Drop image here

AVA algemeen

AVA heeft 50 winkels, 48 in België en 2 in Luxemburg. Welke AVA-winkel ligt het dichtst bij jou in de buurt? Hoe kan ik die winkel contacteren? En is die op dit moment open? Die informatie vind je hier .

 

Op dit moment is dit enkel mogelijk voor onze kaartenshop. We zijn er immers van overtuigd dat je ons uitgebreide assortiment tafeldecoratie, horecamateriaal, schoolspullen, hobbymateriaal en geboorteverpakkingen het liefst live in onze winkels ontdekt. Het is heerlijk om ter plaatse zelf prachtige combinaties samen te stellen en de materialen ook echt te voelen. En de inspiratie en het professioneel advies krijg je er gratis bij.

 

Ben je op zoek naar (gepersonaliseerde) verjaardagskaarten, huwelijks- of lentefeestuitnodigingen, geboortekaartjes? Dan kan je die met één druk op de knop bestellen via www.kaartenshop.ava.be . Profiteer van de talrijke voordelen van onze online kaartenshop:

 • We hebben een ruime keuze kaarten en uitnodigingen in alle mogelijke stijlen.
 • Voor elke gelegenheid.
 • Met de mogelijkheid om je kaart te personaliseren met een foto, een tekening of een inspirerende quote.
 • Het gedrukte resultaat wordt snel geleverd: thuis of in de AVA-winkel bij jou in de buurt.
 • Drukwerk van topkwaliteit.

 

 

Dan is de kans groot dat we dat bij AVA hebben. Hobbymateriaal om zelf juweeltjes te maken, een lamineerapparaat, papieren placemats in alle kleuren en motieven, een geboortemand in de vorm van een boot of professioneel schoonmaakmateriaal? Bij AVA hebben we alles om het te maken.

Hoe weet je of wij dat specifieke product in ons gamma hebben?

 • Vraag het in onze winkel aan de AVA-medewerker. Hij helpt jou graag op weg.
 • Contacteer rechtstreeks de dichtstbijzijnde AVA-winkel bij jou in de buurt. 
 • Of stuur een mailtje naar info@ava.be We geven jouw vraag meteen door aan de juiste afdeling. Het antwoord valt snel in jouw mailbox.

 

Ben je een leverancier en wil je ons contacteren? Of heb je een algemenere vraag voor AVA, die niet productgerelateerd is? Contacteer AVA dan:

 • Op dit adres:

AVA Hoofdkantoor

Kapelanielaan 6

9140 Temse

 • Telefonisch: op het nummer 03 771 55 91
 • Via e-mail: info@ava.be

We zorgen ervoor dat jouw mail terecht komt bij de juiste afdeling. En je mag snel een antwoord verwachten.

 

In onze winkels proberen we jullie voortdurend te inspireren met nieuwe, frisse decoratie-ideeën. In alle winkels staan enkele actuele voorbeeldtafels en afgewerkte hobbywerkjes. Maar ook online kan je heel wat AVA-inspiratie sprokkelen. Benieuwd naar de nieuwste trends? Neem dan zeker een kijkje op deze website bij 'inspiratie'. Ontdek ook onze sociale-mediakanalen:

 • Pinterest
 • Instagram: AVA_trends #AVAtise
 • Facebook: AVA Trends

Door ons ruime feest-assortiment kan iedereen wel sponsoring van AVA gebruiken. Van tafelbekleding voor een fancy diner, tot feestversiering voor kinder-events en hobbymateriaal: AVA heeft alles om het te maken.

Omdat het verschrikkelijk moeilijk is om individuele sponsoraanvragen tegenover elkaar af te wegen, gaat AVA niet meer in op aparte sponsoraanvragen. Immers, hoe groot of hoe klein, hoe groot of hoe lokaal, elke sponsoraanvraag heeft een goed doel voor ogen. Toch vinden we het belangrijk om onze sociale plicht op een respectvolle manier te vervullen. Daarom steunen we elk jaar enkele grotere doelen. Dit jaar is dat onder andere Moeders voor Moeders vzw. Vorig jaar waren we partner van Make a Wish.

AVA PRO

 

AVA PRO is het b2b-kanaal van AVA. Voor onze professionele klanten – die het AVA-aanbod in grote aantallen bestellen – leveren we rechtstreeks aan huis.

Met ons breed gamma non-foodproducten spelen we rechtstreeks in op de specifieke noden van de moderne horecazaak. Van tafelbekleding en horecamateriaal, artikelen voor eenmalig gebruik en verpakkingen tot schoonmaakproducten en handblaasdrogers: AVA heeft alles om het te maken in de horeca.

Waarom zou jij kiezen voor AVA Pro?

 • Profiteer van het enorm uitgebreide aanbod: AVA biedt meer dan 2 500 artikelen voor professioneel gebruik.
 • Wij garanderen een snelle levering. Binnen de twee werkdagen.
 • Jouw bestelling (vanaf €250) wordt GRATIS aan huis geleverd.
 • AVA is expert is gepersonaliseerde bedrukkingen: servetten of bestekpochetten met jouw logo, placemats op maat,…
 • Topkwaliteit gegarandeerd! Onze servetten, tafelrollen, tafellopers en placemats produceren we immers zelf in onze productiefaciliteit in Temse.

 

 

Er staan 11 vertegenwoordigers ter beschikking van onze professionele klanten. Hun productkennis en advies maken het verschil. Contacteer snel jouw vertegenwoordiger

o    Via het GRATIS nummer 0800 1 77 99

o    Of stuur een mailtje naar sales@ava.be

Benieuwd wat wij jou als professionele klant te bieden hebben? Neem dan alvast een kijkje op AVA Pro

 

 

Van harte welkom! Of je nu een kmo-bedrijfsleider, een vrije beroeper of een alleen-werkende zelfstandige bent? En of je op zoek bent naar kantoormateriaal, stickers, etalage-decoratiemateriaal, btw-boekjes, agenda´s of gepaste decoratie voor jouw bedrijfsfeest? In de AVA-winkel vind je beslist wat jij zoekt.

Met de AVA-kaart voor professioneel gebruik, geniet je van speciale tarieven wanneer je grotere volumes bestelt. Onze AVA-medewerkers in de winkel kunnen jou hier veel meer over vertellen.