Pasen

Alles voor een geslaagd paasfeest

Kies bij AVA de mooiste decoratie en tafelbekleding voor Pasen
 

De paasklokken maken zich klaar voor de vrolijkste periode van het jaar en vliegen binnenkort jouw kant op. Dek de tafel op z'n paasbest, vrolijk de borden op met originele paasservetten, zet een paashaas op uitkijk en haal wat paasmandjes in huis om de paaseitjes te rapen. 

Pasen aan tafel

Traditioneel of modern

Ga voor een moderne en strakke look met een lichtgrijs tafellaken, een witte tafelloper en een zacht grijze tafelloper erbovenop. Om het paasgevoel te versterken, zet je een paar gouden paashaasjes op tafel en kies je voor kaarsen in de vorm van een kip.

Kies frisse paaskleuren voor je tafelbekleding uit: een combinatie van geel, wit en fris groen brengen je tafel meteen in paasstemming.  Tafellopers, servetten, tafellakens, bij AVA kies je het allemaal in de mooiste paaskleuren.

Servetten vouwen voor Pasen

Een pluim voor stijl

Breng je tafel helemaal in paasstemming en vouw een vrolijke servet voor ieder bord. Een paashaas, een servet met een pluim erin, kies hier een leuke techniek uit en ga aan de slag. Veel plezier!

Paasdecoratie in je huis

Versier je huis voor Pasen

Een kip, een paasei of een konijn, bij AVA vind je alles om je huis helemaal in paasstemming te brengen. Kies uit de leukste decoratiespullen en haal Pasen in je interieur.

 

Alle paaseieren in een paasmandje

1, 2, 3 start!

 

De paasklokken hebben paaseieren verstopt, de grote zoektocht kan beginnen. Geef iedere chocolade freak een mandje en klaar? Start!