Valentijn 2015
Een dag vol verrassingen

 

 

 

Valentijn is het feest der geliefden. Een dag waarop we elkaar verwennen en vertroetelen met attente gebaren, lieflijke kaartjes en hartverwarmende cadeaus. Als het niet Cupido zelf is, dan bezorgt de liefde ons zeker de nodige inspiratie voor een rijkgevulde dag vol attenties en verrassingen!

Verhuizen
 

Verhuizen

Van een hartverwarmend ontbijt tot een romantisch diner

In 2015 valt Valentijn op een zaterdag. Perfect voor tortelduifjes die elkaar graag een hele weekenddag lang verwennen. Al van bij het ontwaken kan je de dag passend inzetten met een heerlijk ontbijt op bed, want … de liefde gaat door de maag, niet?

Tip: kies voor ons eenmalig servies om jezelf de afwas achteraf te besparen en vouw onze rode servetten in hartjesvorm.

 

Good morning, beautiful

Het eerste wat vrouwen – en wellicht ook de mannen – doen wanneer ze uit bed komen, is in de spiegel kijken. Laat je geliefde weten dat wat hij of zij ziet in de spiegel, voor jou het mooiste ter wereld is. Schrijf met krijtstiften “Good morning, beautiful” op de spiegel en je partner zal stralen voor de rest van de dag!


In elk potje, in elke doos of achter elke deur die geopend wordt, kan je een kleine verrassing stoppen. Een kaartje met een lieve boodschap, foto’s van jullie eerste kus of een klein geschenkje.

 

Interieurtips van Cupido

Om volledig in de valentijnsfeer op te gaan, kan je ook je hele interieur aankleden. Gezelligheid is hierbij het sleutelwoord, en kaarsen mag je daarbij zeker niet vergeten. Hartjes kunnen ook opduiken in als interieurdecoratie in de vorm van een gordijn, hangers, bedrukte pluimpjes of tafeldecoratie…

 

Het klinkt misschien wat oubollig, maar een diner bij kaarslicht doet nog steeds menig (vrouwen)hart sneller slaan! Bij AVA vind je alles om de tafel van top tot teen onder te dompelen in een romantische sfeer. En de afwas? Die zetten we buitenspel met ons eenmalig servies en kunststof (champagne)glazen.

Laat de liefde hoogtij vieren en geniet van jullie dagje!