horeca-nlTafelbekleding en tafeldecoratie: kleur en sfeer gegarandeerd

Plan je een etentje, een receptie, een babyborrel of een andere feestelijke gelegenheid? Dan kunnen tafelbekleding en tafeldecoratie niet ontbreken. Het lijken misschien details, maar je kan er een fleurige sfeer mee oproepen die het voor je gasten extra aangenaam maakt. Bij Ava hebben we een ruim assortiment tafelbekleding in huis met allerlei prints en een waaier aan kleuren.

Tafeldecoratie voor allerlei gelegenheden

Bij iedere gelegenheid hoort de gepaste tafeldecoratie. Wens je een leuke receptie te organiseren ? Ook voor uw statafels bieden wij een kleurrijk assortiment aan hoezen waarmee u ongetwijfeld indruk zal maken op uw gasten. Uiteraard mogen kaarsen of theelichtjes niet ontbreken. Hierdoor wordt jouw feest vast en zeker eentje om te herinneren.

Tafelbekleding voor eenmalig gebruik

Of het nu in een toprestaurant is waar je aanschuift voor een exquis meergangenmenu of in een brasserie waar je snel een lekkere lunch bestelt, als klant verwacht je altijd dat je tafel mooi verzorgd is. In de ene zaak zijn de verwachtingen uiteraard iets hoger gespannen dan in de andere. Meer en meer krijgt tafelbekleding voor eenmalig gebruik een vaste plaats op heel wat tafels. Heel onlogisch is dit eigenlijk niet als je bedenkt dat deze tafelbekleding in niets nog te vergelijken is met de papieren tafeldecoratie van vroeger.