Je communie- of lentefeest aankleden met AVA

 

 

Een communie- of lentefeest brengt heel wat met zich mee. Zo moet je op zoek naar leuke communiekleding, moet je communiekaartjes laten drukken en moet je een toffe feestlocatie vinden. En dan moet de feestzaal ook nog eens leuk aangekleed worden. AVA komt je graag te hulp!

 

Voor de jongens trekken we dit jaar de stoere kaart. Het jeansthema wisselt blauwe elementen, zoals kaarsen en ballonnen, af met grijze accessoires die terugkomen in de tafelbekleding en decoratie. De zilveren elementen en de hippe sterren zorgen er tot slot voor dat de feesttafel volop schittert!

Verhuizen
 

Verhuizen

Voor de sprookjesprinsessen gooien we het over een andere boeg. De kleine dames kunnen kiezen uit een aqua-thema gecombineerd met wit en zilveren accenten of een romantisch roze thema. Beide thema’s staan bol van de leuke elementen. In het aqua-thema vind je bijvoorbeeld servetten die bedrukt zijn met vlinders. Bij het roze thema vinden we dan weer tafeldecoratie die geïnspireerd werd door prachtige bloemen. De elegante dozen passen perfect bij het romantische thema en kunnen achteraf hergebruikt worden als opbergdozen.

 

Zeemzoet of ruw en stoer? Kies de juiste decoratie

Alle thema’s bestaan uit:

 

  • tafelbekleding: tafellopers, placemats, …
  • (bedrukte) servetten
  • menukaarten en naamkaartjes
  • tafeldecoratie: theelichthouders, strooigoed, allerlei kaarsen
  • slingers en ballonnen

 

Net als de roze opbergdozen kan je ook de rest van de tafeldecoratie uit de diverse thema’s hergebruiken als decoratie thuis of op een feest.

 

communie4

Een persoonlijke touch

Het plaatje klopt pas volledig als ook je uitnodigingen, communiefoto’s en bedankjes dezelfde stijl hebben. Zo maak je van het begin tot het einde een mooi geheel van je communie en alles wat erbij komt kijken.

 

In ons ruime assortiment aan papierwaren en knutselmaterialen vind je alle benodigdheden om zelf in een handomdraai de mooiste uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes en bedankkaartjes te maken. Ga samen met je oogappel aan de slag en verwerk een persoonlijke touch in het communie- of lentefeest!

 

Veel plezier en geniet van jullie dag!

 

communie5