zomerfeest organiseren
 
 

Alles voor een geslaagd tuinfeest

Het is zomer, iedereen naar buiten! Een brunch onder de bomen, lunchen aan de tuintafel, een picknick bij het water, de heerlijke geur van een smeulende BBQ, een lekkere cocktail met je snoet in de zon. Hoera, de zomer is daar! Als je volop van de zomer wilt genieten, vind je bij AVA alles om elk buitenmoment magisch te maken. Prikkers, schalen, plastic glazen, tafeldecoratie, …  van de langste tafelloper tot het kleinste dessertpotje, de zomer wordt één groot feest.

 

Alles voor de aperitief

Drankjes serveren

 

Kunststof glazen in alle formaten: bierglazen, bekers voor frisdrank en water, wijnglazen, champagneglazen, cocktailglazen en ook de kleine borrelglazen. Extra zomers met een roerstaafje, cocktailprikker of rietje. Naast het ruime gamma wegwerp glazen, vind je ook leuke herbruikbare glazen die in de vaatwasser mogen. En om het helemaal af te maken, plaats je een zomers dekseltje op je glas: het oogt mooi en je houdt de insecten weg. Santé!

 
aperitief schenken
aperitief schenken
aperitief schenken
aperitief schenken
 

Aperitiefhapjes presenteren

 

Bij AVA vind je een waaier aan serveermogelijkheden voor bij de aperitief. Je kiest uit de leukste potjes en schaaltjes in plastic, karton of uit het duurzame BIO gamma.

Houten serveerplanken, plastic aperitiefglaasjes, grote en kleine prikkers, schaaltjes in verschillende materialen, grote serveerschalen,.. Om van te watertanden!

aperitiefhapjes presenteren
hapjes serveren
plateau voor hapjes
hapjes presenteren

Zomerse  tafelbekleding en versiering

 
tafel buiten dekken

Zet een zomerse tafel in je tuin
 

Tover een zomerse sfeer op je tafel met de frisse zomerkleuren van tafelrollen, tafellopers, servetten, kaarsen en feestversiering. Kies een paar kleuren uit, combineer en ontvang je gasten in stijl.

 

Van de prachtigste tafelrollen en tafellopers tot de mooiste servetten en placemats, AVA maakt van jouw tafel een echte feesttafel waar het gezellig vertoeven is tot in de late uurtjes. Kies uit 2 gamma's: FIESTA of GALA.

  • GALA geeft een aangenaam linnengevoel en voelt stevig aan. De servetten van dit gamma zijn uitstekend om te vouwen in verschillende vormen. Ontdek hier alle vouwtechnieken.
  • FIESTA biedt een uitstekende kwaliteit voor elk feestje. Trendy prints en vrolijke kleurtjes geven je tafel de juiste sfeer.
tuintafel zomer
tuintafel zomer
 
feestversiering plooiwaaier

De mooiste feestversiering

 

Versier je tuin of je terras met ballonnen, heliumballonnen, folieballonnen, slingers, vlagjes, plooiwaaiers, lampionnen,… Keuze genoeg, kies uit en zet je tuin in een feestelijk jasje.

feestversiering
feestversiering
 

Candle bags met een theelichtje erin

 

Bij AVA vind je onbedrukte candle bags die je nog kunt personaliseren. Ideaal voor een verjaardag, een trouwfeest of communiefeest. Ook de kinderen zijn er dol op, de candle bag versieren en nadien zien gloeien bij valavond. De sfeer zit meteen goed!

  • TIP: vul de candle bag met zand of steentjes, zo vermijd je dat ze wegwaaien.
 

Borden, kommen en schalen

 
buiten eten
BBQ

 

Serveer elke maaltijd in stijl
 

Het eten smaakt nog beter wanneer het op de juiste manier geserveerd wordt. AVA heeft tal van serveeroplossingen voor salades, pasta- en rijstschotels, BBQ-schalen, dessertschalen in het formaat dat je net zocht.  Superhandig om te presenteren op je buffet en je gasten kunnen zichzelf bedienen.

Heb je nog restjes over? Geen probleem, met het ruime gamma bewaardozen hoef je niks in de vuilnisbak te gooien. Vries in, warm op, neem mee zonder morsen of deel uit aan je gasten.

aluminium schaal
aluminium schaal
slakom
groentenschalen
 

Picknick organiseren

 

Trek eropuit!

 

Het is mooi weer, ideaal om er samen op uit te trekken. Zoek een rustig plekje in het bos, in het park, aan het strand of aan de waterkant, plooi je picknickkleed open en haal al je lekkernijen uit. Bij AVA vind je alles om je picknick tot in de puntjes te organiseren. 

Maak het jezelf gemakkelijk en vermijd afwas bij je thuiskomst. Kies uit een ruim gamma wegwerp glazen, bestek, borden en serveerdoosjes. Wat denk je van het bio-gamma? Sober, elegant en bovendien praktisch. Het is gemaakt uit suikerriet en het serveert heel origineel.

picknick

Feest, fuif of festival organiseren

 

BIG party
 

Een fuif, een event of het jaarlijks etentje organiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Kom zeker langs bij AVA, je vindt er alles om je party tot in de puntjes te organiseren. Papieren drank- of lunchbonnetjes, plastic jetons voor de vestiaire, pijlen of polsbandjes in alle kleuren van de regenboog. Het feest kan beginnen!

 

Inspiratie

 

Buiten kan het soms flink waaien, voorzie daarom servetten die zwaar genoeg zijn zoals de servetten uit het GALA- gamma. Kies een vrolijk kleurtje uit en vouw de servetten in een originele vorm. Kies hieronder één van de vouwtechnieken die ideaal zijn voor buiten.