Trek op 1 september met de mooiste spullen naar school!
 

Bij AVA vink je in één keer je schoollijstje af

Alles voor je lessen: mappen, rekenmachine, schrijfgerief, schriften, verfjes, stiften, tekenpotloden, van geperforeerde geodriehoek tot ultraprecieze passer. Bij AVA vind je het allemaal in de stijl die bij je past.

Schoolspullen in pastel

 

Prettig in pastel

 

Wandel hip en trendy door de schoolpoort want dit jaar zijn pasteltinten de hype van het jaar.  Zachtroze, muntgroen of babyblauw, stop de mooiste tinten in je boekentas en maak er een zacht jaartje van. Bij AVA vind je mappen, markeerstiften, pennenzakken, tekenpotloden, schriftjes en nog veel meer in de mooiste pasteltinten. 

schoolgerief pastel roze
schoolgerief in pastel
schoolspullen in blauw pastel

Vink je schoollijstje in één keer af

 

Check!

 

Verplichte schoollijstjes, daar maak je beter meteen komaf mee. De leraar wiskunde wenst millimeter papier, de lerares aardrijkskunde wilt een schrift met ringen en voor Frans heb je een roze stift nodig. Elke leraar heeft zijn voorkeuren en zo worden schoollijstjes soms eindeloos lang. Bij AVA zit je goed om je hele schoollijstje meteen af te vinken. Neem je lijstje, ga naar je AVA-winkel en vink je lijstje in een recordtempo af. 1-2-3 START! Indien je niet vind wat je zoekt, spreek één van de medewerkers aan, ze helpen je graag verder.

 

 

Kies je thema voor school

My Favorite Friends: neem je lievelingsdier mee naar school


Helemaal verknocht aan paarden, katten of honden? Dan is het thema My Favorite Friends met deze snoezige dieren zeker iets voor jou. Prachtige schoolspullen met een extra grote print van je lievelingsdier. Kies uit en laat je een schooljaar lang begeleiden door je lievelingsdier. Bij AVA vind je in dit thema mappen, pennenzakken, tasjes en nog veel meer.


schoolspullen met paard hond kat
 

Little Diva: SO MUCH ME
 

Roze met een beetje bling bling is helemaal jouw ding? Bij AVA shop je de mooiste schoolspullen in je lievelingskleuren. Kies uit naar hartenlust ❤️

 

schoolgerief Little Diva
schoolspullen Little Diva
schoolgerief Little Diva
 
schoolspullen met eenhoorn
schoolgerief met alpaca

Unicorn en Awesome: met een alpaca of eenhoorn naar school
 

Voor de echte modebeesten, kies schoolspullen met een alpaca of een eenhoorn erop. Leuke mappen, linealen, pennenzakken en nog veel... Inclusief een fluffy lama of een eenhoorn met bubbelgum.
 

 

 
schoolspullen Tropical Vibes

Tropical vibes versus Sparkling

 

Trendy tropische blaadjes met een toekan erop of liever  de glitter en glamour van het Sparkling thema?  Wat je ook kiest, je schoolspullen zijn alvast hip en trendy!

schoolspullen met glitter
 

Boys collectie of  smileys all over

 

Smileys vrolijken je schoolspullen en schooljaar op. Kies voor smileys op je ringmappen, kaften, pennenzak en zelfs op je turnzak. Be happy en SMILE :-)

Een grote beer op een te kleine bromfiets, een giraf in een racewagen of een leeuw op rolschaatsen? Met de Boys Collectie stap je met een knipoog door het schooljaar.

 

 

 

schoolgerief smileys
schoolgerief jongens
schoolspullen jongens
schoolspullen jongens
schoolspullen jongens
 
schoolgerief jongens

Urban Jungle en Wanted - niet voor watjes

 

Camoufleer je schoolspullen met een jungleprint. Of kies voor het ruige thema 'Wanted'. Ongezien stoere prints die je schooljaar net dat tikje meer avontuur bezorgen. Pennenzakken, mappen, schrijfwaren,… @AVA natuurlijk!
 

schoolspullen jongens
 

Quattro Colori, en niet meer of minder

 

Met schoolgerief van Quattro Colori kies je voor kwaliteit en stijl. Eenvoudige kleuren, klassieke stijl, maar toch hip! Bij AVA vind je mappen, pennenzakken en nog veel meer. Neem voor elk hoofdvak een andere kleur, dan ben je al zeker dat je die map niet vergeet mee te nemen. Kies je favoriete kleurtje uit en ga voor een 10/10 voor kwaliteit.

Quattro Colori mappen
mappen in effen kleur
bureaugerief Quattro Colori
 
 

Alles voor in de tekenles

 
tekenles

Geef je creativiteit de vrije loop
 

  • Verf in alle soorten
  • Penselen in alle maten
  • Tekenpotloden van hard tot zacht
  • Kleurpotloden
  • Krijtjes
  • Tekenpapier, gekleurd of wit
  • Grote tekenmappen
  • Tekenpotloden
  • Tekenstiftjes in verschillende diktes
  • ... en nog veel meer!

 

Bij AVA ben je zeker van de kwaliteit, dat is alvast een bank vooruit!

verf, krijt, wasco
 

Wat stop jij in je brooddoos?

 

Broodnodig op school?

Drukke tijd, die schooltijd! Neem genoeg lekkers mee van thuis om de dag energiek rond te komen. Bij AVA vind je brooddozen, drinkbussen, snackdoosjes in alle kleuren en formaten. En, je kiest steeds voor kwaliteit om de smaak van je eten en drinken optimaal te bewaren. Dat is een heel jaar lang smullen zonder zorgen!

 

 
 

Alles voor de wiskundeles

 

Slim uitgerekend
 

Een rekentoestel, een basisaankoop in het secundair onderwijs. Bij AVA vind je net het rekentoestel dat je leerkracht bedoelt, kies uit Texas Instruments, Casio,...

Neem nog een passer, meetlat en geodriehoek mee! Tip: neem een geperforeerde geodriehoek, die bewaar je handig in je ringmap. Zo heb je hem steeds bij je en zit hij extra beschermd in je map.  

Texas Instruments
geodriehoek en meetlat
 
 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: