Drop image here
 

Het is zomer, iedereen naar buiten!

Een brunch onder de bomen, lunchen aan de tuintafel, een picknick bij het water, de heerlijke geur van een smeulende BBQ, een lekkere cocktail met je snoet in de zon. Hoera, de zomer is daar! Als je volop van de zomer wilt genieten, vind je bij AVA alles om elk buitenmoment magisch te maken. Prikkers, schalen in alle kleuren en vormen, plastic glazen, tafeldecoratie, …  van de langste tafelloper tot het kleinste dessertpotje, de zomer wordt één groot feest.

 

Aperitief

 

Aperitief met een hapje erbij


Verwelkom je gasten met een heerlijk aperitiefje en een hapje.

Bij AVA vind je een waaier aan serveermogelijkheden om van te watertanden.Gezellig aperitieven
Drop image here

Voor elk drankje het juiste glas

 

Kunststof glazen in alle formaten: bierglazen, bekers voor frisdrank en water, wijnglazen, champagneglazen, cocktailglazen en ook de kleine borrelglazen. Extra zomers met een roerstaafje, cocktailprikker of rietje. Santé!

Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here

Een potje voor elke tapa


Kunststof lepels om een gegrilde scampi te serveren, prikkers van groot tot klein, kleine schaaltjes, aluminium schaaltjes, aperitief schalen, kies uit en serveer al jouw tapas.

Aan tafel!

 

Maak indruk met je tafel
 

Tover een zomerse sfeer op je tafel met de frisse zomerkleuren van tafelrollen, tafellopers, servetten, kaarsen en feestversiering. Kies een paar kleuren uit, combineer en ontvang je gasten in stijl.

 

Tafelbekleding: rol uit, combineer en creëer

 

Van de prachtigste tafelrollen en tafellopers tot de mooiste servetten en placemats. AVA maakt van jouw tafel een echte feesttafel waar het gezellig vertoeven is tot in de late uurtjes.

GALA of FIESTA, aan jou de keuze.

Drop image here
Drop image here
 

 

 

 

 

 

 

GALA geeft een aangenaam linnengevoel en voelt stevig aan. De servetten van dit gamma zijn uitstekend om te vouwen in verschillende vormen. Ontdek hier alle vouwtechnieken.

Drop image here
Drop image here

FIESTA biedt een uitstekende kwaliteit voor elk feestje. Trendy prints en vrolijke kleurtjes geven je tafel de juiste sfeer.

 

Geen feest zonder versiering

 

Versier je tuin of je terras met ballonnen, slingers, vlagjes, plooiwaaiers, lampionnen,… Keuze genoeg, kies uit en zet je tuin in een feestelijk jasje.

 
Drop image here
Drop image here
Drop image here
 
 

Serveren

 


Serveer elke maaltijd in stijl

Het eten smaakt nog beter wanneer het op de juiste manier geserveerd wordt. AVA heeft tal van serveeroplossingen voor salades, pasta- en rijstschotels, BBQ-schalen, dessertschalen in het formaat dat je net zocht.  Superhandig om te presenteren op je buffet en je gasten kunnen zichzelf bedienen.

Heb je nog restjes over? Geen probleem, met het ruime gamma bewaardozen hoef je niks in de vuilnisbak te gooien. Vries in, warm op, neem mee zonder morsen of deel uit aan je gasten.

Drop image here
Drop image here
Drop image here
 

Picknick

Trek eropuit!

 

Het is mooi weer, ideaal om er samen op uit te trekken. Zoek een rustig plekje in het bos, in het park, aan het strand of aan de waterkant, plooi je picknickkleed open en haal al je lekkernijen uit. Bij AVA vind je alles om je picknick tot in de puntjes te organiseren. 

 

Maak het jezelf gemakkelijk en vermijd afwas bij je thuiskomst. Kies uit een ruim gamma wegwerp glazen, bestek, borden en serveerdoosjes. Wat denk je van het nieuwe bio-gamma? Sober, elegant en bovendien praktisch. Het is vervaardigd uit suikerriet en het serveert heel origineel.

Drop image here

Feest

 

BIG party
 

Een fuif, een event of het jaarlijks etentje organiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Kom zeker langs bij AVA, je vindt er alles om je party tot in de puntjes te organiseren. Van papieren drank- of lunchbonnetjes, plastic jetons voor de vestiaire tot polsbandjes in alle kleuren van de regenboog. Het feest kan beginnen!

 

Drop image here
Drop image here

Inspiratie

 

Buiten kan het soms flink waaien, voorzie daarom servetten die zwaar genoeg zijn zoals de servetten uit het GALA- gamma. Kies een vrolijk kleurtje uit en vouw de servetten in een originele vorm. Kies hieronder één van de vouwtechnieken die ideaal zijn voor buiten.

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: