horeca-nlMenukaart maken: laat je trendy huisstijl doorstromen

Je hebt een café of restaurant en wil een leuke menukaart maken? Neem dan een kijkje tussen de menupresentatie bij AVA. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je menu te maken: menukaarten, menuhouders en menuboeken.

Tafeldecoratie: menuhouder

Uiteraard hebt u heel goed nagedacht over de inhoud van uw menu en wil u uw klanten enkel de beste gerechten voorschotelen. Uw zaak beschikt over een hippe, trendy huisstijl en ook voor uw tafeldecoratie hebt u enkel het beste gekozen. Alles is met andere woorden tot in de puntjes verzorgd.

Laat deze huisstijl doorstromen naar je menukaart. Gebruik dezelfde trendy en hippe kleuren om je menukaart te maken. Stop de zorgvuldig ontworpen menukaart in horecafarden of menuboeken. Zo blijven ze netjes, raken ze niet beschadigd en ogen ze bovenal trendy!

Kwaliteitsvolle menukaarten

Vergeet ook zeker niet jouw zorgvuldig uitgekozen menukaart te presenteren in een mooie en kwaliteitsvolle menuhouder. Bij Ava vind je ze in verschillende uitvoeringen en zijn ze beschikbaar in een uitgebreid kleurenpallet. Breng stijl en kleur in uw interieur en op uw tafel.