Verhuis relaxed
met onze
verhuistips
Verhuizen

Een verhuis gepland? Nood aan een beetje meer organisatie voor je ellenlang archief? AVA heeft het materiaal dat je hiervoor nodig hebt. Kom naar onze winkel en laat je inpakken!

Hoewel je zo’n mooie vooruitzichten hebt aan je nieuwe nest, brengt het verhuizen op zich voor velen heel wat stress met zich mee. Om jullie het leven wat makkelijker te maken en stress te verbannen uit jullie verhuisavontuur, hebben wij enkele verhuistips verzameld.

Anderzijds steken we ook een handje toe met ons verhuismateriaal. Zo kan je immers alles netjes ordenen, komt alles in één stuk aan in je nieuwe woonst en ook op die manier vermijden we verhuisstress.

Ontdek ons ruime assortiment verhuismateriaal

Uiteraard hebben we ook al het nodige verhuismateriaal in huis om de tocht naar jullie nieuwe nest zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Een kort overzichtje:

 • Noppenfolie
 • Stevige verhuisdozen
 • Labels
 • Plakband & plakbandroller
 • Vulmateriaal
 • Wikkelfolie
 • Tussenschotten voor kartonnen dozen

Verhuizen

Enkele verhuistips die het woord stress uit je woordenboek schrappen

 1. Stop je belangrijkste zaken in een reistas. Hierbij denken we aan propere kledij maar ook een toilettas zodat je de eerste ochtend in je nieuwe nest niet alle dozen hoeft te doorzoeken voor je tandenborstel en tandpasta.
 2. Vermeld niet alleen de inhoud maar ook de kamer waarvoor een verhuisdoos bestemd is. Onze labels bieden je de mogelijkheid om zowel de kamer als de inhoud duidelijk te noteren
 3. Verpak je borden verticaal (zoals je met vinylplaten zou doen). Hierdoor is de kans dat ze breken veel lager
 4. In diepvrieszakjes kan je makkelijk alle vijsjes en kleine stukjes bewaren. Bovendien kan je per zakje ook noteren voor welk meubel of welke kamer het bestemd is
 5. Regel een baby- of doggysitter. Een kind of huisdier bemoeilijkt het verhuizen alleen maar