Alles om een geboorte et vieren.
Drop image here
 

Geboorte  

Nieuw leven dat groeit: het blijft een wonder. En AVA helpt jou graag om alles piekfijn in orde te krijgen.

De leukste geboortekaartjes, de originele doopsuikerverpakkingen, cadeautjes voor meter en peter, en… sfeervolle decoratie voor de babyborrel. We hebben het allemaal en denken graag met jou mee.

 

Aankondiging & Drukwerk

 
Geboortekaartjes laten maken.
Drop image here
Geboortekaartjes online personaliseren en bestellen.
Drop image here


Ontdek het in onze winkel

Een schattig, suikerzoet geboortekaartje. Een strak en tijdloos exemplaar. Of een uitbundige, knotsgekke versie in felle kleuren? In de AVA-winkels vind jij beslist het geboortekaartje van jouw dromen. Ons aanbod is ontzettend uitgebreid.

 • Ontdek de AVA geboortekaartjes in onze winkel en personaliseer jouw favoriete exemplaar met een originele tekst.
 • Check de proefdruk en stuur bij tot het helemaal perfect is.
 • Neem de bijpassende enveloppes alvast mee naar huis en maak ze verzendklaar.
 • Geef de naam, het gewicht en de lengte van jouw kindje na de geboorte aan ons door. Wij vullen de ontbrekende info in op het kaartje en drukken het voor jou.
 • Kom jouw kaartjes ophalen in jouw AVA-winkel!  

 

Welke tekst kan je op het kaartje plaatsen? En hoe zorg je ervoor dat jouw kaartje perfect bij jouw doopsuikerverpakking past? Wij helpen jou graag op weg.

Winkel zoeken in de buurt

 


Geboortekaartjes online personaliseren en bestellen

Kies je liever geboortekaartjes vanuit jouw woonkamer? Met niet alleen jouw man, maar ook je mama, zus of vriendin binnen handbereik? Of wil je voor jouw baby het liefst zelf een uniek kaartje ontwerpen? Dan is de online AVA kaartenshop de place-to-be.

Vijf goede redenen om jouw geboortekaartje in onze online shop te bestellen:

1.     Met meer dan 500 verschillende geboortekaartontwerpen, netjes gesorteerd op kleur, stijl en formaat heb je aan keuze alvast geen gebrek.

2.     Een foto van jouw pasgeboren baby, een tekening van broer of zus, of jouw eigen creatieve geboortekaart-ontwerp? Bij www.kaartenshop.ava.be kent creativiteit geen grenzen. Alles is mogelijk.

3.     Een proefdruk toont precies hoe jouw geboortekaartje er straks gaat uitzien.

4.     De drukkwaliteit is van hoog niveau. Het resultaat wordt dus sowieso prachtig.

5.     Online bestellen is supermakkelijk. De kaartjes worden in een recordtijd thuis of in jouw AVA-winkel  geleverd.

Ga naar onze kaartenshop

 

Voorbeelden drukwerk

Communiekaartje geboortekaartje jeans.
Drop image here
Geboortekaartje meisje klassiek met strikje.
Drop image here
Geboortekaartje jongen voetjes.
Drop image here

Suikerbonen en verpakkingen

 

Doopsuiker, het schattigste suikerzoet
 

De geboorte van jullie zoon of dochter is een onvergetelijk moment. Die vreugde wil je delen met familie, vrienden, buren, kennissen, en collega’s. Daar hoort dan ook een unieke en gepersonaliseerde doopsuikertraktatie bij.

Het fijne aan een geboortemand is dat je deze volledig zelf kan samenstellen, tot in de details afgestemd op jullie smaak en wensen.

AVA heeft het ruimste assortiment suikerbonen en kwalitatief snoepgoed in alle kleuren en verschillende formaten. Naast de klassieke suikerbonen zijn er heel wat leuke alternatieven in ons aanbod: confetti ’s, rice crisps, dwerghartjes, snoepjes

 

Verpakkingen & decoratie
 

AVA heeft talrijke verpakkingen in verschillende kleuren en formaten zoals originele doosjes, glaswerk, diverse zakjes, stijlvolle gadgets en mini-cadeautjes. Jullie zullen versteld staan bij het zien van de vele kleuren en mogelijkheden.


Hiernaast vinden jullie bij AVA verschillende leuke decoratieve producten om
jullie doopsuikertjes – zowel voor jongens als voor meisjes – perfect af te werken
en een geheel eigen persoonlijke toets te geven: linten, stempels, stickers,
wasknijpertjes
, …

 
Wit en roze doopsuiker in mooie verpakking.
Drop image here
Doopsuiker in glazen mosterdpotje.
Drop image here
Doopsuiker in alle kleuren in glazen verpakking.
Drop image here
Drop image here

Doopsuikermand

 

Netjes geschikt
 

Bij pasgeboren baby´s hoort een suikerzoete traditie. En in die laatste maanden zwangerschap is er niets leuker dan zelf je eigen doopsuiker in elkaar te knutselen. Als jouw kunstwerkjes dan eindelijk klaar zijn en helemaal de stijl uitademen die jij voor ogen had, wil je die geschenkjes natuurlijk op de mooiste manier presenteren.

Hoe komt jouw doopsuiker het best tot zijn recht? In een nostalgisch houten kistje, een dromerig wensboompje, een robuuste etagère vol landelijk karakter, een kleurrijke, fantasierijke boot of … Je kan het zo gek niet bedenken, of AVA heeft het!

Op de materniteit, bij jou thuis naast de wieg en tijdens de babyborrel krijgt jouw presentatie een opvallende centrale plaats. 

 

Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

Gasten op bezoek


Maak het jezelf gemakkelijk om veel bezoek te ontvangen
 

Familie en vrienden staan te popelen om uw kersverse baby met hun eigen ogen te zien en jullie van harte te feliciteren. Om te proosten op de pasgeborene, wordt er zowel in de materniteit als thuis een glaasje aangeboden. Omdat een geboorte best ingrijpend en vermoeiend kan zijn voor de kersverse ouders helpt AVA graag een handje mee. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat het bezoek praktisch verloopt. Bij AVA vind je producten die hierbij kunnen helpen:

Gemakkelijk en feestelijk gaan hand in hand

 

Leuke plastic bekertjes in verschillende formaten

Stijlvolle kunststof champagne- en wijnglazen

Schaaltjes en bordjes voor eenvoudige borrelhapjes en suikerbonen

Servetten, uiteraard in dezelfde kleuren als uw doopsuikertjes

Eenvoudige decoratie zoals ballonnen ‘it’s a boy’ of ‘it’s a girl’, vlaggetjes, …  Met onze accessoires creëer je in een handomdraai een instant feeststemming.

NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.

Denk ook aan de allerkleinste kraambezoekertjes! Met wat kleurboeken en -potloden maken zij de prachtigste tekeningen voor jouw kleine baby terwijl jij gezellig kan bijpraten met hun ouders.

Babyborrel

 

Een onvergetelijk feest

 

Een wolk van een baby? Dat verdient een feestje. Bij AVA vind je alles om van dat allereerste feest van jouw kleine bengel een onvergetelijke dag te maken.

 

 • Het is pas echt feest als de aankleding helemaal goed zit. Charmante tafeldecoratie, servetten in de kleurtinten van het geboortekaartje en feestelijke ballonnen of vlaggetjes. Bij AVA vind je alles om jouw babyborrel van A tot Z aan te kleden.
 • NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.
 • Van prachtige tafellopers en placemats.
 • Passende feestversiering.
 • feestelijke schaaltjes, borden, glazen en servetten.


Tafeldecoratie in de juiste sfeer
 

Prachtige, luxueuze tafelrollen. Dromerige tafellopers en servetten in de kleurtinten van je geboortekaartje. (Champagne)glazen die uitnodigen om spontaan te beginnen klinken. Feestelijke (taart)bordjes en stijlvolle (tapas)schaaltjes waarin de hapjes er nog lekkerder uitzien. 


 


Charmante feestversiering
 

Een feestje kan niet zonder de juiste feestversiering. En een babyborrel is één van de allerleukste feestjes om aan te kleden. Met ballonnen, kleurrijke slingers en vlaggetjes creëer je meteen de juiste sfeer.
 


Mooi aandenken voor jouw gasten
 

Aan elk feestje komt jammer genoeg een einde. Maar op jouw babyborrel gaan de gasten gelukkig niet met lege handen naar huis. Met jouw creatieve doopsuiker-geschenkjes krijgen ze een prachtig aandenken aan dit gezellige feest. Geef jouw doopsuikergeschenkjes tijdens het feest een mooie plek. En presenteer in ze in een prachtige doopsuikermand!
 
 

Meter & Peter

 

Met liefde gegeven!

 

Een meter en een peter zijn ontzettend belangrijke mensen in het leven van jouw kleine spruit. Zowel bij de vraagstelling of na de geboorte wil je het liefst een uniek geschenk geven dat ze blijvend kunnen koesteren. Ook voor die geschenken kan je bij AVA terecht:

 • Leuke accessoires (glaswerk, fotokaders,…) die stijlvol bedrukt zijn met “Meter” of “Peter”,
 • Een schattig (mini)fotoalbum of -kader waarmee zij die eerste babyfoto`s een prachtige plek kunnen geven in hun huis.
 • XL doopsuikerverpakkingen voor extra belangrijke mensen
 • Originele bedankkaarten in alle formaten en thema´s.

 

 

 
Kaartje voor peter of meter met echo.
Drop image here
Kaartje om peter en meter te vragen.
Drop image here
Ruime keuze kaartjes om peter en meter te vragen.
Drop image here
 
 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: