Zorgeloos verhuizen met AVA

 

Van de verhuis …

Bij AVA hebben we aan alles gedacht. Ieder item kan je netjes inpakken en zo met de nodige bescherming verhuizen. Van kleine spulletjes tot de inhoud van je kleerkast: alles past netjes in onze verhuisdozen. De verhuisdozen zijn beschikbaar in diverse formaten en zijn bovendien zelfsluitend.

 

In onze verhuisdozen voor kleding kan je je dierbaarste en kostbaarste stukken netjes ophangen, zodat je achteraf niet alles opnieuw moet strijken. Je topwijnen heeldhuids de oversteek laten maken naar je nieuwe stek? Dat doe je met onze verhuisdozen voor flessen. Het opvulmateriaal en de bubbelfolie zorgen ervoor dat alles in één stuk van punt A naar punt B geraakt.

 

Op iedere doos staan ook de kamers voorgedrukt. Zo kan je eenvoudig aankruisen voor welke kamer de doos bestemd is en komt alles meteen goed terecht.

 

‘Opgeruimd staat netjes’ is niet zomaar een holle slogan. Als je steeds alles netjes opbergt, heb je tijdens en na het verhuizen minder werk. Denk maar aan je bureau waar alles al netjes opgeborgen zit in kaften en (archief)dozen. Inladen en wegwezen!

 

… tot de housewarmingparty!

Heb je de deur van je oude woonst definitief gesloten? Dan mogen de champagnekurken knallen, want het is tijd voor de housewarmingparty! Hoewel je misschien geen tijd hebt om een groots feest op te zetten met allerhande decoratie, kan je het toch gezellig maken.

Gemak staat voorop en daar hebben we ook bij AVA aan gedacht. Serveer eenvoudige hapjes,zoals een grote pot met nacho’s of popcorn, en voorzie enkele flessen champagne en fruitsap. Dankzij ons eenmalig servies hoef je je alvast geen zorgen te maken over de afwas. Met een leuke tafelloper, servetten in vrolijke kleuren en prints en eventueel een slinger of wat ballonnen geef je de ruimte een feestelijke toets.

AVA heeft heel wat winkels, ook op het nieuwe adres heeft u waarschijnlijk een AVA in uw buurt. Check het winkeloverzicht en vind meteen de dichtstbijzijnde winkel.