herfst en halloween
Drop image here
 

Herfst en Halloween

De natuur tovert warme tinten tevoorschijn, het bladertapijt knispert onder je voeten, de geur van gepofte kastanjes, een knetterend haardvuur, … Je merkt het tot in de toppen van je tenen, daar is de herfst! Geniet volop van dit gezellige seizoen en rijf de herfst binnen. In je AVA-winkel sprokkel je de leukste herfstspullen bij elkaar.

Ook voor Halloween vind je er beslist wat je zoekt. Ontdek bangelijke hebbedingen die je doen sidderen en beven. Kom naar AVA, als je durft ;-)

 

Aan tafel

 
herfsttafel
Drop image here

Herfsttinten op je tafel

 

Kleed je tafel aan in de tinten van de natuur. Kies de mooiste herfstkleuren uit en combineer naar hartenlust tafelrollen, tafellopers, servetten, kaarsen en tafelaccessoires.

Drop image here
Drop image here
herfsttafel
Drop image here
Herfsttafel
Drop image here

Herfstdecoratie

 

Maak het knus en gezellig binnen
 

Haal de herfst naar binnen met leuke herfstdecoratie. Een schattig uiltje, een houten herfstboompje, herfstbladeren, paddenstoelen, decoratieve vosjes en nog veel meer! Zo breng je in een handomdraai je huis in herfststemming. Ontdek alle herfstdeco in je AVA-winkel.

 

herfstdeco
Drop image here
Drop image here
herfstdeco
Drop image here

Halloweenknutsels

 

Knutselen bij een knisperend haardvuur
 

De herfst is een ideaal moment om te knutselen. Terwijl buiten de bladeren neerdwarrelen, maak je het binnen gezellig met leuke knutselwerkjes. Hierbij alvast enkele nieuwe ideetjes om mee aan de slag te gaan. In je AVA-winkel vind je nog meer inspiratie om leuk te knutselen voor herfst of voor Halloween.

Fluo pompoenen
Met deze voorgevormde pompoenen in isomo creëer jij een échte eyecatcher van formaat. Geef ze een toffe kleur met plakkaatverf van Primo en werk nadien af met wat schitterende parels en een opvallende strik! Creatief en zonder al te veel werk, dat is zo gepiept.
Meer info>>

Pompoenborden
Kartonnen bordjes, meer heb je niet nodig om je creatief uit te leven! Met wat wiebeloogjes van Rayher en een leuke haartooi van gekleurd papier maak jij een schattige pompoen om elk halloweenfeestje op te vrolijken.
Meer info>>
 

De zwarte kat
Deze enge katten maak je snel en eenvoudig door uit kartonnen bordjes het lijf, de staart en de kop te knippen. Verf zwart en laat drogen. Plak alles aan elkaar met plakband en versier met wiebeloogjes, een pompon als neus en wat zachte snorharen.
Meer info>>
 

Spookje in een glas
Een leuke eyecatcher voor elke halloweentafel!  Steek een isomobol van Rayher op een houten prikker. Drapeer een GALA-servet over de bol en knoop onderaan samen met een lint.  Zet het spookje in een glas. Zo zweeft het boven tafel, net echt!
Meer info >>

Drop image here
knutselen in e herfst
Drop image here
knutselen in de herfst
Drop image here
knutselen in de herfst
Drop image here

Halloween aan tafel

 

Lekker griezelen aan tafel


Maak het duister aan tafel en combineer zwarte en oranje tafelrollen, tafellopers en servetten. Gebruik zwarte borden en glazen, zwart bestek en maak het tafereel compleet met een paar doodskoppen en een servetring in namaakkant. 


tafel halloween
Drop image here
halloween bord
Drop image here

Decoratie voor Halloween

 
Halloween decoratie
Drop image here

Halloween tot in de nokken van het dak
 

Kies in je AVA-winkel een paar bangelijke decoratiestukjes uit en versier je huis tot in de nokken van de het dak. Van spinnen en schattige spookjes tot skeletten met lichtgevende ogen. Dit jaar viert Halloween hoogtij in jouw huis!

 

 
decoratie halloween
Drop image here
halloween decoratie
Drop image here
Drop image here

Spookje grimeren

 

Boooh!
 

Kindjes houden van grime! Niks zo leuk om op Halloween als spookje rond te dwalen. Je vindt grime in alle kleuren in je AVA-winkel. 

Zo grimeer je een spookje:

  • Stap 1: breng een witte basislaag aan.
  • Stap 2: kleur 2 zwarte cirkels rondom de ogen.
  • Stap 3: teken roze bloemblaadjes rondom de zwarte cirkels.
  • Stap 4: breng lippenstift en glitters aan. 
Drop image here
Drop image here
Drop image here
Drop image here
 
 

Nog meer inspiratie, let's AVAtise: