Meer feesten
minder afval
Examens
 

Het professioneel horecamateriaal van AVA biedt hulp en creativiteit in de keuken of bij het voorbereiden van je feestje. Wat dacht je van een echte puntzak frietjes? Of van de handige professionele bakjes en schaaltjes die geschikt zijn om op te warmen of in te vriezen? Je vindt bij AVA ook origineel en trendy eet- en drinkgerief, tafelbekleding en decoratie voor éénmalig gebruik.

 
 
 

Je favoriete liedjes die uit de luidsprekers knallen, je beste vrienden
om je heen, pintjes uit bekers, slapen in een tentje, …
Kortom: het festivalseizoen is aangebroken!
Meer feesten, minder afval!

Door je pintje uit een bio bekertje te drinken en je festivalsnacks op bordjes vervaardigd uit suikerriet te eten, kunnen we de afvalberg
minimaliseren zonder dat ons feestgedrag eronder moet lijden

festivalfood hamburger
 
festivalbier

Disposables die van pas komen op
ieder festival

 

Pukkelpop, Tomorrowland, Werchter, … Slechts enkele festivals waar je naast feesten ook kan overnachten. En dat gebeurt naar goede traditie op een grote camping. Om het jezelf maar ook het milieu zo comfortabel mogelijk te maken, kan je rekenen op de disposables van AVA.

Bekers, bestek, borden, enzovoort van plastiek en/of karton komen steeds van pas om aan je tent te picknicken met je vrienden. Neem je altijd het foute bekertje? Breng dan gekleurde rietjes mee, zo weet je steeds welk bekertje het jouwe is. Met onze koffiekopjes kan je tot slot iedere ochtend een energieshot van cafeïne nemen zodat je er weer een hele dag tegenaan kan!

In onze winkels kan je het hele assortiment ontdekken en vind je ongetwijfeld nog andere zaken die van pas komen op festivals.

festivallogos
 
 

Ga uit de bol met ons bio-assortiment!

Heb je er tijdens of na een festival al eens op gelet hoeveel afval er achter blijft na enkele uren of dagen uit de bol te gaan? Een heleboel plastic bekertjes en flesjes, flyers en papiertjes, enzovoort. Om de impact op het milieu te minimaliseren zonder het feestje te verpesten, stelt AVA haar bio disposables voor.

Deze disposables, gaande van bekers en borden tot bestek, zijn 100% biologisch afbreekbaar. Door de disposables van natuurlijk restmateriaal te maken, kan de hele afvalberg na het festival gecomposteerd worden. Milieubewust feesten noemen we dat; schol!