Ons hoofdkantoor

Tel.: 03/771 55 91
E-mail: info@ava.be
Adres: Kapelanielaan 6, 9140 Temse

Het hoofdkantoor van AVA bevindt zich in Temse vlak bij de E17.Ook onze productieafdeling AVA Manufacturing is er gevestigd. Hier worden met de grootste zorg servetten, placemats, tafellopers en tafelrollen ontwikkeld.

AVA Logistics, ons logistieke magazijn van 10.000 m², is gelegen in Sint-Niklaas. Van daaruit worden de 50 AVA-winkels én de professionele klanten van AVA PRO beleverd.

AVA contact

 

Kan ik sponsoring aanvragen bij AVA?

Door ons ruime feest-assortiment kan iedereen wel sponsoring van AVA gebruiken. Van tafelbekleding voor een fancy diner, tot feestversiering voor kinder-events en hobbymateriaal: AVA heeft alles om het te maken.

Omdat het verschrikkelijk moeilijk is om individuele sponsoraanvragen tegenover elkaar af te wegen, gaat AVA niet meer in op aparte sponsoraanvragen. Immers, hoe groot of hoe klein, hoe groot of hoe lokaal, elke sponsoraanvraag heeft een goed doel voor ogen. Toch vinden we het belangrijk om onze sociale plicht op een respectvolle manier te vervullen. Daarom steunen we elk jaar enkele grotere doelen. Dit jaar is dat onder andere Moeders voor Moeders vzw. Vorig jaar waren we partner van onder andere Make a Wish.