiskunde en de wetenschappelijke vakken. Met grafische, statistische en financiële functies. Wiskunde en (natuur)wetenschappen, de Texas Instruments rekenmachine TI-84 Plus is populair in het secundair onderwijs. Dit grafische rekentoestel is compatibel met tal van programma's en lesmateriaal. Ideaal dus voor het oplossen van wiskundige en (natuur)wetenschappelijke oefeningen en kwesties. Je kan de TI-84 Plus bovendien via de bijgeleverde USB-kabel makkelijk aansluiten op je pc voor meer uitgebreide functies. De Texas Instruments TI-84 Plus heeft alvast ruimte voor zo'n 30 applicaties, waarvan 10 reeds voorgeladen zijn. Op het 64 x 96 pixels of 8-regelig grote scherm lees je de uitkomsten van je berekeningen eenvoudig af. Extra handig hierbij is het gesplitste scherm voor het aflezen van grafieken en tabellen. De snelle processor en het 480 kB ROM/24 kB RAM-geheugen maken van de TI-84 Plus een krachtig toestel, met geavanceerde grafische, statistische en financiële toepassingen voor diverse disciplines:
- Berekeningen met reële en complexe getallen: tot 14 decimalen nauwkeurig, weergave met 10 decimalen plus een 2-cijferige exponent.
- Grafieken van 10 rechthoeksfuncties, 6 parametervoorstellingen, 6 polaire vergelijkingen en 3 recursief gedefinieerde rijen met 7 verschillende weergavestijlen.
- Interactieve grafische analyse, waaronder numeriek afgeleiden en integraal.
- Geavanceerde statistische functies, inclusief hypothesetoetsen en berekening van betrouwbaarheidsintervallen.
- Gebruiker gedefinieerde lijstnamen: tot 999 elementen.
- Waarschijnlijkheidsverdelingen.
- Financiële functies (tijd, waarde, geld, cash flow berekeningen en amortisatie).
- Capaciteit en analyse van matrices: tot 10 matrices.
- Vergelijkingsoplosser.
- Programmeerbaar in verschillende talen (TI-Basic en Z80 assembly).
Vandaag besteld voor 18u, morgen in huis.