Gezellig de herfst in met de herfstdecoratie van AVA

 

Herfstdecoratie: warme kleuren om het knus te maken

De bladeren verkleuren, de dagen verkorten, en het wordt stilaan nodig om een sjaal om te slaan als je naar buiten gaat. Tijd dus om het binnen extra gezellig te maken! Hoe? Met herfstdecoratie natuurlijk. Warmrood, zacht oranje, kastanjebruin en okergeel voeren de boventoon. Je kan deze herfstkleuren makkelijk in je interieur introduceren dankzij leuke details als servetten, sierkussens en tafellopers in de warmste tinten.

 


Kaarsen die je huis doen schitteren

De herfst, da’s samen warme chocolademelk drinken onder een fleecedekentje of een boek lezen bij een knetterend haardvuur. Om van de herfst het gezelligste seizoen te maken, kun je niet zonder kaarsen in huis. Bij AVA vind je ze in prachtige kleuren en in de meest uiteenlopende formaten. Of wat dacht je van lampionnen en theelichthouders? Zo krijgt dat herfstdipje geen kans!

 


Maak er een gezellige (beesten)boel van

Er is niets zo gezellig als schattige herfstdiertjes en typische natuurelementen in je woonkamer. Bij AVA kun je terecht voor

  • decoratieve dennenappels,
  • houten paddenstoelen,
  • kleurrijke bladeren en eikels,
  • snoezige herfstdieren zoals hertjes, uiltjes, vogels en egeltjes.

Met een beetje creativiteit tover je deze elementen zo om tot een herfsttafereel om je tafel mee te versieren! Als je tijdens een boswandeling kastanjes, gedroogde takken of mos tegenkomt, kun je deze vondsten ook perfect in integreren. Nodig de natuur uit in huis!