Nu in alle AVA winkels

 
kerst tafelbekleding

Daar zijn de feesten!

Zet de kerstboom, haal je kerstdecoratie boven, dek de tafel, pak cadeautjes in en trek je mooiste outfit aan, want dit jaar worden het magische feestdagen. AVA helpt je alvast een handje op weg en laat je kiezen tussen 4 verschillende kerstthema's. Van klassiek in groen en wit tot modern en alternatief, bij AVA shop je alles binnen hetzelfde thema. Trek je thema ook door in je tafelbekleding en laat zo je tafel stralen voor de feesten. Inspireer je hier en vier kerst in de stijl die het best bij je past.

 

 

Winter Greenhouse

 

Heerlijk traditionele kerst

 

Winter Greenhouse is de klassieke variant en staat voor een gezellige traditionele kerstsfeer in je huis. Met de combinatie van groen en wit, een sneeuwman en een paar schattige bosdieren haal je de natuur in huis. Trek het thema door op tafel, in de kerstboom en in elk hoekje van je huis. Want Winter Greenhouse is een stijl die iedereen weet te bekoren, van jong tot oud.

Durf te variëren in groentinten op tafel en ook in je decoratie, vouw nog een paar servetten tot echte kunstwerkjes en betover al je genodigden met een heus natuurtafereel voor Kerst.

kerstversiering in groen en wit
kerstboom met groen en wit
sneeuwman, uil en vos
kerst servetten
 
 

Sneeuwuilen, blikvangers op je tafel

 

De sneeuwuil wordt jouw mascotte voor Kerst. Met zijn schattig voorkomen en grote gele ogen, vangt hij de aandacht van al je gasten. Kies één grote sneeuwuil uit of combineer sneeuwuilen van verschillende groottes , dat zorgt meteen voor een succestafereel!

 

 

sneeuwuilen
aperitieven voor kerst

Aperitief in Greenhouse stijl

 

Ook tijdens de aperitief geef je een traditioneel vleugje mee. Kies voor een serveerplankje in de vorm van een dennenboom, zorg dat er in je hapje een beetje groen en wit zit, wedden dat ze in de smaak vallen?

 

 

 

Glamour Time

 
goud en petroleum blauw op de kerststafel

Glitter en glamour tijdens de feestdagen

 

De eindejaarsperiode is de periode waarin feesten elke dag mag! En daarbij hoort zeker een vleugje glitter en glamour. Kies voor petroleum blauwe tinten in combinatie met goudkleurige accenten. Zo straalt je huis voor de feestdagen!

 

Goud en petroleum blauw stelen de show

 

Je vindt bij AVA een petroleum blauwe tafelloper met goudkleurige glittersterren, leg ze bovenop een goudkleurig tafellaken van GALA en je tovert meteen een hoop glitter en glamour op je tafel. 

Kies voor champagneglazen met goudkleurige voet, vouw 2 assorti servetten samen, voeg nog wat extra decoratiestukjes toe en je tafel is klaar om je familie en vrienden in glitter en glamour te ontvangen.

Ook in de kerstboom kies je voor het Glamour thema. Kies goudkleurige rozen, slingers en kerstballen in combinatie met petroleum blauwe versiering en twinkelende lichtjes, je kerstboom zit dit jaar in een extra chic jasje!  

 

Trendy Rose

 
roze kerstboom

 

 

 

 

 

Bekijk de feestdagen door een roze bril 

 

Val voor de charme van zoete feeërieke feestdagen en kies voor pastel roze tinten in je kerstboom en doorheen je huis. Kies een witte kerstboom uit of spuit je kerstboom wit, versier hem met roze kerstballen, witte uiltjes en vogeltjes, roze en witte strikken,... Hang de kerstboom goed vol, dat geeft een mooi effect.

Combineer je witte tafelbekleding met een roze loper, leg er nog een glinsterende sizoweb over en vouw 2 servetten tot een feestelijke creatie. Combineer witte en roze kaarsen door elkaar, schik ze op een bord en leg er nog wat kerstdecoratie bij. Strooi tot slot wat glitters over je tafel en geniet samen met je familie en vrienden van een roze kerst met een vleugje vintage.

roze kerstversiering

Trendy Rose in je tafeldecoratie

Trek het roze thema door tot in de kleinste details, de kaarsen, het bloemstuk, de tafelbekleding en de tafeldecoratie. Kies mooie champagneflûtes op zilverkleurige voet uit, serveer je aperitiefhapjes op een zilverkleurig schaaltje en je krijgt een heel feestelijk geheel. Aan jouw tafel is het gezellig vertoeven tijdens de feesten.

aperitiefhapjes serveren
roze tafelbekleding
bloemstuk in roze
kaarse in roze
 

Home Factory

 

Moderne kersttafel 

 

Val je voor een strakke en stijlvolle kerst, dan zit je goed met de Home Factory collectie. De eenvoud in materialen, kleuren en vormen zorgen voor een stijlvolle kerstsfeer in je huis. Dit jaar geen zin in een traditionele kerstboom, kies dan voor een origineel en creatief alternatief. Bij AVA vind je verschillende ideeën om de kerstsfeer in huis te halen zonder een echte kerstboom te zetten.

 

Aparte kerstboom

Ga zelf creatief aan de slag! Met dozen, boeken, takken of zelfs agenda’s zet je ook een alternatieve kerstboom. Bij AVA vind je alles om de meest originele kerstbomen te zetten en te versieren.

 

 

 

moderne tafelbekleding kerst

Donkerbruin en wit zetten de toon

 

De Home Factory stijl past goed bij donkerbruin als hoofdkleur in combinatie met witte en goudkleurige tinten. Kies een eenvoudige servettechniek uit, decoreer en geniet van eenvoudige, maar sierlijke feesten.

 
alternatieve kerstboom
ladder als kerstboom
takken als kerstboom
horizontale takken als kerstboom
 

Eenvoud in decoratie 

 

De Home Factory stijl vind je terug in elk hoekje van je huis, van de versiering op je kasten tot het servet op de borden van je gasten.

In je AVA winkel vind je alles om je huis in alle eenvoud te versieren voor de feestdagen.

aperitief serveren
moderne tafelbekleding kerst
houten ster

AVA geschenkdoosje

 

Zeg het met een 'cadeau'sje'

 

Leuk om te geven, en leuk om te krijgen!

Met een AVA cadeausje zit je steeds goed. Jij bepaalt zelf het bedrag dat je wenst te schenken en in ruil krijg je een mooie geschenkbon verpakt in een mooi doosje, klaar om meteen af te geven.

Wil je toch liever een 'echt' cadeau schenken, kies uit verschillende kaarsen, geurkaarsen, knutselmateriaal voor jong en oud, decoratiewerkjes, een boek, een mooie vulpen, agenda's en nog veel meer! Een cadeautje van bij AVA doet steeds plezier! 

 

geschenkdoosje AVA
bon van AVA
 

Meer inspiratie, let's AVAtise: