Het nieuwe jaar feestelijk inzetten met een nieuwjaarsreceptie.

Januari is de maand om elkaar een prachtig nieuw jaar toe te wensen. Het is de maand van de familie feesten en elke vereniging of bedrijf heft het glas tijdens de jaarlijks nieuwjaarsreceptie. Bij AVA zit je perfect om een nieuwjaarsreceptie te organiseren zoals het hoort. Servetten, glazen, apero glaasjes, feestversiering, een buffet aankleden, … er komt immers heel wat bij kijken.​

Hapjes

 

Hapjes tijdens het aperitief feestelijk presenteren.

 

Heerlijk toch om samen met vrienden, collega’s of familie de balans op te maken van het afgelopen jaar. Samen met een glas worden meestal enkele smaakvolle hapjes gepresenteerd. Ontdek bij AVA talrijke tapas schalen, potjes, schoteltjes en glaasjes om deze culinaire creaties op gepaste wijze te dresseren en te presenteren.

Je vindt ze in verschillende kleuren, hoeveelheden en vormen. Zilver, goud, doorzichtig, suikerriet, wit, … alles is mogelijk. 

 

Prachtige tafel

 

Een tafel met alles erop en eraan.
 

Je hebt meer dan een receptie voorzien. Creëer dan een tafel waarvan jouw gasten onder de indruk zijn. In jouw AVA winkel vind je tafelpapier in alle kleuren en verschillende kwaliteiten.

Werk af met een passende loper en mooi gevouwen servet. Ontdek hier verschillende vouwtechnieken om jouw gasten te verrassen.

Werk jouw tafel af met kaarsen en tafeldecoratie. Waarom niet de cijfers ‘2017’ met Décopatch of verf een passende kleur geven en deze een prominente plaats geven aan tafel?

Zorg voor een passend naamkaartje in de stijl van de tafel. Meteen ook een leuk aandenken om mee te nemen naar huis.

Van voorgerecht tot dessert, aan een prachtige tafel smaakt elk gerecht nog veel beter.

 

Glazen

 

 

Glazen klinken het nieuwe jaar in.
 

Zorg voor aangepaste glazen voor cocktails, wijn, vruchtensap en natuurlijk champagne of cava… Bij AVA vind je wellicht het grootste aanbod wegwerp glazen. Super gemakkelijk en geen afwas achteraf. Ideaal dus al je het nieuwe jaar inzet met veel gasten.

Op een buffettafel kunnen de verschillende glazen feestelijk geschikt worden en schenk de eerste glazen in. Op die manier heeft iedereen snel een glas in zijn handen en zorg je voor een vlot verloop.

Feestversiering

 

Een feestelijke zaal brengt instant sfeer.
 

Sowieso wordt de feestruimte gepast aangekleed met ballonnen, slingers, pomponnen en guirlandes. Stem de kleur van de feestversiering af op de kleuren van de tafelbekleding. Zo vormt alles een prachtig geheel. Ook voor de geschenkverpakkingen waar je zelf voor moet zorgen kan ook dezelfde kleur gekozen worden.

Nieuw in ons feestassortiment zijn folie ballonnen in de vorm van cijfers. Vorm met deze grote ballonnen '2017' aan jouw raam of hang ze boven jouw feesttafel.

Tijd om af te tellen en het nieuwe jaar met alle ‘toeters en bellen’ welkom te heten? Geef alle gasten een half uur op voorhand hun feestset. Gewapend met punthoedje, toeter, roltong, blaaspijpjes en serpentines is iedereen er om twaalf uur helemaal klaar voor. AVA biedt complete partyboxen aan.

Zorg voor confetti en verspreid losse ballonnen in de feestruimte. Laat het feestje maar beginnen.

 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

 

 

Beste wensen van AVA

 

Beste wensen
 

Het voltallig AVA-team wenst iedereen een sprankelend, schitterend, gezond, gelukkig en zorgeloos nieuw jaar toe.

Een jaar vol prachtige momenten.

 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: