Doopsuiker suikerbonen en geboortekaartjes
Drop image here
 

Doopsuiker en geboortekaartjes kiezen bij AVA

De lekkerste doopsuiker, de leukste geboortekaartjes, de origineelste doosjes en verpakkingen voor je doopsuiker en suikerbonen, cadeautjes voor meter en peter, en… sfeervolle decoratie voor de babyborrel of het doopfeest. We hebben het allemaal en denken graag met jou mee.

Want nieuw leven dat groeit blijft een wonder. AVA helpt je graag om alles voor de komst van je baby piekfijn in orde te krijgen.

 

Geboortekaartjes

 
geboortekaartjes
Drop image here
Geboortekaartjes laten maken.
Drop image here
geboortekaartjes online bestellen
Drop image here
Geboortekaartjes online personaliseren en bestellen.
Drop image here


Ontdek een ruim aanbod geboortekaartjes in je AVA-winkel.

 

Een schattig, suikerzoet geboortekaartje. Een strak en tijdloos exemplaar. Of een uitbundige, knotsgekke versie in felle kleuren? In de AVA-winkels vind jij beslist het geboortekaartje van jouw dromen. Ons aanbod is ontzettend uitgebreid.

 • Ontdek de AVA geboortekaartjes in onze winkel en personaliseer jouw favoriete exemplaar met een originele tekst.
 • Check de proefdruk en stuur bij tot het helemaal perfect is.
 • Neem de bijpassende enveloppes alvast mee naar huis en maak ze verzendklaar.
 • Geef de naam, het gewicht en de lengte van jouw kindje na de geboorte aan ons door. Wij vullen de ontbrekende info in op het kaartje en drukken het voor jou.
 • Kom jouw kaartjes ophalen in jouw AVA-winkel!  

 

Welke tekst kan je op het kaartje plaatsen? En hoe zorg je ervoor dat jouw kaartje perfect bij jouw doopsuikerverpakking past? We staan steeds voor je ter beschikking met raad en adviezen en helpen je graag verder op weg.

Winkel zoeken in de buurt

 


Geboortekaartjes zelf online maken en bestellen

 

Kies en bestel je liever geboortekaartjes van thuis uit je woonkamer? Met niet alleen jouw man, maar ook je mama, zus of vriendin binnen handbereik? Of wil je voor jouw baby het liefst zelf een uniek kaartje ontwerpen? Dan is de online AVA kaartenshop de place-to-be.

Vijf goede redenen om jouw geboortekaartje in onze online shop te bestellen:

1.     Met meer dan 500 verschillende geboortekaartontwerpen, netjes gesorteerd op kleur, stijl en formaat heb je aan keuze alvast geen gebrek.

2.     Een foto van jouw pasgeboren baby, een tekening van broer of zus, of jouw eigen creatieve geboortekaart-ontwerp? Bij www.kaartenshop.ava.be kent creativiteit geen grenzen. Alles is mogelijk.

3.     Een proefdruk toont precies hoe jouw geboortekaartje er straks gaat uitzien.

4.     De drukkwaliteit is van hoog niveau. Het resultaat wordt dus sowieso prachtig.

5.     Online bestellen is supermakkelijk. De kaartjes worden in een recordtijd thuis of in jouw AVA-winkel  geleverd.

Ga naar onze kaartenshop

 

Voorbeelden geboortekaartjes:

geboortekaartje
Drop image here
geboortekaartje
Drop image here
Geboortekaartje
Drop image here
geboortekaartje
Drop image here

Doopsuiker en suikerbonen kiezen

 

Doopsuiker, het schattigste suikerzoet
 

De geboorte van jullie zoon of dochter is een onvergetelijk moment. Die vreugde wil je delen met familie, vrienden, buren, kennissen, en collega’s. Daar hoort dan ook een unieke en gepersonaliseerde traktatie met doopsuiker bij.

Het fijne aan een geboortemand is dat je deze volledig zelf kan samenstellen, tot in de details afgestemd op jullie smaak en wensen.

AVA heeft het ruimste assortiment doopsuiker in wel 30 kleuren en in verschillende formaten. Naast de klassieke suikerbonen en amandelbonen zijn er heel wat leuke alternatieven in ons aanbod: confetti ’s, rice crisps, dwerghartjes, snoepjes, lolly's, 

 

Doopsuiker en suikerbonen verpakken en decoreren
 

AVA heeft talrijke verpakkingen in verschillende kleuren en formaten zoals originele doosjes, glaswerk, diverse zakjes, stijlvolle gadgets en mini-cadeautjes om je doopsuiker in te presenteren. Jullie zullen versteld staan bij het zien van de vele kleuren en mogelijkheden.


Bij AVA vind je ook leuke decoratieve producten om je doopsuiker perfect af te werken en je eigen persoonlijke toets te geven: linten, stempels, stickers,
wasknijpertjes
, gelukspopjes, …

doopsuiker eenhoorn
Drop image here
 
Suikerbonen in plexi bol
Drop image here
suikerbonen
Drop image here
doopsuiker
Drop image here
doopsuiker
Drop image here

Doopsuiker presenteren

 

Doopsuiker prachtig gepresenteerd

Bij pasgeboren baby´s hoort een suikerzoete traditie. En in die laatste maanden zwangerschap is er niets leuker dan zelf je eigen doopsuiker in elkaar te knutselen. Als jouw kunstwerkjes dan eindelijk klaar zijn en helemaal de stijl uitademen die jij voor ogen had, wil je die geschenkjes natuurlijk op de mooiste manier presenteren.

Hoe komt jouw doopsuiker het best tot zijn recht? In een nostalgisch houten kistje, een dromerig wensboompje, een robuuste etagère vol landelijk karakter, een kleurrijke, fantasierijke boot of … Je kan het zo gek niet bedenken, of AVA heeft het!

NIEUW bij AVA: blikjes Tonic en Gingerale in verschillende kleuren. Plak er nog een strikje op en je doopmand is meteen hip en origineel.

Op de materniteit, bij jou thuis naast de wieg, tijdens de babyborrel of het doopfeest krijgt jouw presentatie een opvallende centrale plaats. 

 

Geboortemand
Drop image here
Geboortemand
Drop image here
geboortemand
Drop image here
doopsuiker presenteren en verpakken
Drop image here
doopsuiker presenteren en verpakken
Drop image here
doopsuiker
Drop image here
doopsuiker presenteren
Drop image here
 

Kraambezoek


Alles om gemakkelijk je kraambezoek te ontvangen
 

Familie en vrienden staan te popelen om uw kersverse baby met hun eigen ogen te zien en jullie van harte te feliciteren. Om te proosten op de pasgeborene, wordt er zowel in de materniteit als thuis een glaasje aangeboden. Omdat een geboorte best ingrijpend en vermoeiend kan zijn voor de kersverse ouders helpt AVA graag een handje mee. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat het bezoek praktisch verloopt. Bij AVA vind je producten die je hierbij helpen.

versiering materniteit
Drop image here

Bekers, bordjes, schaaltjes en decoratie voor in de materniteit

 

Leuke plastic bekertjes in verschillende formaten

Stijlvolle kunststof champagne- en wijnglazen

Schaaltjes en bordjes voor eenvoudige borrelhapjes en suikerbonen

Servetten, uiteraard in dezelfde kleuren als uw doopsuikertjes

Eenvoudige decoratie zoals ballonnen ‘it’s a boy’ of ‘it’s a girl’, vlaggetjes, …  Met onze accessoires creëer je in een handomdraai een instant feeststemming.

NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.

Denk ook aan de allerkleinste kraambezoekertjes! Met wat kleurboeken en -potloden maken zij de prachtigste tekeningen voor jouw kleine baby terwijl jij gezellig kan bijpraten met hun ouders.

Babyshower, doopfeest en babyborrel

 

De mooiste tafelbekleding, doopsuiker en feestversiering
 

Een wolk van een baby? Dat verdient een feestje. Bij AVA vind je alles om van dat allereerste feest van jouw kleine bengel een onvergetelijke dag te maken.

 • Het is pas echt feest als de aankleding helemaal goed zit. Charmante tafeldecoratie, servetten in de kleurtinten van het geboortekaartje en feestelijke ballonnen of vlaggetjes. Bij AVA vind je alles om jouw babyborrel van A tot Z aan te kleden.
 • NIEUW: laat je ballonnen in je AVA-winkel opvullen met helium. Het geeft dat tikkeltje meer aan je feestje. Je hebt keuze uit wel 100 ballonnen! Meer info over de tarieven en de service vind je in je AVA winkel.
 • Van prachtige tafellopers en placemats.
 • Passende feestversiering.
 • feestelijke schaaltjes, borden, glazen en servetten.


Tafeldecoratie en feestversiering
 

Prachtige, luxueuze tafelrollen. Dromerige tafellopers en servetten in de kleurtinten van je geboortekaartje. (Champagne)glazen die uitnodigen om spontaan te beginnen klinken. Feestelijke (taart)bordjes en stijlvolle (tapas)schaaltjes waarin de hapjes er nog lekkerder uitzien. 

 

Een feestje kan niet zonder de juiste feestversiering. En een babyborrel is één van de allerleukste feestjes om aan te kleden. Met ballonnen, kleurrijke slingers en vlaggetjes creëer je meteen de juiste sfeer.


 

babyborrel en babyshower
Drop image here
babyborrel en babyshower
Drop image here


Mooie doopsuiker voor je bezoek
 

Aan elk feestje komt jammer genoeg een einde. Maar op jouw babyborrel of doopfeest gaan de gasten gelukkig niet met lege handen naar huis. Met je creatieve doopsuiker krijgen ze een prachtig aandenken aan dit gezellige feest. Geef je doopsuiker tijdens het feest een mooie plek. En presenteer ze in een prachtige doopsuikermand!
 
 

geboortemand
Drop image here
doopsuiker
Drop image here

Babyshower organiseren

 

Hip en trendy, net als in Amerika. Nodig de toekomstige peter, meter grootouders en je beste vrienden uit en kondig het geslacht van je baby op een originele manier aan. Vul een doos met blauwe of roze ballonnen en confetti. De toekomstige meter en peter houden deze vast tot er iemand het lint plechtig lostrekt en alles uit de doos valt. Spannend!

Versier de woonkamer met vraagtekens, kartonnen letters met 'BOY' of 'GIRL', schrijf op een krijtbordje 'Jongen of meisje, wat denk jij?'.

 

babyshower
Drop image here
babyshower
Drop image here
babyshower
Drop image here

Meter & peter cadeautjes

 

Een cadeau voor meter en peter, met liefde gegeven.

 

Een meter en een peter zijn ontzettend belangrijke mensen in het leven van jouw kleine spruit. Zowel bij de vraagstelling of na de geboorte wil je het liefst een uniek geschenk geven dat ze blijvend kunnen koesteren. Ook voor die geschenken kan je bij AVA terecht:

 • Leuke accessoires (glaswerk, fotokaders,…) die stijlvol bedrukt zijn met “Meter” of “Peter”,
 • Een schattig (mini)fotoalbum of -kader waarmee zij die eerste babyfoto`s een prachtige plek kunnen geven in hun huis.
 • XL doopsuikerverpakkingen voor extra belangrijke mensen
 • Originele bedankkaarten in alle formaten en thema´s.

 

 

 
peter en meter vragen
Drop image here
peter en meter vragen
Drop image here
peter en meter vragen
Drop image here
peter en meter vragen
Drop image here
 
 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: