Alles om eten te serveren en te bewaren.
 

Horeca voor iedereen

Ben je actief in de horeca? Of ben je een hobbykok die niets liever doet dan vrienden en familieleden trakteren op de meest smakelijke etentjes, een enthousiaste kookliefhebber die met zijn sportvereniging het jaarlijkse spaghettifeest organiseert of de ondernemer die zijn klanten uitnodigt op zijn nieuwjaarsreceptie. Eén ding staat vast: iedereen die anderen uitnodigt voor een gezellig hapje en drankje, moet gewoon bij AVA langsgaan.
 

Van mooie menustaanders en frituurbenodigdheden tot hip en handig tafelservies en praktische inpakoplossingen: wij hebben aan alles gedacht. Zelfs aan de afwas en de schoonmaak achteraf! En de serveerinspiratie: die krijg je er gratis bij!

Glazen en bekers

 
plastic bekers en glazen

Waar is dat feestje?

Plan jij een groot feest met de vereniging of de jaarlijkse fuif? Moet je op korte tijd snel verschillende soorten drank serveren? Het jaarlijks toneel waar het publiek tijdens de pauze een drankje kan kopen? 

Bij AVA vind je wellicht het meest uitgebreide gamma aan kunststof glazen en bekers:

 • verschillende soorten bierglazen
 • standaard bekers voor frisdrank en water
 • wijnglazen op een voetje in verschillende formaten
 • stijlvolle champagne flutes en cocktail glazen
 • borrelglaasjes en schnapsglaasjes
 • kartonnen koffiebekers waarin de dranken heerlijk lang warm blijven
 • glühwein bekers
 • ...

 

Minder stuks nodig van een bepaald glas? Geen probleem, bij AVA vind je deze producten zowel in een klein- als grootverpakking.

 

Bio schaaltjes voor tapas
Plastic champagneglazen die niet breken.
Plastic soepbekers.
 

Serveren

 

Goed georganiseerd
 

Het lekkerste eten smaakt nog beter als je het mooi presenteert. En AVA is de absolute serveer-expert. Onze serveeroplossingen zijn praktisch én prachtig. Elegant en trendgevoelig. Met oog voor kwaliteit en detail. En ook hier zijn we de absolute partner als je voor veel volk hapjes, snacks of complete maaltijden moet serveren.

 

 

Borden, schalen en bestek
 

Kartonnen borden in verschillende formaten en kleuren kan je bij AVA vinden. Ronde, vierkante en ovale borden, het maakt niet uit. Ook leuke borden in hard plastic en felle kleuren kunnen sfeer brengen op een feesttafel of buffet.

Wist je dat AVA ook originele borden en schalen in suikerriet heeft? Een streling voor het oog, super origineel om te serveren en nog eens goed voor de natuur ook!

Schalen, heel wat schalen om jouw bereiding prachtig te serveren. Super handig en gemakkelijk om alles op een buffet te schikken. Geef zo al jouw gasten alle aandacht terwijl ze zichzelf van jouw lekkernijen kunnen bedienen.

 

 

 
plastic potjes
plastic borden
plastic potjes
plastic potjes
 

Tijd voor tapas en apero in stijl

 

Hoe presenteer je die sushi nu het best? In welk potje doe je de olijven, de noten en de chips? Wat met die lepelhapjes en hoe serveer je een lekkere amuse? Kom naar onze winkel en ontdek onze prachtige tapasschotels, borrelhapjesschaaltjes en amuse-glaasjes. Wedden dat je inspiratie vindt!

Acccessoires, veel accessoires.

Grote prikkers, kleine prikkers, parasolletjes, cocktailrietjes, roerstaafjes in alle kleuren en vormen. Wat je ook serveert - en in welke stijl ook: het verschil zit hem in kleine dingen.

 

Koken en bereiden


Maak het jezelf gemakkelijk 
 

Om de lekkerste gerechten te koken, heb je heel wat keukenmateriaal nodig! Wij hebben je graag met handige schalen om jouw eten te bereiden, te serveren, te bewaren, in te vriezen of op te warmen.

 

Zoveel producten
 

 • Aluminiumfolie, vershoudfolie en bakpapier
   
 • Aluminium bakjes en schalen in verschillende formaten, al dan niet met deksel
   
 • Taartbodems, kantjes, cuvetten, praline ballotins en patisseriedozen om jouw zelfgemaakt gebak en zoetigheden stijlvol te presenteren
   
 • Serveerschalen en -schotels om jouw bereidingen prachig te presenteren
   
 • Ovenschotels om jouw heerlijke gerechten op te warmen

Inpakken en bewaren

 

Handig toch!

 

Wat doe je met de overschotjes? Geef je de gasten een aluminium bakje mee dat ze morgen opnieuw kunnen opwarmen in de microgolfoven? Stop je nog een portie curry in dat take-away-bakje? En de brownies of cakes in een kartonnen bakkerszak? AVA heeft aan alles gedacht. Van soeppotten tot pastabekers en handige zakken. 

Wil je jouw lekkernijen achteraf inpakken en bewaren: dan hebben wij beslist een oplossing voor jou! Je kan bij AVA terecht om producten in te vriezen, om ze mee te nemen zonder morsen of om terug op te warmen.

 

 

 

 

Communicatie en papierwarenDuidelijk op goede weg
 

Ook voor de professionals heeft AVA alles in huis. Baat jij een restaurant, een koffiehuisje of een boetiek uit? En ben je naast serveeroplossingen ook op zoek naar menufolders- of staanders, bestelboekjes en kassarollen? 

AVA is ook expert in het bedrukken van BTW-boekjes en ontwikkelt ook jouw stempel.

Het assortiment gaat nog veel verder. Zo hebben we ook grote fluo pijlen en pancartes om jouw solden aan te duiden en heel wat stickers en plaatjes met:

 • aanduidingen locaties: toilet, privé, pijlen, ...
 • verplichte iconen: nooduitgang, brandblusapparaat, honden al dan niet toegelaten, toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers ...
 • gebod- en verbodsborden 
 
Alles om een zaak uit te baten
Staanders voor menu of info.
Ruim gamma pictogrammen.
 

Hygiëne

 

In geen enkele andere sector is hygiëne belangrijker dan in de horeca. Maar ook in de sociale ruimtes van jouw bedrijf is netheid heel belangrijk.                                                               Een keuken, refter, sociale ruimte of toilet moet altijd proper zijn.

AVA beschikt over een uitgebreid assortiment hygiëneproducten.

 • handschoenen
 • toiletpapier, keukenrollen en papieren handdoeken (al dan niet met passende dispenser)
 • luchtverfrissers
 • desinfecterende zeep, foams en zeepdispensers
 • microvezeldoekjes en sponzen
 • poetsdoeken, papieren handpoetsrollen
 • ... 
Zeep, dispensers, luchtverfrissers, toiletpapier voor sanitair.
Poetsen met sponzen, doekjes, papieren rol.