Drop image here
 
 

Onze vertegenwoordiger in je buurt

Drop image here

60 jaar geleden
 

Net zoals de meeste mooie verhalen begon het verhaal van AVA 60 jaar geleden met een eenvoudig vel papier. Onze oprichter Armand Van Weddingen schreef het eerste hoofdstuk. Hij opende een winkel met papierwaren en de toon was gezet. Sindsdien hebben drie generaties Van Weddingen-kinderen aan zijn verhaal hun eigen hoofdstukken toegevoegd. Het resultaat is een bestseller van formaat.
 

MEER DAN PAPIER

Armand Van Weddingen stond beter bekend als “Armand van Antwerpen”. Met zijn initialen gaf hij AVA haar naam. De winkel die hij in 1956 opende in de Brederodestraat in Antwerpen, werd door Henri en Yvonne Van Weddingen verdergezet. Zij breidden het AVA-assortiment sterk uit.
 

MEER DAN ÉÉN WINKEL

Hun zoon Eric zag de toekomst van AVA nog rooskleuriger en grootser. Onder zijn impuls opende AVA verschillende vestigingen en werd het hoofdkantoor in Temse aangekocht. Tot op vandaag zijn de kantoren en de productieafdeling van AVA hier ondergebracht. In 1992 sloeg het noodlot echter toe. Eric kwam om het leven en zijn echtgenote Mia Van Weddingen – De Bie nam de fakkel over.
 

EXPONENTIËLE GROEI

Mia was vastbesloten om het levenswerk van haar man verder te zetten. De zes vestigingen (in Gent, Roeselare, Hasselt, Brugge, Brussel en Oostende) die haar man had geopend waren slechts het begin. De volgende 24 jaar breidde ze het AVA-netwerk verder uit met 44 extra winkels. Een groei van formaat.

 

Wat heeft AVA TABLETOP jou te bieden

Drop image here

Tafelbekleding
 

Wil je je tafel op een originele manier dekken?
Bij AVA PRO vind je het meest uitgebreide assortiment tafelbekleding. Servetten, placemats en tafelloper stelen de show op jouw tafel.

Drop image here

Kaarsen
 

Deze sfeermakers mogen niet ontbreken in jouw zaak. Laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod kaarsen in verschillende kleuren en formaten: kaarsen in glas, kaarsen voor buiten, theelichtjes, ...

Drop image here

Disposables - eenmalige verpakkingen
 

AVA PRO heeft een zeer uitgebreid assortiment borden in karton of plastic, bestek in verschillende formaten, diverse soorten glazen en bekers voor zowel koude als warme toepassingen.

Contact

 

AVATABLETOP
Pietje Pukstraat 237
Postcode xxxx Hamburg
Duitsland
Tel.: 03/771 55 91
E-mail: info@ava.be

Het hoofdkantoor van AVA bevindt zich in Temse vlak bij de E17. Ook onze productieafdeling AVA Manufacturing is er gevestigd. Hier worden met de grootste zorg servetten, placemats, tafellopers en tafelrollen ontwikkeld.

AVA Logistics, ons logistieke magazijn van 10.000 m², is gelegen in Sint-Niklaas. Van daaruit worden de 50 AVA-winkels én de professionele klanten van AVA PRO beleverd.